Ακυρώνονται οι προκηρύξεις στις εκλογές;
Ακυρώνονται οι προκηρύξεις στις εκλογές (2011);
Δεν μας αφήνουν σε Ησυχία.
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/79846/kleidwsan-oi-ekloges-gia-to-noembrio
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/79846/kleidwsan-oi-ekloges-gia-to-noembrio
battle3 έγραψε:Αν αλλάξει η κυβέρνηση πολύ πιθανόν να αλλάξουν και κάποια κριτήρια. Αν καθυστερήσει ένα χρόνο το όριο λογικά θα πάει +1 χρόνο...nikopaok4 έγραψε:Μια ερωτηση που βλεπω οτι δεν εχει απαντηθει... πες οτι παγωνουν οι προκυρηξεις μεχρι το καλοκαιρι του 12...
τα κριτηρια ειναι ιδια; Τα ηλικιακα συγκεκριμνα. Γιατι εγω πχ ειμαι του 1983 και με περνει για του εντος του 2011 μονο, δλδ αν παει για του χρονου βγαινω εκτος μαχης; Μπερδεμενα το ειπα ε; Οποιος κτλβε ας συμβουλεψει
Πάντως, τον Οκτώβριο του 2009 που έγιναν εκλογές κι έχει βγει προκήρυξη Τότε για ΕΠΟΠ, μπορεί να καθυστέρησαν τα αποτελέσματα, αλλά η προκήρυξη δεν ακυρώθηκε ούτε άλλαξαν τα κριτήρια.
Το καλοκαίρι του 1993 προκηρύχθηκε διαγωνισμός γιά την πλήρωση περίπου 3000 [αν θυμάμαι καλά] θέσεων Αγροφυλάκων από το Υ. Δ. Τ. Τότε. Τον Σεπτέμβριο αναρτήθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων και ενημερώθηκαν και οι ίδιοι ενυπογράφως. Μετά τρις εκλογές στις 10 Οκτωβρίου του ιδίου έτους ο Διαγωνισμός κρίθηκε άκυρος ως μηδέποτε γενόμενοσ... Τελικά το 2006 προσελήφθησαν όσοι απο τους τότε επιτυχόντες δεν είχαν βρεί αλλού δουλειά, στην αρχή σαν Αγροφύλακες [ανευ ουσιαστικού αντικειμένου] και μετά τις εκλογές 2009 οι περισσότεροι μετακινήθηκαν σε άλλες Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
O πρωθυπουργός πάντως την προηγούμενη βδομάδα στη ΔΕΘ απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών. Ο Χαρδαβέλλας Ν. Δ. Είναι και καίγεται τόσο?
Που ζεις ρε φίλε; Δεν ξέρεις τι γίνεται στην πολιτική; Εσύ τόσο καιρό τον παπανδρέου πίστευες; Τι είναι ο χαρδαβέλας δεν ξέρω απλά το άρθρο ανέβασα, δεν είπα ότι θα γίνουν εκλογές. Πάντως βάσει κλίματος συζητιέται έντονα και δεν θα ήταν και παράλογο.handballer έγραψε:O πρωθυπουργός πάντως την προηγούμενη βδομάδα στη ΔΕΘ απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών. Ο Χαρδαβέλλας Ν. Δ. Είναι και καίγεται τόσο;
απλα επεσα πανω του και το παραθετω τα σχολια δικα σασ... Οποιος γνωριζει τι ειναι πιθανο να συμβει σε σχεση με την προκυρηξη Ευχαριστως να μας ενημερωσει!
απλα επεσα πανω του και το παραθετω τα σχολια δικα σασ... Οποιος γνωριζει τι ειναι πιθανο να συμβει σε σχεση με την προκυρηξη Ευχαριστως να μας ενημερωσει!
Ρε παιδιά, όλοι λέτε για την προκήρυξη των ΕΦ...
Με την προκήρυξη του λιμενικού για τους Σημαιοφόρους, πιστεύετε παίζει να γίνει ακύρωση σε περίπτωση εκλογών (ή λόγω τρόικας που αυτο το θεωρώ κάπως απίθανο μιας κ δεν αναφέρθηκαν ς' αυτές τις προκηρύξεις) Ενώ έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των επιτυχόντων;
Με την προκήρυξη του λιμενικού για τους Σημαιοφόρους, πιστεύετε παίζει να γίνει ακύρωση σε περίπτωση εκλογών (ή λόγω τρόικας που αυτο το θεωρώ κάπως απίθανο μιας κ δεν αναφέρθηκαν ς' αυτές τις προκηρύξεις) Ενώ έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των επιτυχόντων;
Και τον νοεμβριο να γίνουν εκλογες τα αποτελεσματα θα έχουν βγει οποτε δεν μπορει να ακυρωθει
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Χαλάρωσε φίλε. Οι εκλογές αυτή τη στιγμή δεν συμφέρουν κανέναν. Ούτε το ένα ούτε το άλλο κόμμα. Και δεν υπάρχει περίπτωση οι νταβατζήδες τη Τρόϊκα να μας αφήσουν ένα μήνα να παίζουμε με έκλογες + άδειες για εκλογέσ+απεργίεσ+έξοδα για τη διεξαγωγή+++ στη φάση που βρίσκεται η χώρα αυτό μας έλειπε. Και να σου πω και κάτι ο Αντωνάκης είναι ο τελευταίος σε αυτή τη χώρα που θα εμπιστεύονταν οι Έλληνες αυτοί τη στιγμή. Τώρα θα μου πεις ο Γιωργάκης και ο θίασος του απέδωσαν καλύτερα... ; Η απάντηση είναι φυσικά και όχι. Πάντως όποτε και αν γίνουν εκλογές τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα αλλάξουν όλο το πολιτικό σκηνικό που επικρατεί στη χώρα εδώ και δεκαετίες. Προσωπική εκτίμηση.battle3 έγραψε:Που ζεις ρε φίλε; Δεν ξέρεις τι γίνεται στην πολιτική; Εσύ τόσο καιρό τον παπανδρέου πίστευες; Τι είναι ο χαρδαβέλας δεν ξέρω απλά το άρθρο ανέβασα, δεν είπα ότι θα γίνουν εκλογές. Πάντως βάσει κλίματος συζητιέται έντονα και δεν θα ήταν και παράλογο.handballer έγραψε:O πρωθυπουργός πάντως την προηγούμενη βδομάδα στη ΔΕΘ απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών. Ο Χαρδαβέλλας Ν. Δ. Είναι και καίγεται τόσο;
για ποια αποτελεσματα μιλας οτι θα εχουν βγει ; Εεεχουν ακοοομηΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Και τον νοεμβριο να γίνουν εκλογες τα αποτελεσματα θα έχουν βγει οποτε δεν μπορει να ακυρωθει
Μόνο που το θέμα δεν είναι τι πιστεύουμε εμείς ή ποιος είναι ικανός, αλλά τι θα αποφασιστεί και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τι λεγόταν 1 βδομάδα πριν. Και εγώ επίσης σου λέω ότι δεν μπορούν να περάσουν κι άλλα μέτρα χωρίς την έγκριση του λαού, δεν πάει άλλο. Στην τελική ένα σενάριο είναι, όπως και αυτό με την υποτιθέμενη ακύρωση λόγω τρόικας. Για μένα στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα είναι όλα πιθανά. Δεν το βλέπετε; Μην είμαστε απόλυτοι λοιπόν. Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ότι θέλει.handballer έγραψε:Χαλάρωσε φίλε. Οι εκλογές αυτή τη στιγμή δεν συμφέρουν κανέναν. Ούτε το ένα ούτε το άλλο κόμμα. Και δεν υπάρχει περίπτωση οι νταβατζήδες τη Τρόϊκα να μας αφήσουν ένα μήνα να παίζουμε με έκλογες + άδειες για εκλογέσ+απεργίεσ+έξοδα για τη διεξαγωγή+++ στη φάση που βρίσκεται η χώρα αυτό μας έλειπε. Και να σου πω και κάτι ο Αντωνάκης είναι ο τελευταίος σε αυτή τη χώρα που θα εμπιστεύονταν οι Έλληνες αυτοί τη στιγμή. Τώρα θα μου πεις ο Γιωργάκης και ο θίασος του απέδωσαν καλύτερα... ; Η απάντηση είναι φυσικά και όχι. Πάντως όποτε και αν γίνουν εκλογές τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα αλλάξουν όλο το πολιτικό σκηνικό που επικρατεί στη χώρα εδώ και δεκαετίες. Προσωπική εκτίμηση.battle3 έγραψε:Που ζεις ρε φίλε; Δεν ξέρεις τι γίνεται στην πολιτική; Εσύ τόσο καιρό τον παπανδρέου πίστευες; Τι είναι ο χαρδαβέλας δεν ξέρω απλά το άρθρο ανέβασα, δεν είπα ότι θα γίνουν εκλογές. Πάντως βάσει κλίματος συζητιέται έντονα και δεν θα ήταν και παράλογο.handballer έγραψε:O πρωθυπουργός πάντως την προηγούμενη βδομάδα στη ΔΕΘ απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών. Ο Χαρδαβέλλας Ν. Δ. Είναι και καίγεται τόσο;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου περί πρόωρων εκλογών. Δεν νομίζω να επιτρέψει η ΕΚΤ και ΔΝΤ την εκτέλεση πρόωρων εκλογών αυτή την στιγμή, προτού υπογραφούν συμφωνίες για τον προϋπολογισμού του 2012, η συμφωνία για Μνημόνιο Νο2, των πετρελαίων της Ελλάδος, του Καστελόριζου και του υγραερίου στην Κύπρο. Μόλις "τακτοποιηθούν" αυτά τα ζητήματα, ίσως και να ρισκάρουν τις εκλογές με την εντολή της Τρόικασ... Τώρα με τίποτα δεν νομίζω εκλογέσ...
Μαγκες ακουγεται πολυ οτι θα ειτε θα ακυρωθουν οι προκυρηξεις ειτε οτι θα παγωσουν σε περιπτωση που παμε για εκλογες τον Οκτωβρη... ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ... ;
Μαγκες λεγεται οτι ειτε θα ακυρωθουν οι προκυρηξεις (Ε. Φ+Πυροσβεστικης) ειτε θα αναβληθουν λογω προκειμενων εκλογων... Αν ισχυει αυτο τοτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο...
Ρε παιδια. Πος λενε για προορες εκλογες. Κ σιγα μην αφησουν ν γινοντε προορες. Καταρχας εχετε σκεφτει η υπολογιση ποσο κοστιζουν στο κρατος η εκλογες. Μονο τ επιδομα π περνουν τ κοματα φτανει για ν μπουμε κ αλλο μεσα. Δλδ κατα την αποψη μ ΑΠΟΚΛΙΕΤΕ ν γινουν εκλογες με τετοιεσς συνθικες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες