Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Το Σ. Ε. Φ. Ε. Α. Α. Επιβεβαιώνει την πληροφόρηση του για άμεση πρόσληψη Ειδικών Φρουρών, με το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Βήμα της Κυριακής'' όπου σε άρθρο της του Β Λαμπρόπουλου, την 26/1/2014 αναφέρεται πως:
Παράλληλα, ικανοποιείται αίτημα του Σωματείου μας για ενίσχυση της αστυνομίας και των υπηρεσιών της, με Ειδικούς Φρουρούς.
Για κάθε εξέλιξη της διαδικασίας, το Σ. Ε. Φ. Ε. Α. Α θα σας κρατά ενήμερους.
Παράλληλα, ικανοποιείται αίτημα του Σωματείου μας για ενίσχυση της αστυνομίας και των υπηρεσιών της, με Ειδικούς Φρουρούς.
Για κάθε εξέλιξη της διαδικασίας, το Σ. Ε. Φ. Ε. Α. Α θα σας κρατά ενήμερους.
POLICEMANIA έγραψε:κ ομως εχει... Καλο ειναι να ελπιζουμε ολοι σε κατι φιλεDea_Lok έγραψε:POLICEMANIA έγραψε:Dea_Lok έγραψε:POLICEMANIA έγραψε:Εδω ρε παιδια δεν μπηκαμε εμεις που ειμαστε επιτυχοντες σχολης αστυφυλακων κ μας εχουν στο περιμενε, τους ειδικους φρουρους σκεφτεστε;
Εσύ είσαι επιτυχών και εις γνώσιν σου θα προσληφθείς όταν προβλέπει η υπουργική απόφαση να προσληφθείς. Τι σχέση έχει αυτο με την προκήρυξη των φρουρών ;
σου εξηγω οτι εδω εμας ακομα δεν πηραν στις σχολες, περιμενεις να βγει για εφ;
Σου εξηγώ ότι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Γιατι να σε πάρουν νωρίτερα των συμφωνηθέντων; Συμπλήρωνες μηχανογραφικό και ήξερες ότι θα προσληφθείς 2 χρόνια μετά.
Και για να σου λύσω την απορία, ναι, περιμένω να βγει για φρουρους.
Έχεις δίκιο, καλο είναι να ελπίζουμε. Εδώ θα είμαι εγώ, στο φόρουμ, θα περιμένω να με παραδεχτείς και να ξες δε θα αργήσει η μέρα.
Θελω και μπορώ !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Εδώ θα γράφονται μόνο σχόλια για την προκήρυξη, τα υπόλοιπα θα σβήνονται, δεν θα παίζουμε και κρατήστε τις "αψιμαχίες" σας και το ποιος θα παραδεχτεί τον άλλον για τα προσωπικά μηνύματα.
Ρε παιδια υπαρχει οντως περιπτωση να παρουν Ειδικους Φρουρους μες το 2014;Συμφωνησε ο Δενδιας; Που μονο τατουαζ στη καραφλα του δε βαρεσε οτι ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΑΣ ΤΟ 14 
Εδω για Σοφρωνιστικους και Λιμενικο που υποτιθεται εχουν υπογραφει τα παντα ολα εδω και μηνες και μας εχουν βγαλει την πιστη.
Τι να πω.
Παρολα αυτα με χαροποιησε ιδιαιτερα αυτη η ειδηση.
Η ελπιδα ειναι καλυτερη απ το τιποτα.
Μακαρι να γινει και να προχωρησει το θεμα αμεσα

Εδω για Σοφρωνιστικους και Λιμενικο που υποτιθεται εχουν υπογραφει τα παντα ολα εδω και μηνες και μας εχουν βγαλει την πιστη.
Τι να πω.
Παρολα αυτα με χαροποιησε ιδιαιτερα αυτη η ειδηση.
Η ελπιδα ειναι καλυτερη απ το τιποτα.
Μακαρι να γινει και να προχωρησει το θεμα αμεσα
Σας ειπα 500 ατομα συντομα
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 52
Δεν παιρναω με τιποτα
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 52
Πιο πολλες ηταν στην αρχη αλλα 500 πηραν οκ
Χωρις να σε αμφισβητω, διατηρω καποιες επιφυλαξεις.deltoni έγραψε:Σας ειπα 500 ατομα συντομα
Και ας πουμε οτι ο Δενδιας αλλαξε μυαλα και του "καυλωσε" να παρει 500 ατομα στην ΕΛ. ΑΣ.
Ωραια ως εδω.
Τους τροικανους τους ρωτησε αν θα τον αφησουν;

Γιατι ειχανε κανει μια συμφωνια για παγωμα προσληψεων μεχρι το 16 κλπ κλπ...
Και οταν λες συντομα, εννοεις Αυγουστο που γινεται συνηθως, η και πιο νωρις;
Παντως γενικα απ αυτα που ακους μην πιστευεις τιποτα και απο αυτα που βλεπεις πιστευε τα μισα.
Εγω εχω φιλους λιμενικους που ειναι μες τα πραγματα και με παιρνουν καθε βδομαδα τηλεφωνο απ το Νοεμβριο και μου λενε οτι απο βδομαδα βγαινει η Προκυρηξη... Και εχουν περασι τοσοι μηνες

Μακαρι να βγει παντως και γρηγορα χωρις να μας καψωναρουν οπως μας εχουν σταξει με το λιμενικο

- POLICEMANIA
- Λοχίας
- Posts in topic: 4
να σε παραδεχτω για ποιο πραγμα ρε; Σοβαρος εισαι; Την γνωμη μου λεω. Ειτε βγω σωστος ειτε λαθος.Dea_Lok έγραψε:POLICEMANIA έγραψε:κ ομως εχει... Καλο ειναι να ελπιζουμε ολοι σε κατι φιλεDea_Lok έγραψε:POLICEMANIA έγραψε:Dea_Lok έγραψε:POLICEMANIA έγραψε:Εδω ρε παιδια δεν μπηκαμε εμεις που ειμαστε επιτυχοντες σχολης αστυφυλακων κ μας εχουν στο περιμενε, τους ειδικους φρουρους σκεφτεστε;
Εσύ είσαι επιτυχών και εις γνώσιν σου θα προσληφθείς όταν προβλέπει η υπουργική απόφαση να προσληφθείς. Τι σχέση έχει αυτο με την προκήρυξη των φρουρών ;
σου εξηγω οτι εδω εμας ακομα δεν πηραν στις σχολες, περιμενεις να βγει για εφ;
Σου εξηγώ ότι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Γιατι να σε πάρουν νωρίτερα των συμφωνηθέντων; Συμπλήρωνες μηχανογραφικό και ήξερες ότι θα προσληφθείς 2 χρόνια μετά.
Και για να σου λύσω την απορία, ναι, περιμένω να βγει για φρουρους.
Έχεις δίκιο, καλο είναι να ελπίζουμε. Εδώ θα είμαι εγώ, στο φόρουμ, θα περιμένω να με παραδεχτείς και να ξες δε θα αργήσει η μέρα.
-
- Στρατηγός
Ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη και αρχίσατε να μετράτε μόρια; Σοβαρευτείτε, όταν βγει η προκήρυξη θα δημιουργηθεί ξεχωριστό θέμα, μέχρι τότε υπομονή, δεν θα κάνουμε το φόρουμ μπουρδέλο.
Μηνύματα με μόρια και άλλα άσχετα πράγματα έφυγαν.
Μηνύματα με μόρια και άλλα άσχετα πράγματα έφυγαν.
Καλησπέρα παιδιά, για να καταλάβω, όταν λένε θα βγει, ενοούν τον επόμενο μήνα ή το καλοκαίρι?
Κουβεντα να γινετε μαζι με τον καφε που πινουμε γκρικ
-
- Στρατηγός
deltoni έγραψε:Κουβεντα να γινετε μαζι με τον καφε που πινουμε γκρικ
Υπάρχει και το ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας.
Μέσα στο 2014 λέει παιδιά... Μάλλον για καλοκαιράκι πάει η δουλειά... Άντε να ψάχνω τα αθλητικά μου πάλι... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες