Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Με λιγη προσπαθεια βγαινουν μπορει να ναι πολλα αλλα βγαινουν... Παιζει ομως ρολο και η ψυχολοια γιατι αν πας αγχωμενος-η δεν θα τα βγαλεις! Χαλαρα θελει σα να κανεις προπονηση! Και ολα θα πανε καλα!

Οντως αν πας με ασχημη ψυχολογικη κατασταση δεν θα καταφερεις τιποτα... Ενω αν το ηθικο σου ειναι ανεβασμενο θα δεις οτι εχεις ποιο πολλες αντοχες απο τι ηξερες... 

Γεια σας! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το υψος κ την σφαιρα. Εχω καλο σωμα γιατι ασχολουμε χρονια με το αθλητισμο κ συγκεκριμενα με την κολυμβηση αλλα στο υψος κ την σφαιρα δεν τα περναω με τιποτα αυτο σημαινει οτι αν δεν ειναι ελαστικοι θα με κοψουν;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα αθληματα. Εχω προβλημα με το μηκος. Οσο κι αν προσπαθησω δεν μπορω να φτασω πανω απο 3.30.
Ολα τα αλλα τα περναω. Ποσο αυστηροι ειναι; Θα με κοψουν γι΄αυτο;

Εάν δούν ότι δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και δεν μπορείς να το περάσεις και πάλι, τότε θα είναι επιεικείς μαζί σου και το πιθανότερο είναι να σε περάσουν.nefeli έγραψε: Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα αθληματα. Εχω προβλημα με το μηκος. Οσο κι αν προσπαθησω δεν μπορω να φτασω πανω απο 3.30.Ολα τα αλλα τα περναω. Ποσο αυστηροι ειναι; Θα με κοψουν γι΄αυτο;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Ακριβως δυκ μου... Και ειναι κ αναλογα με τις επιδοσεις κ των αλλων της ομαδας της! Μπορει να κανουν πολυ λιγοτερο κ να εχει ςτο μεγαλυτερο οριο ασχετα αν ειναι κατω απο το 3,60 κ να την περασουν... Ολα καλα κουκλα μου, δεν πειραζει... Ποτε δεν ξερεις! Ειναι αρκετα ελαστικοι... Οταν εισαι κοντα στο οριο κανουν κ λιγο τα στραβα ματια
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 75
μπορεις να μαθεις την τεχνικη. Και να πεσεις σωστα αλλα αν δεν εχεις το απαιτουμενο σωματικο υψος λυπαμαι αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι. Και δεν θα ειναι επιεικεις αν δεν το περασεις, δεν περνας.Δ. Υ. Κ έγραψε:Εάν δούν ότι δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και δεν μπορείς να το περάσεις και πάλι, τότε θα είναι επιεικείς μαζί σου και το πιθανότερο είναι να σε περάσουν.nefeli έγραψε: Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα αθληματα. Εχω προβλημα με το μηκος. Οσο κι αν προσπαθησω δεν μπορω να φτασω πανω απο 3.30.Ολα τα αλλα τα περναω. Ποσο αυστηροι ειναι; Θα με κοψουν γι΄αυτο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Κι ομως Σαββα μπορει να βοηθαει το υψος να πεσεις μακρυα αλλα θα σου πω εγω περυσι που εκανα προπονηση ηταν καποια παιδια που δινανε για αστυνομια για πανελληνιες... Ηταν με τον προπονητη τους και εκανα μηκος... Ενα παιδι κοντα στο οριο του υψους-1,65- εκανε 4,80 μηκος
Διοτι εκανε σωστη τεχνικη... Ειχε πολυ δυνατη φορα, σωστο πατημα κ εκτοξευτηκε! Επομενως το ποσο μακρυα θα πεσει ειναι θεμα τεχνικης που ειναι αρκετα δυσκολο το μηκος

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 75
εε καλα αμα ξερει τις τεχνικες οκ.illy έγραψε: Κι ομως Σαββα μπορει να βοηθαει το υψος να πεσεις μακρυα αλλα θα σου πω εγω περυσι που εκανα προπονηση ηταν καποια παιδια που δινανε για αστυνομια για πανελληνιες... Ηταν με τον προπονητη τους και εκανα μηκος... Ενα παιδι κοντα στο οριο του υψους-1,65- εκανε 4,80 μηκοςΔιοτι εκανε σωστη τεχνικη... Ειχε πολυ δυνατη φορα, σωστο πατημα κ εκτοξευτηκε! Επομενως το ποσο μακρυα θα πεσει ειναι θεμα τεχνικης που ειναι αρκετα δυσκολο το μηκος

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Σας ευχαριστω πολυ ολους. Θα κανω κι αλλη προπονηση, αλλα αν δεν... Ελπιζω να ειναι επιεικεις, διοτι περναω ολα τα αλλα αθληματα. Ειναι κριμα.

Γεια σας. Δυστηχως λογω προβλημα υγειας δεν μπορεσα να προπονηθω καθολου και ο οργανισμος μου ειναι πολυ αδυνατος θα αρχισω προπονηση αυτες τις μερες. Χλωμο ε, να τα καταφερω σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα; Μπορει να μου πει καποιος σε ποσες μερες το καταφερε;
Νεφελη μου που δινεις; Αθηνα ή θεσσαλονικη; Για να σε καθησυχασω λιγο θα σου πω οτι περσι που εδινα εγω, η γραμμη μονο στο 3,60 δεν ηταν! Με το ζορι να ηταν στα 2,50-2,80! Υψος μας ειχαν περασει ολες και στους χρονους 1000αρι 100αρι βοηθουσαν αρκετα. Αλλα στη σφαιρα και στα κανιστρα ηταν πιο αυστηροι. Ειναι που θα πεσεις! Παντως μη σε ανησυχει το 1 αθλημα. Προσπαθησε μηπως και τα καταφερεις αλλα αν και παλι δεν... Τοτε ηθικον ακμαιοτατον και ολα θα πανε καλα! Ευυχησου να μη πεσεις σε τπτ στριμαδια στο μηκος!

Παιδια καλησπερα το χω ξαναπει στ αγωνισματα παιζει μεγαλο μεσον περυσι εδινα και περασαν 5 κοπελες μονες τους με την αξια τους τ αγωνισματα παρολου αυτα ομως περασαν μετα ατομα που δεν περασαν τα αγωνισματα και μ αποδειξεις...
Παιδια καλησπερα μηπως ξερετε ποτε περναμε ηθληματα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες