Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

Freddo_Espresso έγραψε:
Kostaskala έγραψε:Καλημέρα. Καθώς όπως φαίνεται φτάνουμε στην τελική ευθεία για την προκήρυξη θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας. Εγώ είμαι 24 χρονών, έχω απολυτήριο 16,1 ήμουν ΔΕΑ, προφισιενσι αγγλικά, λοουερ γερμανικά, ταχύπλοο,ecdl (και πτυχίο πανεπιστημίου βέβαια αυτό μόνο για αξιωματικούς) . Πιστεύεται ότι έχω ελπίδες Να μπώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει και καλή επιτυχία σε όλους.

Φίλε μου κάποτε είχα κάνει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό με απολυτήριο 12,8 (που ωριμότητα τότε για διάβασμα) και παρ'όλα αυτά πέρασα, καθώς είχαν κοπεί αρκετοί υποψήφιοι στα αθλήματα (κολύμβηση - έλξεις) και στα γραπτά, και ως εκ τούτου ανέβηκα στη κατάταξη. Αυτό που έχω να πω σε εσένα και στο κάθε υποψήφιο, είναι να τα δώσετε όλα μέχρι ΤΕΛΟΥΣ στο διαγωνισμό. Ακόμη και το παραμικρό μόριο που θα καταφέρεις να αποσπάσεις μπορεί να σε καταστήσει επιτυχών! Αλλά ακόμη και αν δεν επιτύχεις, θα έχεις περατώσει όλες τις φάσεις του διαγωνισμού, που αφενός μεν θα σου αποφέρει έστω ένα μικρό συναίσθημα ικανοποίησης για τη περάτωση των φάσεων της προκήρυξης, αφετέρου δε, ποτέ δεν ξέρεις εάν το Λιμενικό θα χρειαστεί άμεσα έμψυχο υλικό και αν απορροφηθείτε με συνοπτικές διαδικασίες, όπως συνέβη πρόσφατα και με τους 101 επιλαχόντες.

πέρασες κανονικά επίτυχών ή επιλαχων

Petros

Δημοσίευση από Petros »

Αν υπάρξουν επιλαχοντες όπως και στη προηγούμενη προκήρυξη, αυτούς θα τους πάρουνε μετέπειτα; γνωρίζει κανείς τι γίνεται σ'αυτη τη περίπτωση;
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

στα αθλήματα δεν δίνουν μήκος και ύψος όπως δίνουν στις πανελλήνιες;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Bill έγραψε:Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση είναι 29 ετών απόφοιτος ΤΕΙ και έχω υπηρετήσει στα αλεξιπτωτα, ποια αθλήματα θα δώσω; Ευχαριστώ

Τα αθλήματα δεν καθορίζονται με βάση τα προσόντα του καθενός, αλλά με βάση την κατηγορία στην οποία θα επιλέξουν να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι, με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει η εκάστοτε προκήρυξη (πχ άλλα αθλήματα δίνουν οι της γενικής κατηγορίας και άλλα όσοι δίνουν στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων).

Γεωργία

Δημοσίευση από Γεωργία »

Μπορει καποιος να με κατευθυνει σε καποιο προπονητη ή προπονητικο κεντρο για προετοιμασια στα αθληματα αξιοποστο; Πιστευετε οτι αν προπονηθω μονη μου θα εχω επιτυχια; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

ΔΥΚ... ξερεις να μας πεις τι μαθηματα να διαβασουμε για. τις γραπτες; πριν μπουμε στη σχολη; Ευχαριστω
Grendy

Δημοσίευση από Grendy »

Γνωρίζει κανεις Αν το απολυτηριο θα πολλαπλασιαστει επι 1000 ή επι 100 για να υπολογιστουν τα μορια;
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

Γεωργία έγραψε:Μπορει καποιος να με κατευθυνει σε καποιο προπονητη ή προπονητικο κεντρο για προετοιμασια στα αθληματα αξιοποστο; Πιστευετε οτι αν προπονηθω μονη μου θα εχω επιτυχια; Ευχαριστω εκ των προτερων!

πήγαινε σε κάποιο δημοτικό στάδιο κάποιος προπονητής θα είναι

για μένα καλύτερα κάνε μόνη σου

Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος έχει δυσλεξία αποκλείεται ή εξετάζετε προφορικά;
@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

Θα είναι μόνο με μόρια (χωρίς γραπτά).
Στα σώματα ασφαλείας δεν γίνεται λόγος για δυσλεξία, απλά το κρύβεις!

Soldier

Δημοσίευση από Soldier »

Εχω κατι περιπτώσεις σε ατομα δυσλεκτικά που περασαν Ευελπίδων και κάτι αλλα που έσπασαν εικονικά το χέρι για να δώσουν προφορικά σε πανελλήνιες, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα μη ξεφεύγουμε
ΛΣ

Δημοσίευση από ΛΣ »

Αυτό δεν μπορείς να το ξερεις για τα γραπτα δεν βγει η προκηρυξη εκτός αν έχεις άτομο μεσα
@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

Αξιοκρατικά και γρήγορα μόνο με μόρια 100% γίνεται.Όπως 2011!

spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

Προσληψεις στο λιμενικο με προκηρυξη χωρις πανελλαδικες (εγγραφο)

https://i.imgur.com/adRgfht.jpg

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Spinalgr1990,

Εσυ έλεγες ότι θα είναι με Πανελλήνιες και έκραζες τον Mike Αναμένοντα και όλους εμάς!

Αντε τυχερός είσαι και εσύ.. Καλή επιτυχίαΕικόνα 🍀

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες