Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Το εχουμε ξανα πει μην ακουτε τα σαιτ παπαριες λενε, το εχουμε δει παλι το εργακι αυτο
Η πρώτη σειρά ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων τον Σεπτέμβριο φεύγει με θητεία 25 χρόνια. Οι περισσότεροι έχουν αναγνωρισμένη γιατί δεν έμπαινες χωρίς θητεία νομίζω στην πρώτη σειρά. Και κάθε χρόνο θα φεύγει από μια σειρά. Εκτιμώ ότι θα πάρουν κόσμο και όχι μόνο μια προκήρυξη
Ρε συ φιλε μακαρι μαζι σου ειμαι δεν υπαρχουν ατομα και θελουν ατομα αλλα δεν ξες το τι παιχνιδια παιζονται απο πισω, παντα κατι θα την καθυστερεί παντα κατι θα γινεται ολο ετσι μας λενεΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 04, 2025 10:50 am Η πρώτη σειρά ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων τον Σεπτέμβριο φεύγει με θητεία 25 χρόνια. Οι περισσότεροι έχουν αναγνωρισμένη γιατί δεν έμπαινες χωρίς θητεία νομίζω στην πρώτη σειρά. Και κάθε χρόνο θα φεύγει από μια σειρά. Εκτιμώ ότι θα πάρουν κόσμο και όχι μόνο μια προκήρυξη
Χαχαχαχ ρε μην τσιμπάτε απο το 2024 βγαινει αμεσα ελεγαν χαχαχ ακομα βγαινει παιδια ενας λογικος ανθρωπος δεν θα τους πιστευε καν με αυτα που λενε τα σαιτ εδω και εναν χρονο βγαινει παιδια υπομονη οταν παμε 40 χρονον θα βγει και θα μπουμε
Το 24, δεν υπήρχαν κενά; Που πήγαν οι προσλήψεις, αφού υπήρχε και κονδύλι; Τώρα θυμήθηκαν, ότι υπάρχουν ελλείψεις; Το κάθε σάιτ γράφει ότι θέλει, για τα likes.
Αυτο ακριβώς φιλε μου εγω σου λεω μην περιμενουμε κατι συντομα και ουτε καν ξερουμε το ποτε περιπου θα την βγαλουν και ανniasimas έγραψε: Τρί Φεβ 04, 2025 11:53 pm Το 24, δεν υπήρχαν κενά; Που πήγαν οι προσλήψεις, αφού υπήρχε και κονδύλι; Τώρα θυμήθηκαν, ότι υπάρχουν ελλείψεις; Το κάθε σάιτ γράφει ότι θέλει, για τα likes.
Και ο αλλος βγαζει καινουργιες στολες αντι να κανει καμια προσληψη συτο μας μαρανε
Ρε παιδια τα ιδια και τα ιδια θα λεμε η προκηρυξη δεν βγαινει τωρα θα παει προς το καλοκαιρι μαιο και μετα...
φαγωθηκες με το καλοκαιρι και το καλοκαιρι δεν υπαρχει λογος για να παει τοσο μακρια. Αλλοι μηνες δεν υπαρχουν οχου μας τα χετε κανει τσουρεκια εδω μεσα μερικοι. Κατσε εσυ να περιμενεις μεχρι τοτε...
Αν δεν βγει μεσα σε αυτους τους μηνες (φλεβαρη μαιο απριλιο) δεν προκειται να βγει ουτε φετος, τον μαρτιο ολοι ξερουμε πολυ καλα οτι εχουν τις κωλοκρισεις οποτε αφηστε τα καλοκαιρια και τις ***** και σκεφτειτε ορθα. Για σενα που λες καλοκαιρι και περσυ τοτε θα βγαινε εκτος και αμα σε βολευει εσενα να βγει τοτε αλλα δεν παει ετσι.
Μια χαρα μπορουν να την βγαλουν μεσα στους μηνες που ανεφερα παραπανω. Τωρα αμα παλι δεν θελουν η ειναι τοσο αχρηστοι δεν υπαρχει αλλη επιλογη απο το να μεινει το στρατευμα χωρις προσωπικο. Οχι πανελληνιες δεν δινουν και δεν θα δινουν αλλα ουτε φανταροι δεν πανε πλεον. Ας φορεσουν την καινουρια στολη μονοι τους που λεει και ο φιλος
Τελικα καποιοι θα βγουν αληθινοί που ελεγαν οτι δεν θα βγει η προκήρυξη και τωρα όπως το πάνε ουτε 2025 δεν παίζει να βγεί
Μεχρι φετος θα βγει πιστευω απο κει και υστερα δεν προκειται να ξανα βγαλουν και αυτη φετος θα βγει απο μαρτιο και μετα πιστευω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες