Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

xifomahos84 έγραψε:Ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;

Φιλε παρε εδω τηλ.2106553318-9
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

xifomahos84 έγραψε:
DiMiTrA P έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:Ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ...
ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ!
xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από xifomahos84 »

dimitra p έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:
dimitra p έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
οπου υπαρχει κενο...
σειρα επιλαχοντων υπαρχει;
εγω που ρωτησα το πρωι στην αθηνα μου ειπαν οχι!
κακως αφου απο εκει και περα οι επιλαχοντες πηγαινουν βαση των μοριων τους. δεν θα επρεπε να εχουν καποια λιστα;

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

xifomahos84 έγραψε:
dimitra p έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:
dimitra p έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
οπου υπαρχει κενο...
κακως αφου απο εκει και περα οι επιλαχοντες πηγαινουν βαση των μοριων τους. δεν θα επρεπε να εχουν καποια λιστα;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ... ΑΛΛΑ... ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ...
xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Λοιπον πηρα κ μου ειπαν οτι οι επιλαχοντες αρχικα ειναι για την ειδικοτητα τους και υστερα για αλλες, αν δεν καλιφθουν απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε θεσης (δηλαδη πολυ δυσκολο) του χρονου παλι!
xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Λοιπον πηρα κ μου ειπαν οτι οι επιλαχοντες αρχικα ειναι για την ειδικοτητα τους και υστερα για αλλες, αν δεν καλιφθουν απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε θεσης (δηλαδη πολυ δυσκολο) του χρονου παλι![/QUOTE 13 ΕΠΙΛΑΧΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ (ΘΕΣΗ ΓΙΑ 5 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ)

επ.οπ

Δημοσίευση από επ.οπ »

DiMiTrA P έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:
dimitra p έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:
dimitra p έγραψε:
οπου υπαρχει κενο...
κακως αφου απο εκει και περα οι επιλαχοντες πηγαινουν βαση των μοριων τους.δεν θα επρεπε να εχουν καποια λιστα;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ... ΑΛΛΑ... ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ...

Dimitra μην περνετε τηλ σε κεντρικα, να παρεις σε καποιο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου που ειναι πιο ηρεμα και μπορουν να σε εξηπηρετισουν, γιατι στα κεντρικα (ιδικα σημερα δευτερα) θα γινετε πανικος απο τηλεφωνιματα
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

xifomahos84 έγραψε:Λοιπον πηρα κ μου ειπαν οτι οι επιλαχοντες αρχικα ειναι για την ειδικοτητα τους και υστερα για αλλες, αν δεν καλιφθουν απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε θεσης (δηλαδη πολυ δυσκολο) του χρονου παλι![/QUOTE 13 ΕΠΙΛΑΧΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ (ΘΕΣΗ ΓΙΑ 5 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ)

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ;
xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

xifomahos84 έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:Λοιπον πηρα κ μου ειπαν οτι οι επιλαχοντες αρχικα ειναι για την ειδικοτητα τους και υστερα για αλλες, αν δεν καλιφθουν απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε θεσης (δηλαδη πολυ δυσκολο) του χρονου παλι![/QUOTE 13 ΕΠΙΛΑΧΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ (ΘΕΣΗ ΓΙΑ 5 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ)

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ;
ΝΑΙ 13ος 210 6553318 ΕΔΩ ΠΗΡΑ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ, ΟΠΩΣ Κ ΟΤΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΩ

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

dimitra p έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:
xifomahos84 έγραψε:λοιπον πηρα κ μου ειπαν οτι οι επιλαχοντες αρχικα ειναι για την ειδικοτητα τους και υστερα για αλλες, αν δεν καλιφθουν απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε θεσης (δηλαδη πολυ δυσκολο) του χρονου παλι![/QUOTE 13 επιλαχον για την ειδικοτητα μου (θεση για 5 επιτυχοντεσ)

σου ειπανε τι σειρα εισαι επιλαχων;
ναι 13ος 210 6553318 εδω πηρα κ μου το ειπανε, οπως κ οτι προαναφερω

εβγαλαν δλδ σειρα για τους απιλαχοντεσ... για να δουμε... ευχαριστω για την πληροφορια!
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Παιδια εσας που σας εχει ως επιλαχον σας λεει διπλα και την ειδηκοτητα; Και οσοι πηρατε τηλ σας ειπαν τον αριθμο της σειρας σας; Εγω δεν βγαζω ακρη!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

δημητρης έγραψε:παιδια εσας που σας εχει ως επιλαχον σας λεει διπλα και την ειδηκοτητα; και οσοι πηρατε τηλ σας ειπαν τον αριθμο της σειρας σας; εγω δεν βγαζω ακρη!
οχι δε λεει σε ποια ειδικοτητα εισαι επιλαχων... εγω ποθ πηρα το πρωι τηλ μου ειπαν τοι δεν υπαρχει σειρα για για τους επιλαχοντεσ... καποιος ανεφερε πιο πανω ομως οτι του ειπαν τι σειρα ειναι... αν θελεις παρε τηλ για να μαθεισ
xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

δημητρης έγραψε:παιδια εσας που σας εχει ως επιλαχον σας λεει διπλα και την ειδηκοτητα; και οσοι πηρατε τηλ σας ειπαν τον αριθμο της σειρας σας; εγω δεν βγαζω ακρη!
οταν βαζεις τον αριθμο της ταυτοτητας σου λεει οτι εισαι

επιτυχον με τοσα μορια στην ταδε ειδικοτητα

η

επιλαχον με τοσα μορια

επιλαχον, εισαι αρχικα στην δικη σου ειδικοτητα εκτος κ αν πας σε αλλη, αυτο θα συμβει οταν δεν συμπληρωθουν απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε ειδικοτητας.

βεβαια πρεπει να πληρεις τις προυποθεσεις για την αλλη ειδικοτητα.

xifomahos84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

xifomahos84 έγραψε:
δημητρης έγραψε:παιδια εσας που σας εχει ως επιλαχον σας λεει διπλα και την ειδηκοτητα; Και οσοι πηρατε τηλ σας ειπαν τον αριθμο της σειρας σας; Εγω δεν βγαζω ακρη!
οταν βαζεις τον αριθμο της ταυτοτητας σου λεει οτι εισαι

επιτυχον με τοσα μορια στην ταδε ειδικοτητα

η

επιλαχον με τοσα μορια

επιλαχον, εισαι αρχικα στην δικη σου ειδικοτητα εκτος κ αν πας σε αλλη, αυτο θα συμβει οταν δεν συμπληρωθΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ Απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε ειδικοτητας.

βεβαια πρεπει να πληρεις τις προυποθεσεις για την αλλη ειδικοτητα.

saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από saman »

Εγω παιδια ειμαι επιτυχων στην ειδικοτητα γαζωτης ΥΠ, αλλα εχω περασει και στην αεροπορια στη οποια και αν ολα πανε καλα θα καταταγω! Οποτε λογικα θα παρουν και επιλαχωντες στην ειδικοτητα αυτη, γιαυτο μην απελπιζεστε γιατι ποτε δν ξερετε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες