Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ο υπουργός Παιδείας σήμερα ανέφερε ότι θα λειτουργήσει από φθινόπωρο η πανεπιστημιακή αστυνομία και επίσης εκτός από το Αριστοτέλειο και το ίδρυμα στη ζωγράφου είπε ότι και το πανεπιστήμιο Αθηνών θα έχει σε πρώτη φάση. Τα 1000 άτομα θα έσπαγαν σε 5 πανεπιστήμια με 200 άτομα στο κάθε ένα. Αρχικά είπαν 200 Αριστοτέλειο και 200 Ζωγράφου. Τώρα εβαλε και τρίτο πανεπιστήμιο μέσα. Η λογική λέει ότι με 400 άτομα μόνο δεν θα λειτουργήσει οπότε ίσως είναι θετική εξέλιξη αυτό και για τους υπόλοιπους 600
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μου έφτιαξες την μέρα μανμ. Τέτοια να ακούμε μάγκες, άντε μακάρι να μπούμε κ εμείς.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τι να σ πω παλικαρε, εγώ εύχομαι να τα πάρει όλα τα παιδιά.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αδερφέ σε εμένα δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις Συριγου όσον αφορά την οππι. Πρώτον είπε όπως λες για 3 πανεπιστήμια αλλά μετά συνέχισε και είπε ότι η οππι είναι για τα απογεύματα για το κοινό έγκλημα στα πανεπιστήμια και όχι για να ελέγχει την είσοδο στους φοιτητές (εμβολιασμενους και μη), και καλά πήγε να φέρει την παρουσία της όσο πιο Light γίνεται προφανώς. Ελπίζω οι υπολοίποι υπουργοί που εμπλέκονται να είναι πιο αποφασιστικοί γιατί η οππι θέλει απόλυτη στήριξη και δυναμικη παρουσία για να λειτουργήσει και όχι ένα βήμα μπρος και μετά 2 πίσω. Μίλησε για φθινόπωρο ως σημείο έναρξης οππι, ε αυτό το γνωρίζαμε δεν είπε τπτ καινούργιο. Και τέλος μαθηματικά όντως δεν βγαίνει στους τεράστιους αυτούς πανεπιστημιακους χώρους να βάλει μόνο 400 άτομα, αλλά όπως γράφει και στην προκ δεν θα αποτελείται η οππι μόνο από τους καινούργιους εφ αλλά θα βάλει και από το προϋπάρχων προσωπικό της αστυνομίας. Αυτά από εμένα επιλαχών οππι εδώ Καλό βράδυ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ένα νέο σώμα δεν γίνεται να λειτουργήσει μόνο με νέους ΕΦ. Θα έχει υπαξιωματικούς και αξιωματικούς της ΕΛΛΑΣ εννοείται. Η κυβέρνηση ήταν κάθετη, πανεπιστήμιο που δεν δέχεται την ΟΠΠΙ δεν θα χρηματοδοτηθεί. Σε 7 χρόνια είχαμε 350 περιστατικά εντός των πανεπιστημίων από πώληση ναρκωτικών και ξυλοδαρμούς καθηγητών μέχρι βιασμούς φοιτητριών. Και εννοείται το απόγευμα και το βράδυ θα ξεκινήσουν κάποιες περιπολίες. Στο εσωτερικό των πανεπιστημίων τις ώρες των μαθημάτων θα είναι πολύ διακριτική η παρουσία της αστυνομίας για ευνόητους λόγους.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι... Πως θα λειτουργήσει η ομάδα το φθινόπωρο αφού η εκπαιδευση μόνο θα είναι τρεις μήνες. Επιλαχών και εγώ υπομονή και προχωράμε
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Που θα βρω τις δηλώσεις συριγουantitroll έγραψε:Αδερφέ σε εμένα δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις Συριγου όσον αφορά την οππι. Πρώτον είπε όπως λες για 3 πανεπιστήμια αλλά μετά συνέχισε και είπε ότι η οππι είναι για τα απογεύματα για το κοινό έγκλημα στα πανεπιστήμια και όχι για να ελέγχει την είσοδο στους φοιτητές (εμβολιασμενους και μη), και καλά πήγε να φέρει την παρουσία της όσο πιο Light γίνεται προφανώς. Ελπίζω οι υπολοίποι υπουργοί που εμπλέκονται να είναι πιο αποφασιστικοί γιατί η οππι θέλει απόλυτη στήριξη και δυναμικη παρουσία για να λειτουργήσει και όχι ένα βήμα μπρος και μετά 2 πίσω. Μίλησε για φθινόπωρο ως σημείο έναρξης οππι, ε αυτό το γνωρίζαμε δεν είπε τπτ καινούργιο. Και τέλος μαθηματικά όντως δεν βγαίνει στους τεράστιους αυτούς πανεπιστημιακους χώρους να βάλει μόνο 400 άτομα, αλλά όπως γράφει και στην προκ δεν θα αποτελείται η οππι μόνο από τους καινούργιους εφ αλλά θα βάλει και από το προϋπάρχων προσωπικό της αστυνομίας. Αυτά από εμένα επιλαχών οππι εδώ Καλό βράδυ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αλάνια φίλος εφ είπε πως θα πάρουν 300 από τους είδη υπάρχων εφ και θα τους βάλουν στα πανεπιστήμια μέχρι να μπούμε εμείς (δεν ξέρω κατά ποσό αληθεύει)
*επιτυχων οππι μακαρι να έχουμε σύντομα νέα
*επιτυχων οππι μακαρι να έχουμε σύντομα νέα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε όταν σας λέω ότι θα μας πάρει τους 600 δεν με ακούτε... Δεν βγαίνει αλλιώς με 400 άτομα
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Υπάρχει κάποιος που να έκανε ένσταση και να του απάντησε ο ΑΣΕΠ ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Οι εν υπηρεσία ήδη αστυνομικοί που θα μπούνε στην οππι θα είναι ελάχιστοι και κυρίως αξιωματικοί για να κατευθύνουν. Δε γίνεται να τραβήξει ειδικούς φρουρούς, τόσους πολλούς για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, από άλλες υπηρεσιες για να στελεχώσει την οππι
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 50
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Κοιτά τι τραβάμε . δεν υπάρχει ένας ***** υπεύθυνος να μας πει Παντελονάτα τι θα γίνει μεΤους 600; Άι στο καλό.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Φίλε εδώ δεν ξέρουν τι θα γίνει με τους 400 καλά καλά
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 50
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αίσχος ! Είμαστε η μοναδική σειρά εφ που μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τόσο κακό είναι να πάρει 1000 άτομα ; Αφού τόσοι ψηφίστηκαν. Ρε που έχουμε μπλέξει
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αδερφέ υπομονή μην πέφτεις. Συμφώνω ηταν πολύ περίεργο για εμας τους 600 που μας πέρασε σαν επιλαχοντες ενώ τόσο καιρό μίλαγε για 1000 προσλήψεις. Οι 400 είναι κατοχυρωμένο ότι θα μπουν όλα προχωρούν κανονικά και εννοείται με ρυθμούς ελληνικού δημοσίου αλλά προχωράνε μην έχετε και διαδίδεται αμφιβολίες για τους 400. Οι υπόλοιποι 600 παιδιά υπομονή και όταν βγουν και οι οριστικοι θα οργανωθουμε και για να δούμε από μεριά μας πως μπορούμε να πιέσουμε για να μην είμαστε μετέωροι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες