Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε:Λοιπον κυριοι, επεσε και σε μενα το τηλεφωνο απο το τμημα για τις εξετασεις, με πηραν πριν 1 ωρα...

Καλη μας επιτυχια ευχομαι, εγω ξεκιναω ψυχοτεχνικα την Κυριακη 13/11... Οποιος ειναι απο Αργυρουπολη και ξεκιναει δοκιμασιες ιδια ημερομηνια ας μιλησει να συνεννοηθουμε.

Αθανατε ειμαι απο χαλκιδικη ξεκιναμε την ιδια μερα θα μαι αθηνα οποτε αν θες να βρεθουμε να παμε μαζι για ψυχοτεχνικα.

Και γω ειμαι αξυριστος στις φωτογραφιες ομως θα παρουσιαστω ξυρισμενος. Ευτυχως δεν αλλαζω ευκολα... Εικόνα

ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Εγω ξεκιναω την παρασκευη 11. καλη επιτυχια σε ολους! Εικόνα
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από LEW. »

328svea έγραψε:Και εγώ τα ίδια μόλις με πήραν τηλ. Πήγα υπέργαψα ολα καλα.
Είδα εν το μεταξύ που θα πρέπει να πάμε για ψυχοτεχνικά και φρίκαρα! Ελπίζω να μην αργήσω και να μην χαθώ μεχρι εκει γιατι πραγματικα ειναι στου δ!@ολου τη μ@ν@ !
Υ. Σ. Εγω ειμαι απο Αργυρούπολη αλλα ξεκινάω το Σάββατο
Εγω μενω αλιμο αλανι αλλα θα παω μια μερα πριν να δω που ειναι το σημειο μη τρελαθω τελευταια στιγμηΕικόνα
Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Lazaros1985 »

Στο Στρατολογικο Γραφειο Λαρισας δεν μας δινουν πιστοποιητικο Τυπου Α. Αντε να βγαλει κανεις ακρη μ αυτουςΕικόνα
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Απευδησα και πηρα σημερα στο τμημα που εκανα τα χαρτια μου και αφου πηγαν να με βγαλουν τρελο αρχικα οτι μονος μου πρεπει να πληροφορουμαι για τις εξελιξεις τελικα μετα απο λιγο βρηκαν ενα email που οντως τους ελεγε οτι επρεπε να με παρουν τηλεφωνο για να λαβω γνωση και καταληξαμε να μου ευχονται καλη επιτυχια... Οτι να ναι δηλαδη... Αν δεν τους επαιρνα ακομα θα περιμενα να μου πουν για την τεταρτη!
mixalis88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mixalis88 »

Lazaros1985 έγραψε:Στο Στρατολογικο Γραφειο Λαρισας δεν μας δινουν πιστοποιητικο Τυπου Α. Αντε να βγαλει κανεις ακρη μ αυτουςΕικόνα
και εγω πηγα σημερα αλλα μου ειπαν οτι θα τα στειλουν αυτοι...

ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Απευδησα και πηρα σημερα στο τμημα που εκανα τα χαρτια μου και αφου πηγαν να με βγαλουν τρελο αρχικα οτι μονος μου πρεπει να πληροφορουμαι για τις εξελιξεις τελικα μετα απο λιγο βρηκαν ενα email που οντως τους ελεγε οτι επρεπε να με παρουν τηλεφωνο για να λαβω γνωση και καταληξαμε να μου ευχονται καλη επιτυχια... Οτι να ναι δηλαδη... Αν δεν τους επαιρνα ακομα θα περιμενα να μου πουν για την τεταρτη!
[/
ε. Συμβαινουν αυτα. Πρεπει να ρωταμε κ απο μονοι μας! Παντως εγω δεν εχω παραπονο. Στο ατ αργυρουπολης ειναι φοβερα τα παιδια!Εικόνα
Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

mixalis88 έγραψε:
Lazaros1985 έγραψε:Στο Στρατολογικο Γραφειο Λαρισας δεν μας δινουν πιστοποιητικο Τυπου Α. Αντε να βγαλει κανεις ακρη μ αυτουςΕικόνα

Στο στρατολογικο της Λαρισας πηγες Μιχαλη;

mixalis88
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Lazaros1985 έγραψε:
mixalis88 έγραψε:

Στο στρατολογικο της Λαρισας πηγες Μιχαλη;

Ναι κατα τις 12 και μου ειπαν οτι περασαν και αλλοι και οτι τα πιστοποιητικα θα τα στειλουν αυτοι...

Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ειχε αλλος προβλημα εκτος Νομου Λαρισας με την εκδοση πιστοποιητικου τυπου Α;Στο στρατολογικο γραφειο Λαρισας μαλλον βαριουντε που ζουνε

o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Να ρωτησω κατι και εγω. Οσοι πηγατε να υπογραψετε πηρατε καποιο χαρτι με στοιχεια για την θεση που βγηκατε η μονο υπογραφη και ενημερωση?
mixalis88
Στρατιώτης
Στρατιώτης

o tolmwn nika έγραψε:Να ρωτησω κατι και εγω. Οσοι πηγατε να υπογραψετε πηρατε καποιο χαρτι με στοιχεια για την θεση που βγηκατε η μονο υπογραφη και ενημερωση;
οχι μονο το προγραμμα που υπαρχει στην σελιδα της αστυνομιας. Μονο αυτο.

o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Οκ ευχαριστω φιλαρακι καλη επιτυχια σε ολους
Άβαταρ μέλους
Alexandros26
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Alexandros26 »

Εμενα με πηραν εχθες το μεσημερι να παω στο τμημα να υπογραψω κτλ κ σημερα με πηραν τηλ για το πτυχιο κ μου λενε σε 5 λεπτα να εισαι στο τμημα, απλος το μονο κακο ηταν οτι η δουλεια μου ειναι 50χλμ μακρια κ δεν ειχα παει με το δικο μου αμαξι. Με πηραν 1 κ μου ειπαν μεχρι 2 να εισαι εδω, εχθες που ειχα παει δεν μπορουσαν να μου το πουν, αλλα μην ζηταω κ πολλα.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από pantzos4 »

o tolmwn nika έγραψε:Να ρωτησω κατι και εγω. Οσοι πηγατε να υπογραψετε πηρατε καποιο χαρτι με στοιχεια για την θεση που βγηκατε η μονο υπογραφη και ενημερωση;

εγώ φίλε μου και βασικά όλοι απο το Α. Τ Πιερίας μας έδωσαν ένα χαρτί και λεεί τα πάντα. Τι θέση βγήκαμε και ποιά μέρα πρέπει να παρουσιαστούμε και που για τον καθένα ξεχωριστά...

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες