Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Για να είναι έτοιμοι άπαντες 12/22 θα πρέπει η διαδικασία να αρχίζει να ολοκληρώνεται την άνοιξη τουλάχιστον
Μεχρι 12/22 πρεπει να χρησιμοποιησουν το κονδυλι!
Θελω να πιστεύω οτι θα τα επισπεύσουν με αυτα που γίνονται
Για μονιμοποίηση των Σοχ τι σας λένε σε όσους είστε ήδη μέσα στο σώμα; Ακούγετε τίποτα επίσημο; Με τα δακρυγόνα που έφαγαν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες δεν βλέπω πολύ θετικά τα πράγματα για μονιμοποίηση των Σοχ εγώ προσωπικά
Dolce
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Φιλος μου σφοχ του 20' μου ειπε οτι τους λενε οι διοιξητες τους κατα 99% μονιμοποιηση. Δε νομιζω ναναι ψεμματα γιαυτο αλλωστε να ειναι καθετοι και στο οριο ηλικιας.
Στα πόσα χρόνια; Θα βγει καινούργιο νομοσχέδιο;Αυτή η απάντηση ενός διευθυντή, που μπορεί του χρόνου να είναι απόστρατος είναι επιπέδου καφενείου κατεμε και δεν με καλύπτει.
Dolce
AΥτο που η οππι είναι μόνιμοι και τα παλικάρια που θέλουν να δηλώσουν Έβρο πρώτη γραμμή θεωρητικά δεν θα είναι, πραγματικά με ξεπερνά
Δεν φεύγει κανένας από την αστυνομία παιδιά είναι απλά τα πράγματα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Σε περιπτωση που βγει ο Συριζα-προοδευτικη συμμαχια😂😂δεν ξερω τι θα απογινουν οι σοχ. Εκει κραταω μικρο καλαθι.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Με τσυριζα εννοείται ότι δε θα γίνουν μόνιμοι.Αλοιμονο μας άμα ξανά βγουν αυτοί, γενικά!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Οποιος και να βγει μονιμοι θα γινουμε... Ο λογος ειναι οι ψηφοι πολυ απλα... Στο ερωτημα του φιλου πιο πανω, ολοι μεσα στο σωμα μας λενε για μονιμοποιηση μονιμοι διευθεντες πολιτικοι κλπ κλπ...
Δεν φευγει κανεις απο την αστυνομια, στους εποχικους πυροσβεστες ειναι διαφορετικο καθεστως...
Ολα φυσικα θα φανουν στην πραξη... Τα υπολοιπα να ειχαμε να λεμε. Αλλα οπως εχω πει πολλες φορες δεν στεκει να σε διωξει για πολλους λογους...
Δεν φευγει κανεις απο την αστυνομια, στους εποχικους πυροσβεστες ειναι διαφορετικο καθεστως...
Ολα φυσικα θα φανουν στην πραξη... Τα υπολοιπα να ειχαμε να λεμε. Αλλα οπως εχω πει πολλες φορες δεν στεκει να σε διωξει για πολλους λογους...
Τα πράγματα για μονιμοποίηση δεν είναι τόσο απλά όσο πιστεύουν κάποιοι. Επισης οι 400 που μπήκαν συνοριοφύλακες στον Έβρο μπήκαν μόνιμοι, ενώ την ίδια περίοδο για Αθήνα και νησιά ήταν ορισμένου χρόνου. Εγω δεν ακούω τίποτα επίσημο, με επιχειρήματα από υψηλά κλιμάκια πάντως.Σιγή, λόγια του αέρα και υποθέσεις δυστυχώς.
Dolce
Μητσοτάκη δε γ@μιεσ@ι τελικαααCoyote έγραψε:Σε περιπτωση που βγει ο Συριζα-προοδευτικη συμμαχια😂😂δεν ξερω τι θα απογινουν οι σοχ. Εκει κραταω μικρο καλαθι.
Μεινεεεε 😂😂
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Τι να σου πω ρε Dolce... Οποιος πιστευει οτι δεν θα γινει μονιμος ας μην κανει καν χαρτια... τι συζηταμε...
φυσικα ολα θα φανουν στην πραξη οπως λες... Υποθεσεις κανουμε με βαση οτι μας λενε οσοι ειμαστε ηδη στο σωμα οπως και απο πολλες πλευρες αν το δεις...
απιθανο να σε διωξουν...
φυσικα ολα θα φανουν στην πραξη οπως λες... Υποθεσεις κανουμε με βαση οτι μας λενε οσοι ειμαστε ηδη στο σωμα οπως και απο πολλες πλευρες αν το δεις...
απιθανο να σε διωξουν...
Ξαναλέω, οι 400 του Έβρου μπήκαν μόνιμοι, ενώ στην ίδια προκήρυξη όσοι ήταν για νησιά και Αθήνα μπήκαν συμβασιούχοι.Ίδια περίοδο, ίδιο αντικείμενο, ίδια αποστολή, ίδια καθήκοντα, ίδια υπηρεσία!
Dolce
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες