Διαδικασίες κατάταξης ΟΒΑ (2020)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Αν ήταν να μπούμε με τν εσσο του Σεπτέμβρη δεν θα έκλειναν τν προκήρυξη τόσο νωρίς θα την άφηναν να πάρουν και τα άτομα που θέλουν εδώ ναυτικό δεν έχει τίποτα!
Συμφωνώ !! Δεν θα αργήσει τόσο φίλε !! Μόνο τα αθλήματα μείνανε που είναι μια μερα υπόθεση ρε παιδιά ... τ να πω έτσι πιστεύω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Ναυτικο είμαστε αρκετοί που ακόμα δεν έχουμε περάσει ούτε γιατρούς και δεν έχουν κάνει καμία ενημέρωση..
Ναι φιλε δεν πας στην τριπολη.. Θα πας στο 401.. εκει θα ζητήσεις μα πας στα εξωτερικά γραφεία να πάρουν τα στοιχεία σου και να σ δώσουν χαρτί για τις εξετάσεις.. Οι εξετάσεις ειναι σε καρδιολόγο και οφθαλμίατρο... Θα χρειαστεί να λας ομως στο 414 Στρατιωτικο Νοσοκομειο στην Πεντέλη... Θα τελειώσεις σε 1 μέρα αν πας κατα της 7.30 με 8.00
*στην πεντελη θα περάσεις απο ψυχίατρο...
- petethetethor13
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
John2017 έγραψε:Ναι φιλε δεν πας στην τριπολη. Θα πας στο 401. Εκει θα ζητήσεις μα πας στα εξωτερικά γραφεία να πάρουν τα στοιχεία σου και να σ δώσουν χαρτί για τις εξετάσεις. Οι εξετάσεις ειναι σε καρδιολόγο και οφθαλμίατρο... Θα χρειαστεί να λας ομως στο 414 Στρατιωτικο Νοσοκομειο στην Πεντέλη... Θα τελειώσεις σε 1 μέρα αν πας κατα της 7.30 με 8.00
Το δικό σου σχόλιο είχα δεί John2017, αλλά μου φάνηκε περίεργο πως σε έστειλαν 401. Μήπως δήλωσες ειδικοδυναμίτης; Γιατί αυτοί όλοι πάνε Αθήνα. Εν τω μεταξύ, στην ΔΙΚΕ - 4η ΜΠ ανήκει το 411 ΓΣΝ (στεγάζεται μαζί με το γενικό νοσοκομείο της Τρίπολης, το google έτσι λέει) και λογικά και το πρώην 409 ΓΣΝ στην Πάτρα που έχει απορροφηθεί από το ΓΝ Πατρών. Για ποιο λόγο να σε στέλνει, με δικά σου έξοδα κιόλας, στην Αθήνα ενώ μπορεί να σε στείλει σε νοσοκομεία της περιοχής; Και την επιτροπή απαλλαγών τι την έχει στην Τρίπολη; Ας έλεγε από την αρχή στην προκύρηξη θα περάσετε από επιτροπή στο 401 να ξέρουμε.
Κάποιος άλλος που ανήκει ΣΥ Δυτ. Ελλάδας και πέρασε επιτροπή να μας πεί που τον έστειλαν;
Armoured reconnaissance
Το ξέρω φίλε οτι διάβασες το δικό μου σχόλιο και γιαυτό απάντησα... Οχι ΠΖ ειμαι καμια σχεση με ΕΔ... Στην λίστα με ειχε τριπολη λογο του ότι ειμαι απαπιαπο πυργο ηλειας και απορισα καινεγω οταν πειρα τηλεφωνο και μ ειπαν για το 401 αλλα πιθανόν εκει θα πας... Αν και σήμερα ειναι η τελευταία μέρα των εξετάσεων.. Ποτε θα πας εσυ; 🙄🙄🙄
Παιδια μια ερώτηση... Η επόμενη εσσο πότε είναι?;
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 133
Βγήκε λίστα μόνο με ειδικές δυνάμεις 280ατομα τι φάση;
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Ναι ρε μαγκες τι παιζει μαυτη την λιστα για ειδικες; Εχει μεσα και το ονομα μου ενω ηδη περασα γιατρους
Λογικά δεν θα βγεί και άλλη λίστα; Έχω κάνει για ΠΖ απο τους τελευταίους και δεν εχει βγεί ακόμα κάτι.
Ρε παιδιά μήπως είναι για αθλήματα ; Δεν ξέρω τ φάση !! Το τσακάλι πάνω λέει ότι έχει περάσει γιατρούς αλλά ξανά γράφτηκε τ γίνεται
Δεν μπορώ να καταλάβω !! Μήπως είναι επανεξέταση ;
Μίλησα με μια σειρά μου και είναι το όνομα του στη σημερινή λίστα ενώ έχει περάσει γιατρούς. Τι παίζει ρε μάγκες;
- petethetethor13
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Εδώ στον τίτλο της ανακοίνωσης γράφει Ανακατάταξη ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων και αν ανοίξεις στο έγγραφο που δίνουν δεν αναφέρει πουθενά οτι είναι οβα ΕΔ. Ούτε λέει σώματα δίπλα από τα ονόματά τους... Οτι να ναι
Armoured reconnaissance
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης