Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Μπορει παπαχιτος χαχχαχα κ εγω 2600. καπου εκει εχω για β
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Κσι γω δεα ήμουν και δεν γράφει Ι1, κομπλέειμαστε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ εγ στρικε προβλεπω βαση 2300. με 2400.. δεν θα εχει μεγαλη αποκληση απο του 11 κ οι λογοι ειναι παρα μα παρα πολλοι κ τους εχω ξαναπει!! δεν ξερω κατι μ λεει φετος οτι η βαση με τους επιλαχων θα πεσει παρα πολυ σε σχεση με του 2011.. απλα το μονο που με με απασχολει ειναι οτι πολυ βιαζοντε να βγαλουν κοσμο εξω κ στα ψυχοτεκνικα κ στην ολη φαση θα ειναι πολυ ελαστικοι!!!
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Έλεος φτάνει ρε με τις χαζές τοποθετήσεις δεν νοείται να είσαι ι εκτός από κάτι ειδικότητες ι2 που ισχύουν σε σώματα όπως το σεμ και υλικού πολέμου και εκείνο παίζει μόνο για εποπ
Πολιτης.

Δημοσίευση από Πολιτης. »

Παιδιά πόσες μέρες δίνουν για τις αιτήσεις; λογικά θα ανοίξουν από 16 μέχρι τέλος Αυγούστου εσείς τι λετε; ας απαντήσει κάποιος...
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Αν δεν είχες τόσα μόρια που είπες ότι συγκεντρώνεις σε προηγούμενο ποστ θα τα έλεγες αυτά που λες για τις βάσεις; Κι εγώ πιστεύω ότι θα πέσει αλλά δύσκολα κάτω από 2300 και υπόψιν το λέω αυτό που έχω ίδια με εσένα γιατί πολύ απλά θέλω να είμαι ρεαλιστης φίλε
Man1992

Δημοσίευση από Man1992 »

Μπράβο Ξανθε τόσο για το υφος οσο και για τον γραπτό σου λόγο... Εγώ δυστυχώς μαζεύω 1970 μόρια στην Α κατηγορία... Ξέρω δεν έχω καμία ελπίδα να μπω αν και είναι όνειρο ζωής
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Bill931 έγραψε:Κσι γω δεα ήμουν και δεν γράφει Ι1, κομπλέειμαστε
ε μα εχουμε σαλτάρει με τις αλλαγές στις πληροφορίες εδω...

Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Καλησπέρα παιδιά, όποιος γνωρίζει σχετικά με τα πτυχία των αγγλικών. Έχω το lower του ESB. θέλει κανονικά μετάφραση από δικηγόρο; Και πόσο καιρό παίρνει η μετάφραση;
Άβαταρ μέλους
Τακης1991
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Τακης1991 »

Xanthos έγραψε:Κ εγ στρικε προβλεπω βαση 2300. Με 2400. Δεν θα εχει μεγαλη αποκληση απο του 11 κ οι λογοι ειναι παρα μα παρα πολλοι κ τους εχω ξαναπει! Δεν ξερω κατι μ λεει φετος οτι η βαση με τους επιλαχων θα πεσει παρα πολυ σε σχεση με του 2011. Απλα το μονο που με με απασχολει ειναι οτι πολυ βιαζοντε να βγαλουν κοσμο εξω κ στα ψυχοτεκνικα κ στην ολη φαση θα ειναι πολυ ελαστικοι!

Οταν απο το 2011 παμε τοσο εφνιδιαστικά στο 2019 για να βγαλει θέσεις, ναι θα συμφωνησω οτι στους επιλαχόντες θα ειναι πεσμενες οι βασεις αλλα πεσμενες οπως πολυ σωστα ειπες σε σχεση με το 2011. Στο παιχνιδι (παντα σε σχεση με το 2011) θα παιξει ρολο οτι αυτες οι θεσεις αφορουν Αθηνα.
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Και εγω παιδιά δεν γράφει κάπου ι1 σαν δοκιμος... Νομίζω είναι αυτονόητο... Γτ σαν έφεδρος μόνο ι1 παιρνουν
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ειπα για τα μορια μ. ακριβος ποσα ειναι φιλτατε δημητρη.. ναι αν ειχα 3000 μορια πχ το ιδιο θα ελεγα παλι...1200 αιτησεος ειναι στην α κατηγορια ποσοι νομιζετε θα ειναι απο 2500 μορια κ πανω; 800ατομα; δεν ειμαι εγω αυτος που θα κοψει τα ονειρα κανενος
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Δεα347εδ έγραψε:Και εγω παιδιά δεν γράφει κάπου ι1 σαν δοκιμος... Νομίζω είναι αυτονόητο... Γτ σαν έφεδρος μόνο ι1 παιρνουν

ευχαριστώ πολυ! Καλη επιτυχία σε ολους μας ρε αλανια! Αντε ολοι μεσα να γίνουμε σειρες να κάνουμε αυτο που γουστάρουμε!

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Xanthos έγραψε: Κ εγ στρικε προβλεπω βαση 2300. Με 2400. Δεν θα εχει μεγαλη αποκληση απο του 11 κ οι λογοι ειναι παρα μα παρα πολλοι κ τους εχω ξαναπει! Δεν ξερω κατι μ λεει φετος οτι η βαση με τους επιλαχων θα πεσει παρα πολυ σε σχεση με του 2011. Απλα το μονο που με με απασχολει ειναι οτι πολυ βιαζοντε να βγαλουν κοσμο εξω κ στα ψυχοτεκνικα κ στην ολη φαση θα ειναι πολυ ελαστικοι!
Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κάποιον εγώ ως προς τους επιλαχόντες διαφωνώ θα είναι λιγότεροι φέτος και έχω ξανά πει το λόγο. Α πάμε σε κάτι που μου τα θυμίζετε σιγά σιγά. Επειδή πολλοί θα έχετε τα ίδια μόρια, να γνωρίζετε ότι σε κάποιος από σας, θα ζητηθεί να παρουσιαστείτε σε συγκεκριμένη ημερομηνία και τοποθεσία, σε επιτροπή, όπου θα τραβήξετε κλήρο μεταξύ σας για το ποιος θα είναι 1ος,2ος,3ος κλπ στην ισοβαθμία.(πχ. Δόγκανος Π. Μόρια-> 8550, Γκάλης Ν μόρια-> 8550, Φασούλας Ι. Μόρια-> 8550. Έχουν τα ίδια κριτήρια μορίων, μπροστά στην επιτροπή τραβάνε ένας, ένας όσα άτομα και αν είναι, κλήρο που αναγράφει 1ος,2ος,3ος κλπ. Ώστε όταν βγει ο πίνακας αποτελεσμάτων, να ξέρετε γιατί στις ισοβάθμιες των ίδιων κριτηρίων κάποιος είναι πιο πάνω ή πιο κάτω από εσάς).
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Τακης1991 έγραψε:
Xanthos έγραψε:Κ εγ στρικε προβλεπω βαση 2300. Με 2400. Δεν θα εχει μεγαλη αποκληση απο του 11 κ οι λογοι ειναι παρα μα παρα πολλοι κ τους εχω ξαναπει! Δεν ξερω κατι μ λεει φετος οτι η βαση με τους επιλαχων θα πεσει παρα πολυ σε σχεση με του 2011. Απλα το μονο που με με απασχολει ειναι οτι πολυ βιαζοντε να βγαλουν κοσμο εξω κ στα ψυχοτεκνικα κ στην ολη φαση θα ειναι πολυ ελαστικοι!
Οταν απο το 2011 παμε τοσο εφνιδιαστικά στο 2019 για να βγαλει θέσεις, ναι θα συμφωνησω οτι στους επιλαχόντες θα ειναι πεσμενες οι βασεις αλλα πεσμενες οπως πολυ σωστα ειπες σε σχεση με το 2011. Στο παιχνιδι (παντα σε σχεση με το 2011) θα παιξει ρολο οτι αυτες οι θεσεις αφορουν Αθηνα.
εεε; Γτ οι θέσεις του 2011 τι ήταν για επαρχία?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης