gxar8214 έγραψε:Μια ερωτηση παιδια η τελευταια εξεταση απο τις μικροβιολογικες αμα γινει μονο αυτη σ εξωτερικο ιατρο και ολες οι αλλες κανονικα σε δημοσιο υπαρχει καποιο προβλημα γνωριζει κανεις;
ESA έγραψε:Παίδες καλησπέρα. Για επιλαχόντες γνωρίζετε αν θα βγει καμία ανακοίνωση αν κ εφόσον δεν έχουν παραλάβει καρτέλα κάποιοι από τους επιτυχόντες ή κοπούν στα αθλήματα ας πούμε; Θα καλέσουν επιλαχόντες σε δεύτερο χρόνο;
Πέρυσι έγινε το εξής... Σε λιγότερο από ένα μήνα αφού προσλήφθηκε η σειρά του 2019 βγήκανε τα κενά και τους κάλεσαν για να παρουν καρτέλα υγείας. Ο αριθμός ήταν περίπου 167 κάπου εκεί .
Ο οφθαλμιατρος μου διεγνωσε επίσης δυσχρωματοψία και το χειρότερο είναι πως το έγραψε Επάνω Στο χαρτί, Μου είπε Ότι έπρεπε να το γράψει και ότι λογικά δεν θα έχω θέμα, Ωστόσο Δεν ξέρω τι προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση Αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα
alekos94 έγραψε:Ο οφθαλμιατρος μου διεγνωσε επίσης δυσχρωματοψία και το χειρότερο είναι πως το έγραψε Επάνω Στο χαρτί, Μου είπε Ότι έπρεπε να το γράψει και ότι λογικά δεν θα έχω θέμα, Ωστόσο Δεν ξέρω τι προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση Αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα
αυτο το χαρτί που έγραψε ο ιατρός θα περάσει από επιτροπή κ αυτοί θα αποφασίσουν αν θα έχεις πρόβλημα ή όχι παρόλα αυτά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο παράρτημα Γ της προκήρυξης κ να δεις ποιοι είναι οι σοβαροί λόγοι για να αποκλειστεί κάποιος από τον διαγωνισμό.
Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος από τους παλιούς ποτέ γίνετε η μέτρηση (ΔΜΣ) και αν είναι ελαστικοί οι έλεγχοι εκεί γτ είμαι 4-5 κιλά παραπάνω. ευχαριστω
Thanos777 έγραψε:Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος από τους παλιούς ποτέ γίνετε η μέτρηση (ΔΜΣ) και αν είναι ελαστικοί οι έλεγχοι εκεί γτ είμαι 4-5 κιλά παραπάνω. ευχαριστω
αφού έχει και περίμετρο μέσης... και εγώ περνάω το δείκτη μάζας αλλά στη περίμετρο είμαι εντός οριων