πηρα φίλε ναι! Τραγωδία η κατάσταση, φαντάσου ξέρω ότι έχω περάσει ρε φίλε και με τρελαίνει η όλη η φάση που δε τα βγάζουν να τελειώνουμε! Ποτό να ξενοικιασεις, ποτε να μαζέψεις πράγματα, ποτε να τακτοποιήσεις λογαριασμούς, ποτε να κλείσεις εισιτήρια τι να πω ειλικρινάΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Πείρες πάλι τηλ;
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Οκτ 11, 2022 6:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Ξέρετε περίπου Πότε παρουσιάζονται οι εποπ;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Καλησπέρα παιδιά, πριν λίγο πήρα στα τηλέφωνα που αναφέρονται στους οβα για να δω αν έχουν βρει τις εξετάσεις μου κ μου είπαν ότι τα αποτελέσματα εποπ θα αναρτηθούν ή σήμερα ή αύριο...
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει πραγματικά χωρίς ίχνος υπερβολής
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Παιδιά Καλησπέρα, εγώ αυτό που άκουσα είναι πως πιθανή ημέρα να αναρτηθούν είναι η τέταρτη
Ειπαν απο αύριο εως Παρασκευή
Aggeliki2 έγραψε:Παιδιά Καλησπέρα, εγώ αυτό που άκουσα είναι πως πιθανή ημέρα να αναρτηθούν είναι η τέταρτη
Χωρίς ίχνος επιθετικοτητας. Αυτό που συμβαίνει άλλα λένε στον έναν άλλα στον άλλον είναι τραγελαφικό. Στα ίδια τηλέφωνα παίρνουμε όλοι τηλέφωνο και στον κάθε έναν λένε διαφορετικο πράγμα είναι γελοίο πραγματικά
bobiras12345 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, πριν λίγο πήρα στα τηλέφωνα που αναφέρονται στους οβα για να δω αν έχουν βρει τις εξετάσεις μου κ μου είπαν ότι τα αποτελέσματα εποπ θα αναρτηθούν ή σήμερα ή αύριο...
Καλά ότι να ναι γίνεται εδώ ρε φίλε σήμερα αύριο Τετάρτη τι στο καλό λέτε;
Τα αποτελέσματα έχουν κλειδώσει από 30 Σεπτεμβρίου!Ήθελα να ξερα αν τα εβγαζαν 3 Οκτώβρη που ήταν Δευτερα τι θα άλλαζε ; Τραγικοί το λιγοτερο!
Ταλαιπωρούν κόσμο για άλλη μια φορά
Κοιταξτε μην γινει καταταξη μετα τηςν 28η οκτ. Γι αυτο να τα καθυστερουν κιολας
Απτήν μια καταλαβαίνω το γεγονός ότι δεν ήθελαν συνοστισμο μέχρι να ορκιστούν στα Κέντρα με την Ε εσσο που είναι μέσα33ΜΚ έγραψε:Τα αποτελέσματα έχουν κλειδώσει από 30 Σεπτεμβρίου!Ήθελα να ξερα αν τα εβγαζαν 3 Οκτώβρη που ήταν Δευτερα τι θα άλλαζε ; Τραγικοί το λιγοτερο!
Μέτα ήταν οι ασκήσεις άντε λες να περάσει κςι αυτο
Αλλά το χουν ξεφτιλίσει πραγματικά δεν γίνεται να έχεις στον αέρα μερικές εκατοντάδες κόσμου γτ απλα μπορείς
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Εννοείται καμία επιθετικότητα, είναι τραγική η κατάσταση και πιστεύω πως ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν στην πραγματικότητα πότε θα αναρτηθούν
Δεν μας έφτασε το ΣΚ .. Ας έχουμε ΑΚΟΜΗ μια μέρα άγχος &Αναμονή ..
χαχα αυτό ακριβώς γίνεται!Περιμένουν σήμα από το ΓΕΕΘΑ απλά δε ξέρουν και οι ίδιοι τους πότε, για αυτό λένε μέσα σε αυτή τη βδομάδα και δε λένε ποια μέρα συγκεκριμένα.Μπορεί πχ το ΓΕΕΘΑ να τους πεις ανεβάστε τα 6-7 το απόγευμα και απλά να αναρτηθούν έτσι ξαφνικάAggeliki2 έγραψε:Εννοείται καμία επιθετικότητα, είναι τραγική η κατάσταση και πιστεύω πως ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν στην πραγματικότητα πότε θα αναρτηθούν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες