Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Ααα ξεχασα κατι... Για το παραπανω
Αθηναικο Πρακτορείο Ειδήσεων - πριν από 51 λεπτά
Αθηναικο Πρακτορείο Ειδήσεων - πριν από 51 λεπτά
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Δηλ ρε παιδια εχουμε πολλες πιθανοτητες για να βγουν φετος ετσι> Αντε γιατι κοντευω να κανω διδυμα στο τελος

"... Η συζήτηση και ψήφιση των νομοσχεδίων και των προτάσεων νόμου γίνονται σε τρία στάδια: Κατ΄ αρχήν, κατ΄ άρθρο και στο σύνολο. Οι νόμοι και οι αποφάσεις της Βουλής ψηφίζονται με απλή πλειοψηφία των παρόντων και ψηφιζόντων βουλευτών... "
http://www.parliament.cy/parliamentGR/002_04.htm
Λογικά ψηφίστηκε κατά άρθρο και τώρα μένει να ψηφιστεί την Κυριακή στο σύνολο.
Μετά ακολουθεί:"... Οι νόμοι και οι αποφάσεις της Βουλής κοινοποιούνται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος, μέσα σε δεκαπέντε μέρες από την κοινοποίησή τους στο γραφείο του, υποχρεούται να τα εκδώσει με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας... "
Η κοινοποίηση στην εψημερίδα τ. Κυβ/ως δεν σήμαίνει ότι την άλλη μέρα θα έχουμε τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις... Βάλτε και καμιά βδομαδούλα το λιγότερο γι αυτό. Έρχονται και γιορτές!2 βδομάδες μες στο νερό το λιγότερο. Βάλτα κάτω Βαλάντη και υπολόγισε. Δεν νομίζω να παπαγαλίζει κανείς... Κατα μεγάλο ποσοστό δεν προλαβαίνουν φέτος να βγούν αποτελέσματα. Ισως βγουν αλλα υπάρχουν λίγες πιθανότητες γι αυτό.
http://www.parliament.cy/parliamentGR/002_04.htm
Λογικά ψηφίστηκε κατά άρθρο και τώρα μένει να ψηφιστεί την Κυριακή στο σύνολο.
Μετά ακολουθεί:"... Οι νόμοι και οι αποφάσεις της Βουλής κοινοποιούνται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος, μέσα σε δεκαπέντε μέρες από την κοινοποίησή τους στο γραφείο του, υποχρεούται να τα εκδώσει με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας... "
Η κοινοποίηση στην εψημερίδα τ. Κυβ/ως δεν σήμαίνει ότι την άλλη μέρα θα έχουμε τα αποτελέσματα για τις εξετάσεις... Βάλτε και καμιά βδομαδούλα το λιγότερο γι αυτό. Έρχονται και γιορτές!2 βδομάδες μες στο νερό το λιγότερο. Βάλτα κάτω Βαλάντη και υπολόγισε. Δεν νομίζω να παπαγαλίζει κανείς... Κατα μεγάλο ποσοστό δεν προλαβαίνουν φέτος να βγούν αποτελέσματα. Ισως βγουν αλλα υπάρχουν λίγες πιθανότητες γι αυτό.
Φιλαρακι babislar καλα τα λες με βαση την ερευνα που εκανες... (εσυ στην σχολη πρεπει να γραφεις ωραιες εργασιες) αλλα να σου θυμήσω οτι ο νομος για το επιδομα κοινωνικης αλληλεγγυης ψηφιστηκε τη προπροηγουμενη πεμπτη και την τεταρτη που μας περασε οι δικαιουχοι αρχισαν να περνουν τα λεφτα. Δηλαδη απο την ψηφιση του νομου μεχρι την εφαρμογη του μεσολαβησε λιγοτερο απο βδομαδα Αμα θελουν αυτοι κανουν παπαδες... Αλλα δεν ξερουμε αν εδειξαν βαρυτητα στο θεμα η το βλεπουν χαλαρα...
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 43
Εγω απ'οτι ακουσα ολα θα γινουν απο την νεα χρονια. Αλλα πανω σε αυτο εχω μια απορια (μπορει να ειναι κ χαζη και ξεφευγω λιγο απο την συζητηση σας παιδες) αλλα πως θα γινει να καταταγουν οι επιτυχοντες ΕπΟπ τον Φεβρουαριο, για παραδειγμα, απο τον στιγμη που καλει φανταρους (http://www.haf.gr/el/news.asp?id=3956&archive=0&page=1) στις 8-10 Φεβρουαριου, πως θα επιτευχθει κατι τετοιο; Προσωπικα δεν νομιζω να γινεται. Αρα ολα θα γινουν πιο μετα.
Στο στρατο λενε οτι ειχε βγει ανακοινωση (μονο) και τελος του μηνα πρεπει να χουν βγει αποτελ. Λετε να ισχυουν Το ιδιο και για την αεροπορια;
Εγω παντως την παρασκευη κατα τις μια το μεσημερι μπηκα στο site της αεροποριας κ στα ενδιαφεροντα ειχε πρωτο ενα link που ελεγε ανακοινωση αποτελεσματων εποπ με κοκκινα κεφαλαια γραμματα. μετα με πεταξε το internet κ υστερα που ξαναμπηκα αυτο το link δεν υπηρχε. το ειδε κανενας αλλος αυτο; Η μονο εγω το ειδα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Δεν εχει να λεει αγαπητη μου ιωαννα... Εχει ξανα συμβη αυτο εποπ και φανταροι μαζι... Εξαλλου οταν ημουνα νεοσυλεκτος στιν π. Α τριπολη ειμασταν σειρα 2.400 ατομα... Δ'08
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 43
Φιλε Ανθυποσμηναγε μπορεις να μου πεις σε ποια σειρα ξερεις να εγινε αυτο. Γιατι εγω δεν θυμαμαι καμια. Κ οταν λεω να συνεβρεθουν (ΕπΟπ και φανταροι) εννοω να ειναι κ οι δυο στο επιπεδο της εκπαιδευσης κ οχι απλα να βρισκονται ΕπΟπ στην μοναδα. Ειναι λιγο απιθανο πιστευω Κ οχι λογω ατομων.(Β'05)
Ιωαννα μπαινω κ εγω καθημερινα αλλα αυτο που λες δεν το εχω δει. Μπορει να κολλησε κανενας σερβερ και να εγινε αυτο.
Ιωαννα μπαινω κ εγω καθημερινα αλλα αυτο που λες δεν το εχω δει. Μπορει να κολλησε κανενας σερβερ και να εγινε αυτο.
Δεν το μπερδεψα παντως με την ανακοινωση : προσκηση καταταξης στρατευσιμων. αλλα τι ν πω... δεν ξερω κατα ποσο μπορει να κολλησει ετσι μια σελιδα κ να εμφανιζει τα δικα της. αλλα αφου δεν υπαρχει αλλη εξηγηση μαλλον αυτο θα εγινε.
Αντε να βαλη ο θεος το χερι του, απο αυριο να αρχιζουν να βγενουν τα αποτελεσματα... εχουμε καθυστερηση πολυ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Παιδια παιζει να καταργηθει η προκυρηξη εποπ λογω του οικονομικου προβληματος της Ελλαδος;
Για κανένα λόγο... Εκτός και αν βάλουμε λουκέτο σαν χώρα...ioanna_dma έγραψε:Παιδια παιζει να καταργηθει η προκυρηξη εποπ λογω του οικονομικου προβληματος της Ελλαδος;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης