Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κύριε οαεεε ή οαεδ, είπα κάτι το οποιο ελπίζουν όλοι για να εξασφαλίσουν μια θέση στο διαγωνισμό! Μάλλον δεν είσαι της γυμναστικής κ φοβάσαι. Φυσικά κ δεν έχω ΙΕΚ, αλλά πολλές ελπίδες να περασω με τα υπόλοιπα πτυχία μου. Κοιτα να προπονηθείς γιατι φοβήθηκες αμέσως μόλις είπαμε για αθληματα.
Oaee

Δημοσίευση από Oaee »

Χαχαχα Έγινε, κάνε προσευχουλες πρωί βράδυ να κοπώ λοιπόν, μου αρέσει η ιδέα να κοιμάσαι και να ξυπνάς με την ελπίδα κάποιος να κοπεί για να μπεις, το απολαμβάνω!
Oaee

Δημοσίευση από Oaee »

Oaee έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 1:15 pm Χαχαχα Έγινε, κάνε προσευχουλες πρωί βράδυ να κοπώ λοιπόν, μου αρέσει η ιδέα να κοιμάσαι και να ξυπνάς με την ελπίδα κάποιος να κοπεί για να μπεις, το απολαμβάνω!
Όσον αφορά το τι είπες, επειδή δεν τα σκέφτεσαι πριν τα πεις, πριν ήθελες να κοπούν κάποιοι για να μπεις και τώρα θέλεις ακόμα περισσότερους να κοπούν, οπότε το " τέλεια" που έγραψες αποδεικνύει τι σαΐνι είσαι!
Επισκέπτης

Το ψευδώνυμο σου εδώ επιβεβαιώνει και το επίπεδο της μόρφωσης σου. Δεν διαβάζεις τι γραφω… έχω αρκετά πτυχία που μου δίνουν πολλές ελπίδες να περασω. Οι θέσεις δεν θα καλυφθούν μόνο από τους έχοντες ΙΕΚ! Σου εύχομαι να μπεις όμως για να φας μια μπουκιτσα ψωμάκι.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά νέος εδώ θα γίνουν αλλαγες τελικά και άλλες ; Ποτέ θα τις μάθουμε; Ευχαριστώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έλα, μη μας πρήζετε άλλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Κάντε την προσπάθειά σας και αφήστε τα κοντάρια για το τέλος.

Δεν είμαι σε φάση να αρχίσω να μοιράζω.

ΥΓ: Οι όποιες αλλαγές - τροποποιήσεις στο τέλος με την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 13, 2023 1:18 pm Το ψευδώνυμο σου εδώ επιβεβαιώνει και το επίπεδο της μόρφωσης σου. Δεν διαβάζεις τι γραφω… έχω αρκετά πτυχία που μου δίνουν πολλές ελπίδες να περασω. Οι θέσεις δεν θα καλυφθούν μόνο από τους έχοντες ΙΕΚ! Σου εύχομαι να μπεις όμως για να φας μια μπουκιτσα ψωμάκι.
Αρχικά, ξέρεις τι σημαίνει το ψευδώνυμο ρε επιστήμονα; Πολύ αμφιβάλλω! Εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφεις αλλά εσύ συνεχίζεις και λες τα δικά σου χωρίς να σκέφτεσαι τι ακριβώς λες, δεν πειράζει θα καταλάβεις στα αποτελέσματα μια και καλή! Δεν σε κατηγορώ, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου... Τέλος, απλά ενημερωτικά εγώ για να μπω θα υποστώ μείωση στον μισθό που λαμβάνω γιατί το γουστάρω από μικρός και δόξα το Θεό με το ΙΕΚ και την πιστοποίηση ανοίγουν δρόμοι που ούτε φαντάζεσαι και δεν έχω ξεμείνει ποτέ από δουλειά, αντιθέτως εσύ και τα πτυχία σου σε οδήγησαν στην πείνα και απ' ότι φαίνεται μυριστηκες δημόσιο και σταθερό μισθό. Αυτά από μένα αφού ενδιαφέρεσαι για το αν πεινάσω η όχι, ήθελα να σε καθησυχάσω και δεν θα δώσω άλλο συνέχεια!
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Τι είστε εσείς μωρε; Δεν υπάρχει έστω ένα νήμα στο φόρουμ, που να μην υπάρχουν 2-3 να τρώγονται μεταξύ τους! Ελλάδα, η χώρα όπου ο ένας "τρώγεται" να βγάλει τα μάτια του άλλου! Ειλικρινά, σηκώνω τα χέρια ψηλά και ντρέπομαι που αντικρίζω τέτοιους διαλόγους! Αν είστε ετσι εδώ μέσα, φαντάζομαι πώς θα είστε όταν θα μπείτε! Ντροπή…
Επισκέπτης

Προχωράμε παιδιά! Εν αναμονή των εξελίξεων …
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Πρόκειται για λάθος του site ή τα μόρια των ΕΔ αυξήθηκαν ξανά ;
https://workenter.gr/dikastiki-astynomi ... Cjd4CS_90s
Επισκέπτης

Παλιό πρέπει να ειναι κάπου τέλη Αυγούστου τα διαβάζαμε αυτά νομίζω στα σάιτ
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Λογικά λάθος αν και το άρθρο είναι τωρινό. Θα δούμε.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Παιδιά έχει βγει κάτι επίσημο; Αν ενημερώσει κάποιος που ξέρει.
dimimits

Δημοσίευση από dimimits »

Εμείς που είμαστε σε κατηγορία ΤΕ-ΠΕ-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ-ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ (3ο Βαθμιας) θα ανταγωνιστούμε με άτομα που δεν είναι με απολυτηριο λυκειου και με πτυχιο απο ΙΕΚ ασφαλείας, διότι ΙΕΚ = δευτεροβάθμια, σωστά;

Επίσης για τους 3ο βαθμιας ειναι βαθμος πτυχιου πανεπιστημιιου χ60 αντι για χ30 ο πολλαπλασιαστης για τα μορια από οτι διαβασα στον ν/4765/2021 σωστα?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες