ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ »

Αν είναι να περιμένει 7 χρόνια να παραιτηθεί για να πάρει την αποζημίωση ξέχασέ το. Για βάλε σε εφτα χρόνια τι ηλικία θα έχει και αν θα μπορεί να βρει δουλειά τότε! Τα λεφτά που σου ζητάνε πίσω αν παραιτηθείς νωρίτερα είναι τα προπληρωμένα που σου έχουν δώσει, γιατί από την στιγμή που θα δηλώσεις παραίτηση μέχρι να εγκριθεί συν το μεταβατικό στάδιο που θα θεωρηθεί ότι παύεις να εργάζεσαι έχει κάποια χρονική διαφορά. Δεν τους πληρώνεις πίσω δηλαδή κάποια αποζημίωση.Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι καλά. Νομίζω ότι πριν τα τρία χρόνια δεν έχεις δικαίωμα παραίτησης εκτός και αν σου αλλάξουν το (Ι) - θεωρηθείς μερικής ανικανότητας δηλαδή- αλλά αυτό είναι γραμμένο στην προκύρηξη μέσα, οπότε γιαυτό κοίταξε την προκύρηξη καλύτερα.

εποπ

Δημοσίευση από εποπ »

Μη το σκεφτεσε καν καλυτερα στα παγκακια παρα εποπ στο ναυτικο... Εκει ειμαι και το ξερω γι αυτο στο λεω... Αν δε θες να καταστρεψεις τη ζωουλα σου ΜΑΚΡΙΑ!

ΜΑΧΗΤΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΧΗΤΗΣ »

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ, ειμαι επαγγελματιας οπλιτης της 6ης σειρας και θα ηθελα να ενημερωσω τα υπολοιπα παιδια που θελουν να μπουνε στο Πολεμικο Ναυτικο να τους φυγει και η τελευταια σκεψη για εδω μεσα. Το ναυτικο δυστηχως ειναι ενα τεραστιο ασυλο με ανθρωπους οχι ολους βεβαια ακαταλληλους για καθε εργασια και ποσο μαλλον για τις ενοπλες δυναμεις.

Η απογοητευση μου ειναι τεραστια απ τη πρωτη κι ολας μερα που καταταχτηκα και αυτο γιατι υπηρετησα στο στρατο ξηρας τη θητεια μου και αλλιως τα περιμενα στο ναυτικο και αλλιως ητανε. Οι εποπ του ναυτικου ειναι κατι σαν ειλωτες που το μονο που πρεπει να κανουν ειναι αγγαρειες και βαρδιες. Δε θα ξεχασω τη προκυρηξη που ελεγε οτι θα επανδρωσουμε θεσεις και συγχρονα οπλικα συστηματα του στολου γι αυτο γινε επαγγελματιας πολιτης. Αντιθετα απο τοτε που ειμαι στο ναυτικο το μισο καιρο ειμαι στο καραβι και το αλλο μισο στην αγια μαρινα στο θερετρο αξιωματικων για να κανω τον ειλωτα στους αξιωματικους.

Μπηκα σαν αρμενιστης στο ναυτικο και κατεληξα να με πληρωνει ο ελληνικος λαος σαν λαντζερη και σκουπιδιαρη των αξιωματικων του ναυτικου. Αυτα ειναι ενα απο τα πολλαχαλια του ναυτικου. Θελετε να σας πω για τα αγηματα. Πεθαινει καποιος, ερχεται καποιος. Αναστηνεται καποιος χεζεται καποιος. Η λυση ειναι μια, αγημα. Και ποιος θα παει εκει; Ο εποπ. Θα παει οπουδηποτε γιατι ειναι εποπ. Ετοιμος να τα φαει ολα. Παιρνουν κοσμο για αγηματα απο τα καραβια και οι ναυτες εξω παιζουν με αργιες, εξοδους και οφ τελειως. Αυτη ειναι η καταντια μας. Ολα του φαινεσθαι και απο ουσια τιποτα. Ολα σαπια και αχρηστα. Αυτα ηθελα να πω προς το παρον και επεται συνεχεια
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Akspoogy »

Ω ρε φιλε... Μιλαμε για τρελη πικρα ετσι. Εχω σοκαριστει με αυτα που διαβαζω!
τοσο χαλια; Και απο μισθο τι παιζει; Επιδοματα;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

ΑΙΝΙΓΜΑ

Δημοσίευση από ΑΙΝΙΓΜΑ »

Ειναι τραγικο το πως ζουν οι εποπ μεσα στα καραβια... ειναι τα θυματα καποιον ανθρωπων που θεωρουν οτι επειδη εχουν καποια αξιωματα μπορουν να εκμεταλλευονται τα ανθρωπινα δικαιωματα και τις ανθρωπινες ψυχες. ο εξευτελισμος που πρεπει να υποστεις για 800 ευρω σε κανει να απορεις με το τι ειδους ανθρωπος εισαι η καλυτερα τι ειδους ανθρωπου μπορουν να σε κανουν. τα πραγματα ειναι πραγματικα δραματικα κ κανεις δεν παιρνει θεση σε αυτο. ντροπη σε αυτους που ειναι ανικανοι να βαλουν ταξη ακομα κ σε αυτο... δεν ζουμε μονο για να προσφερουμε αγογγυστα αλλα κ για να μας προσφερουν.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από pame_pali »

ΑΙΝΙΓΜΑ έγραψε:Ειναι τραγικο το πως ζουν οι εποπ μεσα στα καραβια... Ειναι τα θυματα καποιον ανθρωπων που θεωρουν οτι επειδη εχουν καποια αξιωματα μπορουν να εκμεταλλευονται τα ανθρωπινα δικαιωματα και τις ανθρωπινες ψυχες. Ο εξευτελισμος που πρεπει να υποστεις για 800 ευρω σε κανει να απορεις με το τι ειδους ανθρωπος εισαι η καλυτερα τι ειδους ανθρωπου μπορουν να σε κανουν. Τα πραγματα ειναι πραγματικα δραματικα κ κανεις δεν παιρνει θεση σε αυτο. Ντροπη σε αυτους που ειναι ανικανοι να βαλουν ταξη ακομα κ σε αυτο... Δεν ζουμε μονο για να προσφερουμε αγογγυστα αλλα κ για να μας προσφερουν.

δυστυχως η ευτυχως ετσι φαινεται καταντησε ο στρατος και στα τρια σωματα... Τωρα ποιος και που φταιει ειναι ενα νημα με μεγαλη ουρα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Εκανα ναυτης τελευταια σειρα του κανελοπουλου το 2012 12γ

με πηγαν νβνε-θαν αγια μαρινα μεταθεσει κολαση για ναυτες και εποπ - υπαξιοματικους

κυριος το καλοκαιρι που ειναι και θερετρο το χειμονα απο δυναμη ατομον μηδενικι

ετυχε να γνωρισο παρα πολλα παιδια εποπ ολοι μου ειπαν το εξεις μονο την θυτια σου μακρια απο εποπ στο πν

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από george777 »

stokairo δίκαιο έχει ο δημητρης; Γενικά πές μας το κλίμα...
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο

Δημοσίευση από stokairo »

george777 έγραψε:stokairo δίκαιο έχει ο δημητρης; Γενικά πές μας το κλίμα...
οχι δεν εχει δικιο συγκεκριμενα αμα του το λεγες τωρα να μπει εποπ στο ναυτικο τρεχοντας θα ερχοτανε... Εικόναλοιπον εμεις στο ναυτικο δεν ειμαστε τοσο διοικητικοι οσο του στρατου δηλαδη ναι κανουμε καποιες αγγαριες αλλα και οι πιο πανω απο μας κανουνε και οι κελευστες (λοχιες) κανουνε αγγαριες φιλε διαβασα τα πιο πανω σχολια και εφριξα. Εφριξα σου λεω! Θα στο πω απλα καλυτερα αγγαρεια και σιγα την αγγαρεια δηλαδη. Καλυτερα αγγαρεια και αθηνα μεχρι να παρω συνταξη παρα διαταγες σε φανταρους και 35 χρονια εβρο στον οποιο παρεπιπτοντως υπηρετησα και μισω με ολο μου το ειναι.
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επισης μην δινετε σημασια στα πιο πολλα σχολια στις προηγουμενες σελιδες διοτι δεν εχουν να κανουν με τη πραγματικοτητα. τρελη παραπληροφορηση. τα βλεπω κ γελαω κ το θεμα ειναι οτι το 2009 κατι τετοια τα πιστευα...
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και δε το παιζω κανας τρελαμενος στρατοπορωμενος βλακας... για τα λευτα κ το βολεμα μπηκα για να το ξυνω κ να εχω μια καλυτερη ζωη μαγκια μου το θεωρω και οσοι θελουν να μπουν κατα 95 %το ιδιο θελουν... ετσι για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας... με κραζεις... με θαυμαζεις...
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Δημοσίευση από Terminator »

stokairo έγραψε:Και δε το παιζω κανας τρελαμενος στρατοπορωμενος βλακας... για τα λευτα κ το βολεμα μπηκα για να το ξυνω κ να εχω μια καλυτερη ζωη μαγκια μου το θεωρω και οσοι θελουν να μπουν κατα 95 %το ιδιο θελουν... Ετσι για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας... Με κραζεις... Με θαυμαζεις...

Φιλε trollαρεις. Στο post σου εντόπισα μπόλικη νεοελληνική νοοτροπία οτι τάχα μου μπαίνω δημόσιο και κάθομαι και ξύνω την πέτσα μου για τα λεφτά!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Γενικά τρολλάρει μας το παίζει ότι είναι γαμάτος, χαμήλωσε λίγο μεγάλε γιατί το γνωρίζεις πως στην πραγματικότητα ένας χαμάλης είσαι και ότι σου λένε πέφτεις και το κάνεις.
stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

cuervo έγραψε:Γενικά τρολλάρει μας το παίζει ότι είναι γαμάτος, χαμήλωσε λίγο μεγάλε γιατί το γνωρίζεις πως στην πραγματικότητα ένας χαμάλης είσαι και ότι σου λένε πέφτεις και το κάνεις.
δεν προσεβαλα κανεναν ειπα την αληθεια γιατι μπηκα μεσα ως εποπ κ δεν το παιζω κατι εποπ ειμαι ο τελευταιος απ ολους μεσα. Τωρα εσενα αν σε τσουζει που μαι μεσα να μπαινες κ συ τη γνωμη μου ειπα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης