xifomahos84 έγραψε:Ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
Φιλε παρε εδω τηλ.2106553318-9
xifomahos84 έγραψε:Ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ!xifomahos84 έγραψε:ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;DiMiTrA P έγραψε:ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ...xifomahos84 έγραψε:Ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
κακως αφου απο εκει και περα οι επιλαχοντες πηγαινουν βαση των μοριων τους. δεν θα επρεπε να εχουν καποια λιστα;dimitra p έγραψε:εγω που ρωτησα το πρωι στην αθηνα μου ειπαν οχι!xifomahos84 έγραψε:σειρα επιλαχοντων υπαρχει;dimitra p έγραψε:οπου υπαρχει κενο...xifomahos84 έγραψε:ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ... ΑΛΛΑ... ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ...xifomahos84 έγραψε:κακως αφου απο εκει και περα οι επιλαχοντες πηγαινουν βαση των μοριων τους. δεν θα επρεπε να εχουν καποια λιστα;dimitra p έγραψε:εγω που ρωτησα το πρωι στην αθηνα μου ειπαν οχι!xifomahos84 έγραψε:σειρα επιλαχοντων υπαρχει;dimitra p έγραψε:οπου υπαρχει κενο...xifomahos84 έγραψε:ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
DiMiTrA P έγραψε:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ... ΑΛΛΑ... ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ...xifomahos84 έγραψε:κακως αφου απο εκει και περα οι επιλαχοντες πηγαινουν βαση των μοριων τους.δεν θα επρεπε να εχουν καποια λιστα;dimitra p έγραψε:εγω που ρωτησα το πρωι στην αθηνα μου ειπαν οχι!xifomahos84 έγραψε:σειρα επιλαχοντων υπαρχει;dimitra p έγραψε:οπου υπαρχει κενο...xifomahos84 έγραψε:ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες ειναι μονο για την ειδικοτητα τους η πανε και σε αλλες αν εχουν ελειψη;
ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ;xifomahos84 έγραψε:Λοιπον πηρα κ μου ειπαν οτι οι επιλαχοντες αρχικα ειναι για την ειδικοτητα τους και υστερα για αλλες, αν δεν καλιφθουν απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε θεσης (δηλαδη πολυ δυσκολο) του χρονου παλι![/QUOTE 13 ΕΠΙΛΑΧΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ (ΘΕΣΗ ΓΙΑ 5 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ)
ΝΑΙ 13ος 210 6553318 ΕΔΩ ΠΗΡΑ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ, ΟΠΩΣ Κ ΟΤΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΩxifomahos84 έγραψε:ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ;xifomahos84 έγραψε:Λοιπον πηρα κ μου ειπαν οτι οι επιλαχοντες αρχικα ειναι για την ειδικοτητα τους και υστερα για αλλες, αν δεν καλιφθουν απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε θεσης (δηλαδη πολυ δυσκολο) του χρονου παλι![/QUOTE 13 ΕΠΙΛΑΧΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ (ΘΕΣΗ ΓΙΑ 5 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ)
εβγαλαν δλδ σειρα για τους απιλαχοντεσ... για να δουμε... ευχαριστω για την πληροφορια!dimitra p έγραψε:ναι 13ος 210 6553318 εδω πηρα κ μου το ειπανε, οπως κ οτι προαναφερωxifomahos84 έγραψε:σου ειπανε τι σειρα εισαι επιλαχων;xifomahos84 έγραψε:λοιπον πηρα κ μου ειπαν οτι οι επιλαχοντες αρχικα ειναι για την ειδικοτητα τους και υστερα για αλλες, αν δεν καλιφθουν απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε θεσης (δηλαδη πολυ δυσκολο) του χρονου παλι![/QUOTE 13 επιλαχον για την ειδικοτητα μου (θεση για 5 επιτυχοντεσ)
οχι δε λεει σε ποια ειδικοτητα εισαι επιλαχων... εγω ποθ πηρα το πρωι τηλ μου ειπαν τοι δεν υπαρχει σειρα για για τους επιλαχοντεσ... καποιος ανεφερε πιο πανω ομως οτι του ειπαν τι σειρα ειναι... αν θελεις παρε τηλ για να μαθεισδημητρης έγραψε:παιδια εσας που σας εχει ως επιλαχον σας λεει διπλα και την ειδηκοτητα; και οσοι πηρατε τηλ σας ειπαν τον αριθμο της σειρας σας; εγω δεν βγαζω ακρη!
οταν βαζεις τον αριθμο της ταυτοτητας σου λεει οτι εισαιδημητρης έγραψε:παιδια εσας που σας εχει ως επιλαχον σας λεει διπλα και την ειδηκοτητα; και οσοι πηρατε τηλ σας ειπαν τον αριθμο της σειρας σας; εγω δεν βγαζω ακρη!
xifomahos84 έγραψε:οταν βαζεις τον αριθμο της ταυτοτητας σου λεει οτι εισαιδημητρης έγραψε:παιδια εσας που σας εχει ως επιλαχον σας λεει διπλα και την ειδηκοτητα; Και οσοι πηρατε τηλ σας ειπαν τον αριθμο της σειρας σας; Εγω δεν βγαζω ακρη!
επιτυχον με τοσα μορια στην ταδε ειδικοτητα
η
επιλαχον με τοσα μορια
επιλαχον, εισαι αρχικα στην δικη σου ειδικοτητα εκτος κ αν πας σε αλλη, αυτο θα συμβει οταν δεν συμπληρωθΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ Απο ολους τους επιλαχοντες της εκαστοτε ειδικοτητας.
βεβαια πρεπει να πληρεις τις προυποθεσεις για την αλλη ειδικοτητα.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες