Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Δεν έχουν τελειώσει ακόμη με την επιλογή των υποψηφίων. τέλος του μήνα κ αν... μίλησα σήμερα με το γραφείο. δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι.
Σε ερώτησή μου την ημέρα των υγειονομικών εξετάσεων των υποψηφίων σημαιοφόρων σχετικά με το πότε θα κληθούν οι υποψήφιοι λιμενοφυλακες, η απάντηση ήταν: θα αργήσουν πολύ. Προσπάθησα να αποσπάσω κάποια πιο συγκεκριμένη απάντηση αλλά ο αξιωματικός που ρώτησα επέμενε ότι απλά θα αργήσουν πολύ κ μάλιστα μου είπε ότι επειδή οι ιατρικές εξετάσεις έχουν τριμηνη ισχύ, να προσέξω πολύ γιατί μπορεί να χρειαστεί να τις επαναλάβω. Ακόμη κ όταν του είπα ότι τις έκανα μέσα στον Ιανουάριο, οπότε αποκλείεται να χρειαστεί να τις ξανακάνω (τι στο καλό; Απρίλιο θα μας καλέσουν;) δεν πτοήθηκε. Θεωρώ κ εγώ ότι μάλλον δεν ξέρουν ούτε αυτοί πότε θα μας καλέσουν.
Περιμενουν να δουν τι θα γινει με την αυξηση οργανικω θεσεων. Μαλλον θελουν να καλεσουν περισσοτερο κοσμο για να γινει η προσληψη 1000-1500 που ελεγαν!
Eva7 έγραψε:Σε ερώτησή μου την ημέρα των υγειονομικών εξετάσεων των υποψηφίων σημαιοφόρων σχετικά με το πότε θα κληθούν οι υποψήφιοι λιμενοφυλακες, η απάντηση ήταν: θα αργήσουν πολύ. Προσπάθησα να αποσπάσω κάποια πιο συγκεκριμένη απάντηση αλλά ο αξιωματικός που ρώτησα επέμενε ότι απλά θα αργήσουν πολύ κ μάλιστα μου είπε ότι επειδή οι ιατρικές εξετάσεις έχουν τριμηνη ισχύ, να προσέξω πολύ γιατί μπορεί να χρειαστεί να τις επαναλάβω. Ακόμη κ όταν του είπα ότι τις έκανα μέσα στον Ιανουάριο, οπότε αποκλείεται να χρειαστεί να τις ξανακάνω (τι στο καλό; Απρίλιο θα μας καλέσουν;) δεν πτοήθηκε. Θεωρώ κ εγώ ότι μάλλον δεν ξέρουν ούτε αυτοί πότε θα μας καλέσουν.
Συγγνώμη εσύ έκανες αίτηση και για τις δύο προκηρύξεις, επιτρέπεται αυτό;
Επιτρέπεται ναι, οι περισσότεροι που γνωρίζω το έκαναν.
Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω αίτηση κ στις δύο προκηρύξεις αν προηγουμένως δεν ειχα επιβεβαιώσει ότι επιτρέπεται. Μάλιστα, ειναι αρκετοί αυτοί που έχουν κάνει αίτηση και στις δύο.
Οπότε με τα λεγόμενα του αξιοματικού μπορεί να πάμε Μάρτιο και βλέπουμε... Τι να πω...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Eva7 έγραψε: Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω αίτηση κ στις δύο προκηρύξεις αν προηγουμένως δεν ειχα επιβεβαιώσει ότι επιτρέπεται. Μάλιστα, ειναι αρκετοί αυτοί που έχουν κάνει αίτηση και στις δύο.
για ποιο λογο να απαγορευεται αλλωστε; Δυο διαφορετικες προκηρυξεις ειναι. Και στην τελικη μεσα στην προκηρυξη δεν ειχε καποια αναφορα πανω σε αυτο, ωστε να στο απαγορευει. Απλα ετυχε και βγηκανε και οι δυο σχετικα μαζι. Θα αλλαζε κατι αν ειχαν 2-3 μηνες διαφορα; Οχι.
alex
Ρε παιδιά πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν τις βάσεις γενική και ειδική κατηγορία και οι αξιοματικοι λένε εξετάζουν τις αιτήσεις ακόμα; πόσο δούλεμα πέφτει εδώ μέσα; μη πιέζεται με την αγωνία των παιδιών.. Τι νομίζετε ότι κάνετε το να λέτε τόσο έχει η βαση τόσους θα καλέσουν κλπ τον ευατο σας κοροιδευετε και δε σέβεστε την αγωνία κάποιων!
Σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα. Μετά τις 17:00 μ. Μ θα είναι αναρτημένα.
Στο workenter σήμερα γραψανε για Μάρτιο.. άντε να δούμε..
Καλησπερα μπορει καποιος να μου απαντησει με σιγουρια αν η πιστοποιηση GlobalCert για τις 3 ενοτητες Η/Υ αναγνωριζεται στις προκηρυξεις του λιμενικου. Επισης ειναι εφ ορου ζωης η πιστοποιηση; Ευχαριστω πολυ!!
Θα κλάψω...
Ας τα βγάλουν τον Σεπτέμβριο να τελειώνουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες