Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ωραίο θέμα αυτό και ειδικά στην παρούσα φάση με αφορμή και τα αποτελέσματα... Αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω κάποια παιδιά (Αγοράκια και Κοριτσάκια) πως αισθάνεστε τώρα που θα αφήσετε πίσω την σχέση σας;
Το έχετε συζητήσει;
Σας είναι εύκολο;
Ψυχολογικά πως αισθάνεστε;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

d.y.k έγραψε:ωραίο θέμα αυτό και ειδικά στην παρούσα φάση με αφορμή και τα αποτελέσματα... αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω κάποια παιδιά (αγοράκια και κοριτσάκια) πως αισθάνεστε τώρα που θα αφήσετε πίσω την σχέση σας;
το έχετε συζητήσει;
σας είναι εύκολο;
ψυχολογικά πως αισθάνεστε;
θα σου μιλησω ειλικρινα. πολλοι μπορει να με βρισουν... απογοητευτηκα τοσο πολυ που ειναι επιλαχων ο φιλος μου, που συνεχεια λεω καλα ημασταν τοσες μερες που δε ειχαμε αποτελεσματα και ευχομαι να μη περνουσα ουτε εγω... το συζητησαμε αρκετα ομως, ειπαμε οτι θα παω, διοτι ηταν ονειρο να μπω στο στρατο, θα με στηρηξει και θα ακολουθησουμε τα πραγματα ετσι οπως μας τα εφερε η ζωη... ειναι πολυ δυσκολο υπαρχει αγαπη και εμπιστοσυνη οποτε ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα... ομολογω οτι δεν εχω χαρει απο τη μερα που βγηκαν τα αποτελεσματα... και φοβαμαι για τη μερα της καταταξης τις αντιδρασεις μου! αυτα. ισως ακουγονται υπερβολικα αλλα ετσι νιωθω στην προκειμενη φαση...
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

DiMiTrA P έγραψε:
d.y.k έγραψε:ωραίο θέμα αυτό και ειδικά στην παρούσα φάση με αφορμή και τα αποτελέσματα... Αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω κάποια παιδιά (αγοράκια και κοριτσάκια) πως αισθάνεστε τώρα που θα αφήσετε πίσω την σχέση σας;
το έχετε συζητήσει;
σας είναι εύκολο;
θα σου μιλησω ειλικρινα. Πολλοι μπορει να με βρισουν... Απογοητευτηκα τοσο πολυ που ειναι επιλαχων ο φιλος μου, που συνεχεια λεω καλα ημασταν τοσες μερες που δε ειχαμε αποτελεσματα και ευχομαι να μη περνουσα ουτε εγω... Το συζητησαμε αρκετα ομως, ειπαμε οτι θα παω, διοτι ηταν ονειρο να μπω στο στρατο, θα με στηρηξει και θα ακολουθησουμε τα πραγματα ετσι οπως μας τα εφερε η ζωη... Ειναι πολυ δυσκολο υπαρχει αγαπη και εμπιστοσυνη οποτε ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα... Ομολογω οτι δεν εχω χαρει απο τη μερα που βγηκαν τα αποτελεσματα... Και φοβαμαι για τη μερα της καταταξης τις αντιδρασεις μου! Αυτα. Ισως ακουγονται υπερβολικα αλλα ετσι νιωθω στην προκειμενη φαση...
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΘΗΒΑ, ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

DiMiTrA P έγραψε:
d.y.k έγραψε:ωραίο θέμα αυτό και ειδικά στην παρούσα φάση με αφορμή και τα αποτελέσματα... Αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω κάποια παιδιά (αγοράκια και κοριτσάκια) πως αισθάνεστε τώρα που θα αφήσετε πίσω την σχέση σας;
το έχετε συζητήσει;
σας είναι εύκολο;
θα σου μιλησω ειλικρινα. Πολλοι μπορει να με βρισουν... Απογοητευτηκα τοσο πολυ που ειναι επιλαχων ο φιλος μου, που συνεχεια λεω καλα ημασταν τοσες μερες που δε ειχαμε αποτελεσματα και ευχομαι να μη περνουσα ουτε εγω... Το συζητησαμε αρκετα ομως, ειπαμε οτι θα παω, διοτι ηταν ονειρο να μπω στο στρατο, θα με στηρηξει και θα ακολουθησουμε τα πραγματα ετσι οπως μας τα εφερε η ζωη... Ειναι πολυ δυσκολο υπαρχει αγαπη και εμπιστοσυνη οποτε ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα... Ομολογω οτι δεν εχω χαρει απο τη μερα που βγηκαν τα αποτελεσματα... Και φοβαμαι για τη μερα της καταταξης τις αντιδρασεις μου! Αυτα. Ισως ακουγονται υπερβολικα αλλα ετσι νιωθω στην προκειμενη φαση...

Δεν θα σε βρίσει κανένας... Είναι πολύ ανθρώπινο αυτό που μας λές και φυσικά απόλυτα λογικό... Το ότι ο σύντροφός σου, θα σταθεί δίπλα σου σε αυτή σου την απόφαση να ξέρεις ότι είναι μεγάλη υπόθεση... Άλλωστε έξ αρχής κάποιοι θα κερδίζανε (ενδεχομένως και οι 2) και κάποιοι ίσως να ήτανε λιγότερο τυχεροί (όπως στην παρούσα φάση). Συνεχίστε να είστε μαζί παρά τις δυσκολίες του επαγγέλματος... Όλα είναι ανθρωπίνος δυνατά!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από anna.nikos »

DiMiTrA P έγραψε:
d.y.k έγραψε:ωραίο θέμα αυτό και ειδικά στην παρούσα φάση με αφορμή και τα αποτελέσματα... Αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω κάποια παιδιά (αγοράκια και κοριτσάκια) πως αισθάνεστε τώρα που θα αφήσετε πίσω την σχέση σας; Το έχετε συζητήσει; Σας είναι εύκολο; Ψυχολογικά πως αισθάνεστε;
δημητρα εγω δεν σ'ακουω υπερβολικη, και εγω στην θεση σου το ιδιο θα αισθανομουν. Στην δικη μου περιπτωση ειναι ηδη στο στρατο κ γνωριζει οτι ενω σπουδασα κατι εντελως ασχετο με την ειδικοτητα που δωλωσα μπαινω στρατο για ενα καλυτερο μελλον.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

anna.nikos έγραψε:
DiMiTrA P έγραψε:
d.y.k έγραψε: Ωραίο θέμα αυτό και ειδικά στην παρούσα φάση με αφορμή και τα αποτελέσματα... Αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω κάποια παιδιά (αγοράκια και κοριτσάκια) πως αισθάνεστε τώρα που θα αφήσετε πίσω την σχέση σας; Το έχετε συζητήσει; Σας είναι εύκολο; Ψυχολογικά πως αισθάνεστε;
δημητρα εγω δεν σ'ακουω υπερβολικη, και εγω στην θεση σου το ιδιο θα αισθανομουν. Στην δικη μου περιπτωση ειναι ηδη στο στρατο κ γνωριζει οτι ενω σπουδασα κατι εντελως ασχετο με την ειδικοτητα που δωλωσα μπαινω στρατο για ενα καλυτερο μελλον.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΑΝ... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ... ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ! ΌΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΤΟ ΕΛΚΕΙΣ'Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Rafale »

ΒΡΕ παιδια αν υπαρχει αγαπη τι λεμε τωρα; Ολα Παλευονται. Οι αρρωστιες μονο δεν παλευονται. Αγαπη τιποτε αλλο και εμπιστοσυνη. Ολα μια χαρα θα πανε. Η ζωη μπροστα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από anna.nikos »

Δημητρα ιδια ειδικοτητα δηλωσατε; Μαθατε την σειρα επιλαχων?
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

cristi έγραψε:ΒΡΕ παιδια αν υπαρχει αγαπη τι λεμε τωρα; Ολα Παλευονται. Οι αρρωστιες μονο δεν παλευονται. Αγαπη τιποτε αλλο και εμπιστοσυνη. Ολα μια χαρα θα πανε. Η ζωη μπροστα
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Rafale »

Καλη σταδιοδρομια σε ολες τις γυναικες που θα βαλουν το χακι. Και μην ξεχνατε πως πανω απο ολα ειστε γυναικες. Θα δειτε πολλα. Ισως τρομαξετε ισως πειτε που ηρθα εγω τωρα γιατι ειναι δυσκολο να μεταπηδησεις σε ενα τετοιο περιβαλλον. Το μυαλο σας να δουλευει συνεχως.
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Παιδια σε αυτα που λετε ειναι σιγουρα ολα λογικα το θεμα ειναι να σας το πω ωμα οτι αν ειναι να γινει κατι ας γινει στην αρχη ωστε να μην χασω την τωρινη τοποθετηση και να παρω μαζι της γιατι μετα ζορικα τα πραγματα, οτι θα το καταλαβω στην συμπεριφορα αν γινει κατι το πιστευω και εγω αλλα ποτε δε ξερεις... (ολα ειναι θεμα χαρακτηρα, εγω παντως θα εχω τα ματια μου 104)
της το εχω ξεκαθαρισει αν αρχησουν να στραβωνουν τα πραγματα πολυ δε θα μπορεσουμε να προχωρησουμε και συμφωνει (γκρινιες πολλες δεν εχουμε ουτε τσακωμους απλα το συζηταω μαζι της).
τουλαχιστον αυτο που μου δειχνει ειναι οτι αν ηθελε να μπει εκει μεσα για να κανει λαμογιες θα ηταν εκεινη που θα ελεγε οτι θελει να το διαλυσουμε και οχι εκεινη που θα κλαιει λεγοντας οτι θελει να το κρατησουμε και αν δε γινεται θελει να παρατησει το στρατο και οχι εμενα...
Ο χρονος ειναι ο μονος που θα μας αποδειξει την αληθεια... Δυσκολα τα πραματα...
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

Nikos έγραψε:Παιδια σε αυτα που λετε ειναι σιγουρα ολα λογικα το θεμα ειναι να σας το πω ωμα οτι αν ειναι να γινει κατι ας γινει στην αρχη ωστε να μην χασω την τωρινη τοποθετηση και να παρω μαζι της γιατι μετα ζορικα τα πραγματα, οτι θα το καταλαβω στην συμπεριφορα αν γινει κατι το πιστευω και εγω αλλα ποτε δε ξερεις... (ολα ειναι θεμα χαρακτηρα, εγω παντως θα εχω τα ματια μου 104)
της το εχω ξεκαθαρισει αν αρχησουν να στραβωνουν τα πραγματα πολυ δε θα μπορεσουμε να προχωρησουμε και συμφωνει (γκρινιες πολλες δεν εχουμε ουτε τσακωμους απλα το συζηταω μαζι της).
τουλαχιστον αυτο που μου δειχνει ειναι οτι αν ηθελε να μπει εκει μεσα για να κανει λαμογιες θα ηταν εκεινη που θα ελεγε οτι θελει να το διαλυσουμε και οχι εκεινη που θα κλαιει λεγοντας οτι θελει να το κρατησουμε και αν δε γινεται θελει να παρατησει το στρατο και οχι εμενα...
Ο χρονος ειναι ο μονος που θα μας αποδειξει την αληθεια... Δυσκολα τα πραματα...
ΕΣΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙΣ ΤΗΑ ΖΩΗ ΣΟΥ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΝΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΕΙ, ΑΝ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ Η ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ... ! ΜΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙς ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙς ΛΟΓΟ!
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

cristi έγραψε:Το εχω πει και σε αλλα θεματα. Να προσεχετε. Σας περιμενουν πως και πως εσας τις γυναικες. Μην δινετε δικαιωματα. Κρατηστε τη προσωπικοτητα σας. Θα ακουσετε πολλα. Μπορει να σας βρισουν κιολας. Να προσεχετε κοριτσια. Καλη σταδιοδρομια και παλι. Και γερα στομαχια
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Nikos έγραψε:Παιδια σε αυτα που λετε ειναι σιγουρα ολα λογικα το θεμα ειναι να σας το πω ωμα οτι αν ειναι να γινει κατι ας γινει στην αρχη ωστε να μην χασω την τωρινη τοποθετηση και να παρω μαζι της γιατι μετα ζορικα τα πραγματα, οτι θα το καταλαβω στην συμπεριφορα αν γινει κατι το πιστευω και εγω αλλα ποτε δε ξερεις... (ολα ειναι θεμα χαρακτηρα, εγω παντως θα εχω τα ματια μου 104)

Αδερφέ με τα λεγόμενά σου εμένα σαν 3ο πρόσωπο μου δίνεται η εντύπωση ότι το έχεις ήδη δυσκολέψει και προδικάσει το ζήτημα...
Άν τα βλέπεις δύσκολα τα πράγματα, ή σου ξυνίζει κάτι καλύτερα να πάρεις κάποιες αποφάσεις τώρα που είναι νωρίς και όχι αύριο μεθαύριο...
Άν πάλι κάνεις 'ναζάκια' που λέμε άστο το πράγμα να πάει μόνο του και ο χρόνος θα δείξει το άν αυτή η σχέση αξίζει να μείνει ανεξίτηλη... Πάντως φιλική συμβουλή ΜΗΝ πιέζεις την κοπέλα σου γτ και αυτό θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία της ειδικά τώρα που η ζωή της μπαίνει σε μια σειρά και θα το βρείς και εσύ μπροστά σου...
Απλά να την στηρίζεις σε ότι κανει! Θα το εκτιμήσει σίγουρα!
ΕΡΗ

Δημοσίευση από ΕΡΗ »

Καλησπέρα παιδιά,

Κανένας από Διοικητικό Στρατολογικού για να μπορέσει να με διαφωτίσει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης