Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Ειμαι κατα του θεσμου των εποπ. Πρεπει να καταργηθει και να εισερχονται περισσοτερα ατομα στις σχολες υπαξιωματικων υστερα απο πανελληνιες εξετασεις και αυστηρες αξιοκρατικες αθλητικες δοκιμασιες.
ετσι μπραβο, τα λες πολυ ωραια... Σπανια ακουω λογια που να επαινουν τους εποπ! Εισαι σωστος επαγγελαμτιας; Αυτο τα λεει ολα... Ουτε απο που εισαι ουτε τιποτα...XristosK έγραψε:Μίλησες και για δουλειά που σημαίνει καθήκοντα (ασχέτως αν εσύ το θεωρείς χαμαλίκι).
Προσωπικά, αν είσαι η δεν είσαι από Σχολή ποσώς μ' ενδιαφέρει.
Αν είσαι σωστή επαγγελματίας θα είμαι μαζί σου.
Έχω γνωρίσει ΕΠΟΠ που βάζανε κάτω 10 από Σχολή...
Βασικά θα έλεγα να μη είσαι απόλυτη.
Ελα μωρε σιγα πως φαιροντε στους εποπ. Στο τελος σιγα μη τους μαστιγωνουν. Αμα δεν εισαι σωστος τοτε καλα κανουν
Δεν μιλαμε για σωματικη βια αλλα για ψυχολογικη βια κ ψυχολογικο πολεμο... Υπαρχουν καποιοι που ακομα δεν εχουν αποδεχτει τους εποπ σαν συναδερφους
Ε αυτοι ειναι καμμενοι. Κλεινεις τα αυτια και κανεις την δουλειασ.
ετσι οπως τα λετε φαινετε σαν τραγωδια
ετσι οπως τα λετε φαινετε σαν τραγωδια

Ελα μωρε καλα παιρνανε οι εποπ αλλα παντου υπαρχουν εξερεσεισ
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ναι αλλα ο στρατος γεμισε απο αγορακια και κοριτσακια που δεν εχουν ιδεα που πηγαινουν.
policeman έγραψε:Οι ένοπλες δυνάμεις δεν αξιολογούν τις προτεραιότητες, ούτε και φροντίζουν για την εξοικονόμηση χρημάτων - εξάλειψη της σπατάλης. Η τελευταία σειρά ΕΠΟΠ του Κοινού Στρατολογικού Σώματος υποβάλλεται στην περιττή για αυτούς 8 εβδομάδων εκπαίδευση "Σχολείου Μαχητή". Συνυπολογίζοντας τα έξοδα της διεξαγωγής του Σχολείου με τους μισθούς που θα λαμβάνουν οι εκπαιδευόμενοι κατά τη διεξαγωγή του αυτές τις 8 εβδομάδες, έχουμε να κάνουμε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, μόνο για τα 200 άτομα του Κοινού Στρατολογικού Σώματος - τη στιγμή που θα μπορούσαν μετά τις 6 εβδομάδες της Βασικής Εκπαίδευσης να τοποθετηθούν στα Στρατολογικά Γραφεία και να αρχίσουν να εργάζονται.
Ας σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Σώμα δεν εμπλέκεται ποτέ σε μάχιμες υπηρεσίες και λοιπές ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά αποτελεί καθαρά διοικητική υπηρεσία. Η ενέργεια αυτή του ΓΕΕΘΑ (και του ΓΕΣ - το οποίο είχε μάλλον την συγκεκριμένη έμπνευση) έγινε πιθανότατα για οικονομικούς λόγους (περισσότεροι εκπαιδευόμενοι στο στρατόπεδο, άρα περισσότερα κονδύλια στα χέρια του στρατοπεδάρχη).
Ως πότε θα γίνονται τέτοιου μεγέθους σπατάλες στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είδικά σε μια περίοδο οικονομικής λιτότητας, και περικοπών περιττών εξόδων; Είναι ενήμερος ο Yπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος;
http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_4080.html
Το διάβασα στο τροκτικο και έβαλα τα γέλια. Αυτά τα παιδάκια γνωρίζουν ότι έχουν κάνει τα χαρτιά τους για ΕΠ. ΟΠ.
Και εγω τα γελια εβαλα αλλα ο στρατος καταντησε για κλαματα μου φαινεται.
Πρεπει να καταργηθει ο θεσμος των εποπ και να εισερχονται περισσοτερα ατομα στις σχολες υπαξιωματικων υστερα απο πανελληνιες εξετασεις και αυστηρες αξιοκρατικες αθλητικες δοκιμασιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Su-35 την Παρ Απρ 30, 2010 3:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επαναλαμαβανεσαι Σου
Εχω διαβασει αυτο το ποστ σου απειρες φορες, οκ την ξερουμε την αποψη σου
Την εμπεδωσαμε καλα
Εγω παντως δεν το βρισκω παραλογο, δες τι απαντησα στο αναλογο θεμα

-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Δεν πειραζει, η επαναληψη ειναι θεμιτη προπαγανδα οταν ο σκοπος εξυπηρετει δικαιους αγωνες. Παραλογος για μενα ειναι ο θεσμος των εποπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Su-35 την Πέμ Μάιος 27, 2010 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε ναι. Αλλωστε η επαναληψη δεν εβλαψε ποτε κανενα αν υποθεσουμε οτι η εμπεδωση ειναι ενα ειδος ψυχαναλησης και ψυχοθεραπειας της σκεψης
illy έγραψε:Επαναλαμαβανεσαι ΣουΕχω διαβασει αυτο το ποστ σου απειρες φορες, οκ την ξερουμε την αποψη σου
Την εμπεδωσαμε καλα
Εγω παντως δεν το βρισκω παραλογο, δες τι απαντησα στο αναλογο θεμα
χαχχααχαχαχα

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Πρεπει να γινουν καποιες ρυθμισεις για να αναβαθμιστει ο θεσμος... Μια χαρα ειναι ο θεσμος... Απλα θελει καποιες ρυθμισεις...
Με την μορφη που εχει δεν πιστευω οτι θα μπορεσει να αναβαθμιστει ο θεσμος των εποπ. Ασε που τεινει για τη καταργηση του
Ο θεσμος θα καταργηθει. αν προλαβουμε κι εμειστης 2ης να μονιμοποιηθουμε καλα θα ειναι... και παλι αν... για τους επομενους δυσκολα τα πραγματα. δεν εχει μελλον ο θεσμος παιδια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης