Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Σίγουρα έτσι είναι ο ανταγωνισμός είναι θεμητος γιατί χωρίς ανταγωνισμό δεν υπάρχει εξέλιξη. Ας περάσει ο καλύτερος και ο πιο προετοιμασμενος στα αθλήματα και φυσικά αυτός που συγκεντρώνει περισσότερα μόρια. Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ
Παιδιά στις ιατρικές εξετάσεις στο μικροβιολογικο και ακτινολογικό σας έβαλε σφραγίδα αντίστοιχα ο μικροβιολογος και ο ακτινολόγος έτσι όχι ο παθολόγος
Καλη σας ημέρα κ καλη επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά! Ηθελα να κανω μια ερώτηση μιας κ δεν μπορω να βρω πουθενα μια σαφή απάντηση! Έχω κάνει τα χαρτιά μου κ εγώ για τον τρέχων διαγωνισμό με την ειδικότητα οδηγός εφοδιασμού μεταφορών ! Πως γίνετε να καταταγω όμως στην συνέχεια στις ειδικές δυνάμεις; Ήθελα εξαρχής για εκεί αλλά δεν είχα πολλά μόρια! Ενας γνωστός εποπ μου είπε πως είναι μια διαδικασία όπως με τους εφέδρους, δηλαδή αφού μπεις στο κέντρο θα έρθει κλιμάκιο από τις ειδικές δυνάμεις κ θα πάρει όποιον επιθυμεί, το γνωρίζεται ; Ισχύει κάτι τέτοιο; Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας!
Ναι ακριβώς
Επειδή ρώτησε και σε άλλο νήμα το οποίο απάντησα, αλλά απάντησα διαφορετικά (ότι δηλαδή δεν γίνεται έτσι) και επειδή όμως οι γνώσεις μου προέρχονται κυρίως από αυτό το φόρουμ, άρα δεν με λες και ειδικό, μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο και εμένα; Εγώ ξέρω ότι έρχεται χαρτί στις μονάδες που να ζητάει ενδιαφερόμενους. Και με βάση λογικής δεν κολλάει να γίνεται όπως με τους εφέδρους αλλά φυσικά δεν επιμένω.
Κύριε odym σας ευχαριστω για την απάντηση σας. Δυστυχώς δεν έχω καμία επίγνωση πάνω στο θέμα γι αυτό κ ρώτησα! Οτι γνωρίζω είναι μέσο γνωστού μου εποπ ο οποίος κατατάχθηκε στο σώμα του πεζικού κ στην συνέχεια μου είπε πως ήρθε κλιμάκιο στο κέντρο κ έτσι μπήκε στις ειδικές δυνάμεις... Όμως κ αυτό που λέτε έχει λογική μιας κ θα πρέπει σίγουρα να περάσω την εκπαίδευση πάνω στον οδηγό εφοδιασμού μεταφορών κ μετά να ακολουθήσει η υπόλοιπη διαδικασία για την κατανομή στις ειδικές δυνάμεις.
Νομιζω μπορεις αλλα θελει διαδικασια και βυσμα!Odym έγραψε:Επειδή ρώτησε και σε άλλο νήμα το οποίο απάντησα, αλλά απάντησα διαφορετικά (ότι δηλαδή δεν γίνεται έτσι) και επειδή όμως οι γνώσεις μου προέρχονται κυρίως από αυτό το φόρουμ, άρα δεν με λες και ειδικό, μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο και εμένα; Εγώ ξέρω ότι έρχεται χαρτί στις μονάδες που να ζητάει ενδιαφερόμενους. Και με βάση λογικής δεν κολλάει να γίνεται όπως με τους εφέδρους αλλά φυσικά δεν επιμένω.
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 38
Οι εξετάσεις γίνονται και στο πεδυ η να πάω σε ιδιωτικό;
Καλησπέρα παιδες. είμαι νοσηλευτης με πτυχίο απο τει. η προκήρυξη ζητάει νοσηλευτες απο ιεκ κ επαλ. θα δεχτουν το πτυχίο μου; εδώ να σημειώσω ότι εχω στείλει και χαρτι προυπηρεσιας ότι εχω δουλέψει σε 2 διαφορετικες μεθ σε νοσοκομεια που εχω δουλέψει. και δεύτερον δήλωσα νοσοκομος ειδικών δυνάμεων. εάν με παρουν μένω σε νοσοκομείο στην αθήνα ή πάω κ αλλου εκτος αθηνών; ευχαριστώ
Ελδυκαριος
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Εννοείται πως μπορείς κανονικά και στο πεδδυ
Απάντησε ο d.y.k πολύ κατατοπιστικα στο νήμα για τους εποπ ειδικών δυνάμεων. Ήμουν ανενημερωτος🙃
Μπορείς να μου στείλεις την απάντηση του; Εάν αναφέρεσαι σε μένα
Ελδυκαριος
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Δεν γινεται δεκτό. Μόνο ιεκ και επαλ δέχονται.Eldyk έγραψε:
Καλησπέρα παιδες. Είμαι νοσηλευτης με πτυχίο απο τει. Η προκήρυξη ζητάει νοσηλευτες απο ιεκ κ επαλ. Θα δεχτουν το πτυχίο μου; Εδώ να σημειώσω ότι εχω στείλει και χαρτι προυπηρεσιας ότι εχω δουλέψει σε 2 διαφορετικες μεθ σε νοσοκομεια που εχω δουλέψει. Και δεύτερον δήλωσα νοσοκομος ειδικών δυνάμεων. Εάν με παρουν μένω σε νοσοκομείο στην αθήνα ή πάω κ αλλου εκτος αθηνών; Ευχαριστώ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Υπάρχει καμία ενημέρωση εκ των έσω; Να κάνω ανέμελα τα μπάνια μου; 🤣
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Συμφωνα με geopap που ηρθε γραμμα στην μοναδα του εδω και 20 μερες τα αποτελέσματα θα βγουν το αργοτερο παρασκευη και σε 9 μερες ξεκινουν πκε Και στα αθλητικα νέα της ημερας ο ολυμπιακος προκριθηκε στον τελικο τσαμπιονς λιγκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης