Μάγκες κάποιες ειδικότητες πήραν παραπάνω άτομα τελικά για αυτό γράφει εκείνο στις παρατηρήσεις!Ας πούμε μηχανοσυνθετες ζητούσε 30+ νομίζω εν τέλη πέρασα 12. Οποτε αύξησαν τις θέσεις των επιτυχόντων σαν οδηγούς πυροσβέστες, σαν τεχνικές οχημάτων ας κτλπ!
Αναμένουμε λοιπόν ανακοίνωση τώρα για ημερομηνία κατάταξης αποχωρώ από το σάιτ! Καλή συνέχεια σε όλους! Οποιος/Οποία θέλει κάτι ας μου στείλει μήνυμα εδώ να τα πούμε ινστα!
Μπράβο συγχαρητήρια σε όλους παιδιά ! Γνωρίζετε αν θα βγει κάποια ανακοίνωση ώστε οι υποψήφιοι που είναι επιτυχών σε 2-3 σώματα να δηλώσουν κάποιο ώστε να ξανά διαμορφωθούν πίνακες ; Ή απλά όταν θα παίρνουν παρουσίες στα κέντρα αυτοί μετράνε σαν απών ;
** Βασικά όχι μόνο αν γνωρίζετε, αλλά και αν το πιστεύετε αν θα υπάρξει περίπτωση να γίνει έτσι .. Δηλαδή να μην ξεκινήσουν εκπαίδευση χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι θέσεις.
Παιδιά θα ήθελα αν μπορει κάποιος να με πληροφορήσει κάτι Είχα 483 μορια για πληρωμα σκαφους ειδικών. Επειδη θεωρούσα είχα λίγα μορια τα παράτησα μετά τους γιατρούς. να δώσω για ΟΒΑ κ ξαναδινω του χρόνου.Μπορεί κάποιος να μου πει με πόσα μορια μπήκε ο τελευταίος; Η στο περίπου
Καλησπερα συγχαρητηρια στους επιτυχοντες! Εμεις οι επιλαχοντες καλη υπομονη! Να ρωτησω στον πινακα ειμαι 5ος επιλαχων στην ειδικοτητα μου ομως ισοβαθμω με τον παραπανω οποτε 5ος ή 4ος ειμαι μαζι με τον παραπανω; Εχουμε τα ιδια μορια