Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Το καλοκαιρι θα το παρεις στα χερια σου!
Goudi Αλεξανδρούπολη αδερφέ ! Φουλ μόρια έχεις με 3κ είσαι μέσα ! Πάνω έχει κόσμο με τόσα μόρια έχεις ακούσει τίποτα ;
- Bill95
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Και για πείτε ρε παίδες εσείς από Έβρο πόσα μόρια βγάζετε, για να ξέρουμε δηλαδη. Να ελπίζουμε ή οχι 

Εγώ όπως είπα από Ορεστιάδα με 3040 μόρια δεν αισθάνομαι ασφάλεια γιατί δυστυχώς για εμένα στον βόρειο Έβρο πολλά νέα παιδιά επιλέγουν να κάνουν θητεία ως δόκιμοι , οπότε τα αγγίζουν σχετικά εύκολα τα 3000. Σκεφτείτε 500 εντοπιότητα 500 δόκιμος ένα 15 απολυτήριο και μηχανάκι αμάξι πάμε στα 3000. Οπότε σκεφτείτε το και έτσι δεν θέλω να κόψω τα φτερά κανενός απλά να τα σκέφτεστε και αυτά. Όσο για το εάν θα τα κάνουν πολλά παιδιά από εδώ Ναι ξέρω αρκετούς φαντάσου ότι και εγώ ακόμα περιμένω βεβαίωση για το λεωφορείο εδώ και 1 εβδομάδα από το μηχανολογικό για να το δηλώσω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
2790 από Ξάνθη είναι κανείς άλλος από εδώ γύρο εκτός από Έβρο;
Βγήκε η κατανομή των θέσεων για τα νησιά Εγώ από Ρόδο πηρα τα 3 μου
3000 μόρια δεν είναι λίγα ! Δεν βγαίνουν τόσο εύκολα. Ποσό πιστεύεται θα είναι η βάση ; Δικιά μου άποψη 2500-2600 δεν είναι όλοι δόκιμοι !
Καλησπέρα φίλε. Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Απλά με το καλό να δηλώσεις το λεωφορείο αυτόματα χάνεις 100 μόρια από το αμάξι. Γιατί λέει η προκήρυξη ότι προηγείται το μεγαλύτερο που έχεις σαν δίπλωμα. Άρα αντί για 300 σε πάει στα 200. Διαβασε να δεις εκεί που λέει για τα μορια. Όλα υπολογισμένα τα έχουν. Ανεξάρτητα που είναι μια παράνομη προκήρυξη. Τεσπα.
Δηλαδη και στη προκηρυξη των 800 μπορουν να συμμετεχουν μονο αυτοι που ειναι απο τα νησια που αναγραφονται οι θεσεις?;
Αυτό ranger δεν μπορώ να στο απαντήσω, δεν ξέρω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες