Επιλαχόντες Αξιωματικοί Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Βγήκανε κάτι λίστες σμρ και καλούνε κόσμο αλλά δεν είναι οι πρώτοι από κάθε λίστα; Μήπως δεν πήγανε και καλέσανε αμέσως τους επόμενους; Δεν ξέρω στην κατηγορία μου έχει τον 3ο και τον 4ο και όχι τον 1ο και την 2η, στην Πρώτη ανακοίνωση ήτανε και οι 4 σμρ μόνο οι 2; Μήπως δεν πήγανε οι 2 πρώτοι?
Πότε μην μετανιώνεις..
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Εγώ αυτο ποθ κατάλαβα αλέξανδρε είναι ότι τα άτομα που είναι σε αυτή την λίστα θα τους ειδοποιήσουν εγραφως γιατί λέει το εξής:Οι Υπηρεσίες από λήψεως της παρούσης να μεριμνήσουν για την άμεση ειδοποίηση των υποψηφίων
που περιλαμβάνονται στον συνημμένο Πίνακα

Για πείτε και εσείς την γνώμη σας!
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Giannis84 »

Alexandros9 έγραψε:Βγήκανε κάτι λίστες σμρ και καλούνε κόσμο αλλά δεν είναι οι πρώτοι από κάθε λίστα; Μήπως δεν πήγανε και καλέσανε αμέσως τους επόμενους; Δεν ξέρω στην κατηγορία μου έχει τον 3ο και τον 4ο και όχι τον 1ο και την 2η, στην Πρώτη ανακοίνωση ήτανε και οι 4 σμρ μόνο οι 2; Μήπως δεν πήγανε οι 2 πρώτοι;

Κατσε γιατι αυτο το πραγμα νοημα δεν βγαζει! Δεν καλεσανε "επομενους", απλα "καλεσανε" καποιους απο αυτους ηδη καλεσαν την Πεμπτη! Στην κατηγορια μου η λιστα εχει την 2η και την 8η (δηλαδη ουτε καν τον αριθμο των θεσεων), που ουτως η αλλως ηταν μεσα στους κληθεντες! Το ιδιο ισχυει και για την κατηγορια σου. Αφου ο 3ος κι ο 4ος ηταν ηδη καλουμενοι!

Μηπως λοιπον αυτοι τις νεας λιστας ειναι απλα ΟΣΟΙ πηγαν σημερα απο τους καλουμενους για να παρουν καρτα, οι οποιοι θα πανε στην συνεχεια για υγειονομικες κτλ; Παρα ειναι ωραιο για να ναι αληθινο, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Παιδια η λύση είναι μια: Να πάρει κάποιος τηλέφωνο σε ένα παιδί που υπάρχει στην λίστα αφού έχουν τα τηλέφωνα τους στην λίστα και θα καταλάβοθμε αν πήγαν ή όχι
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Μάγκες πήρα τηλέφωνο σε δύο άτομα που είναι στην νέα λίστα! Οι συγκεκριμένοι δεν πήγαν !
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από theolvs »

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Μάγκες πήρα τηλέφωνο σε δύο άτομα που είναι στην νέα λίστα! Οι συγκεκριμένοι δεν πήγαν !

αυτο τι σημαινει για την συνεχεια του διαγωνισμου; Οτι αποκλειονται;
αυτοι τι σου ειπαν οτι θα πανε η οχι;
Giannis84

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Μάγκες πήρα τηλέφωνο σε δύο άτομα που είναι στην νέα λίστα! Οι συγκεκριμένοι δεν πήγαν !

Πολυ περιεργα πραγματα... Δηλαδη αυτο σημαινει οσοι ΔΕΝ ειναι στην λιστα πηγαν; Στους οικονομολογους και τους δικηγορους εχει πολλα ατομα αρα σημαινει οτι οι περισσοτεροι απο εκει δεν πηγαν;
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Αυτοι είπαν ότι δεν θα πάνε καθόλου
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Αυτοι είπαν ότι δεν θα πάνε καθόλου

μακαρι να ειναι ετσι. Λογικα αποκλειονται απο την συνεχεια του διαγωνισμου οσοι δεν πηραν καρτελα σημαερα. Δεν Πιστευω νατρεχει το σωμα να τους κυνηγαει να κανουν τα υγειονομικα... Εικόνα
Giannis84

Στους μηχανολογους-αεροναυπηγους παντως εχουν ενα ονομα που δεν ηταν στους αρχικους καλουμενους. Αυτο πως εξηγειται?
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Giannis84 έγραψε:Στους μηχανολογους-αεροναυπηγους παντως εχουν ενα ονομα που δεν ηταν στους αρχικους καλουμενους. Αυτο πως εξηγειται;

κανεις λαθος. Αυτος που ειναι στον δευτερο πινακα ειναι και στον πρωτο στη θεση 5 Εικόνα

Giannis84

theolvs έγραψε:
κανεις λαθος. Αυτος που ειναι στον δευτερο πινακα ειναι και στον πρωτο στη θεση 5 Εικόνα

Ναι στον πινακα των μηχανολογων-αεροναυπηγων ειναι στην θεση 5, αλλα εννοω δεν ειναι στον πρωτο πινακα καλουμενων (οι θεσεις τους ειναι 2 και καλεσαν μεχρι τον 4ο).
Giannis84

Α γραψε λαθος... Ανανεωσαν τον πιανακα και ειχα παλια εκδοση λολ
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Giannis84 έγραψε:Α γραψε λαθος... Ανανεωσαν τον πιανακα και ειχα παλια εκδοση λολ

το κακο ειναι οτι δεν γραφει η προκυρηξη τι γινεται με οσους δεν προσελθουν να παρουν καρτελα. Αποκλειονται;
μπορει καποιος να μας διαφωτισει;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Alexandros9 »

theolvs έγραψε:
Giannis84 έγραψε:Α γραψε λαθος... Ανανεωσαν τον πιανακα και ειχα παλια εκδοση λολ

το κακο ειναι οτι δεν γραφει η προκυρηξη τι γινεται με οσους δεν προσελθουν να παρουν καρτελα. Αποκλειονται;
μπορει καποιος να μας διαφωτισει;

Παίδες λογικά έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι και την παρασκευή όπου πρέπει να παρουσιαστούν στην Μάτσα για να περάσουν με την καρτέλα τους συμπληρωμένη από υπογραφές από την τελική επιτροπή... Επομένως έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι και παρασκευή θεωρητικ΄πάντα, άρα επιλαχώντες από παρασκευή θα δείτε ή από δευτέρα...

Για να καταλάβω ρε παιδιά όσών είναι τα ονόματα σημαίνει ότι δεν πήγανε σμρ;

Ρε συ ΔΕΑ δεν παίρνεις και ενα τηλ στους 2 Χημικούς να τους ρωτήσεις για πάρτι μου; Γτ αν δεν πήγανε έχω πλεόν 3 άνδρες από πάνω μου για 2 θέσεις!

Πότε μην μετανιώνεις..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες