Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2011)
Σημερα ειχα παει στο μεγαλο πευκο και ειδα δυο ειδικοδυναμητες πρασινομπεριδες εποπ δεκανεις που ηταν 1.50 μετρο... Τους περναγα ενα κεφαλι ενω δεν ειμαι ψηλος...
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Σημερα ειχα παει στο μεγαλο πευκο και ειδα δυο ειδικοδυναμητες πρασινομπεριδες εποπ δεκανεις που ηταν 1.50 μετρο... Τους περναγα ενα κεφαλι ενω δεν ειμαι ψηλος...
και γω ξέρω κοπέλες που είτε είναι κοντές (για τα δεδομένα που ζητάνε στην προκήρυξη) είτε έχουν παραπανίσια κιλά... Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα του βίσματος... Εγώ αν και εφόσον βγει προκήρυξη θα πάω χωρις βίσμα... Αν είναι να κοπώ απο καμιά 1.55 τι να πω...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
φίλη θα γίνω κακιά άμα είναι να κοπώ από βίσμα του 1.55... Δεν θα το αφοίσω έτσι... Πραγματικά έχω μπουχτίσει με το όλο θέμα του βίσματος και δεν ήταν λίγες φορές που την πάτισα.evi85 έγραψε:ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Σημερα ειχα παει στο μεγαλο πευκο και ειδα δυο ειδικοδυναμητες πρασινομπεριδες εποπ δεκανεις που ηταν 1.50 μετρο... Τους περναγα ενα κεφαλι ενω δεν ειμαι ψηλος...
και γω ξέρω κοπέλες που είτε είναι κοντές (για τα δεδομένα που ζητάνε στην προκήρυξη) είτε έχουν παραπανίσια κιλά... Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα του βίσματος... Εγώ αν και εφόσον βγει προκήρυξη θα πάω χωρις βίσμα... Αν είναι να κοπώ απο καμιά 1.55 τι να πω...
- evi85
- Ταγματάρχης
Εγω δεν έχω δώσει ξανά για εποπ αλλά τσατίζομαι όταν μου λένε πως χωρίς βίσμα δεν πρόκειται να περάσω... Πάντως υπάρχουν9και στην τελευταία σειρά) πολλά άτομα που δεν θα έπρεπε να έχουν περάσει...
-
Πρωσοπικά και εγώ πρώτη φορά θα δώσω για ΕΠΟΠ, αναφέρομαι όμως και σε άλλους διαγωνισμόυς που συμετείχα στο παρελθόν και ενώ κοβόμουν ενώ είχα τα μόρια περνούσαν άτομα που δεν είχαν τίποτα να παρουσιάσουν γιατί είχαν βίσμα... Οπότε το κρατάω λίγο μανιάτικο το θέμα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Το θέμα αναφέρεται για το όριο ύψους. Δεν λέει ούτε για βύσματα ούτε για προηγούμενες προκηρύξεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Sorry ρε Γμακ αλλα το ενα ειναι αλληλενδετο με το αλλο... Αν δεν σου αρεσουν τα σχολια μας μπορεις να τα διαγραψεις! Για να πουμε για το υψος πρεπει να υπαρχει προκηρυξη κ σε καθε προκηρυξη θελοντας κ μη υπαρχει κ βυσμα κ τοσα χρονια εβαζαν βυσμα για να περασουν την επιτροπη απαλλαγων οπως στην στην τελευταια προκηρυξη με ελαχιστες εξαιρεσειςGreek_Army έγραψε:Το θέμα αναφέρεται για το όριο ύψους. Δεν λέει ούτε για βύσματα ούτε για προηγούμενες προκηρύξεις
Dum spiro spero
- evi85
- Ταγματάρχης
illy έγραψε:Sorry ρε Γμακ αλλα το ενα ειναι αλληλενδετο με το αλλο... Αν δεν σου αρεσουν τα σχολια μας μπορεις να τα διαγραψεις! Για να πουμε για το υψος πρεπει να υπαρχει προκηρυξη κ σε καθε προκηρυξη θελοντας κ μη υπαρχει κ βυσμα κ τοσα χρονια εβαζαν βυσμα για να περασουν την επιτροπη απαλλαγων οπως στην στην τελευταια προκηρυξη με ελαχιστες εξαιρεσειςGreek_Army έγραψε:Το θέμα αναφέρεται για το όριο ύψους. Δεν λέει ούτε για βύσματα ούτε για προηγούμενες προκηρύξεις
+10000000000000

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Συμφωνα με το νεο νομο το οριο υψους για την εισαγωγη στης ΕΔ ειναι το 1.70 για τους ανδρες και το 1.60 για τις γυναικες ...
- evi85
- Ταγματάρχης
laios έγραψε:Συμφωνα με το νεο νομο το οριο υψους για την εισαγωγη στης ΕΔ ειναι το 1.70 για τους ανδρες και το 1.60 για τις γυναικες...
νόμιζα πως είναι 1.65 για τις γυναίκες... Έτσι τώρα με το 1.60 μεγαλώνει ο ανταγωνισμός

-
Και εγώ Evi85 στο 1.65 είχα μείνει... Και στις ειδικές δυνάμεις κίολας!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
illy έγραψε:Sorry ρε Γμακ αλλα το ενα ειναι αλληλενδετο με το αλλο... Αν δεν σου αρεσουν τα σχολια μας μπορεις να τα διαγραψεις! Για να πουμε για το υψος πρεπει να υπαρχει προκηρυξη κ σε καθε προκηρυξη θελοντας κ μη υπαρχει κ βυσμα κ τοσα χρονια εβαζαν βυσμα για να περασουν την επιτροπη απαλλαγων οπως στην στην τελευταια προκηρυξη με ελαχιστες εξαιρεσειςGreek_Army έγραψε:Το θέμα αναφέρεται για το όριο ύψους. Δεν λέει ούτε για βύσματα ούτε για προηγούμενες προκηρύξεις
Για εσάς μπορεί να ισχύει αυτό για μένα δεν ισχύει πως να το κάνουμε; Και όσο το διαχειρίζομαι εγώ αυτό το θέμα δεν θέλω να γράφονται τέτοια πράγματα. Όποιον τον χαλάει η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.
Υ. Γ και σταματήστε αυτή την θηλυκή "ένωση" όπου γράφει μία από κάτω και απαντάνε άλλες 2-3 με +10000, "μπράβο βρε κορίτσι μου κτλπ"
... ...
Greek_Army έγραψε:
Υ. Γ και σταματήστε να πούμε αυτή την θηλυκή "ένωση" όπου γράφει μία από κάτω και απαντάνε άλλες 2-3 με +10000, "μπράβο βρε κορίτσι μου κτλπ"
...
τωρα αν στο βαλω εγω το +++++ θα με ban-αρεις; Χαχα

-
- Στρατηγός
αν βαριεσαι να κανεις τον στρατοπεδαρχη σταματα το τοτε... Κ οι αλλοι διαχειριστες εχουν θεματα με μνμτα που να μην συναδουν με το τοπικ αλλα εσυ συνεχεια διαμαρτυρεσαι οτι Σχεδον ολα τα σχολια ειναι ασχετα κ κουραζεσαι να τα μεταφερεις... Πες μας λοιπον τι να γραφουμε για να ειμαστε οκ! Κ υποδειξεις το πως θα ποσταρουμε κ το τι θα κανουμε αλλου οκ; Αντε γιατι πολυ νταηλικια πουλας τελευταια... Δεν πειραζουμε κανεναν, δεν θιγουμε κανεναν... Αν σε ενοχλουν εσενα τοτε οπως ειπες να η πορτα, ξερεις που να πας ...Greek_Army έγραψε:illy έγραψε:Sorry ρε Γμακ αλλα το ενα ειναι αλληλενδετο με το αλλο... Αν δεν σου αρεσουν τα σχολια μας μπορεις να τα διαγραψεις! Για να πουμε για το υψος πρεπει να υπαρχει προκηρυξη κ σε καθε προκηρυξη θελοντας κ μη υπαρχει κ βυσμα κ τοσα χρονια εβαζαν βυσμα για να περασουν την επιτροπη απαλλαγων οπως στην στην τελευταια προκηρυξη με ελαχιστες εξαιρεσειςGreek_Army έγραψε:Το θέμα αναφέρεται για το όριο ύψους. Δεν λέει ούτε για βύσματα ούτε για προηγούμενες προκηρύξεις
Για εσάς μπορεί να ισχύει αυτό για μένα δεν ισχύει πως να το κάνουμε; Και όσο το διαχειρίζομαι εγώ αυτό το θέμα δεν θέλω να γράφονται τέτοια πράγματα. Όποιον τον χαλάει η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.
Υ. Γ και σταματήστε αυτή την θηλυκή "ένωση" όπου γράφει μία από κάτω και απαντάνε άλλες 2-3 με +10000, "μπράβο βρε κορίτσι μου κτλπ"
...
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Ναι οτι αλλαξε το υψος αλλαξε, εγινε 1,60 για τις γυναικες για τις στρατιωτικες σχολες... Θα δειξει στην προκηρυξη των εποπ αν ξαναβγει κ οταν βγει αν θα ειναι 1,65 ακομη ή αν θα υιοθετησουν το νεο υψος
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης