Kostaskala έγραψε:Καλημέρα. Καθώς όπως φαίνεται φτάνουμε στην τελική ευθεία για την προκήρυξη θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας. Εγώ είμαι 24 χρονών, έχω απολυτήριο 16,1 ήμουν ΔΕΑ, προφισιενσι αγγλικά, λοουερ γερμανικά, ταχύπλοο,ecdl (και πτυχίο πανεπιστημίου βέβαια αυτό μόνο για αξιωματικούς) . Πιστεύεται ότι έχω ελπίδες Να μπώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει και καλή επιτυχία σε όλους.
Φίλε μου κάποτε είχα κάνει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό με απολυτήριο 12,8 (που ωριμότητα τότε για διάβασμα) και παρ'όλα αυτά πέρασα, καθώς είχαν κοπεί αρκετοί υποψήφιοι στα αθλήματα (κολύμβηση - έλξεις) και στα γραπτά, και ως εκ τούτου ανέβηκα στη κατάταξη. Αυτό που έχω να πω σε εσένα και στο κάθε υποψήφιο, είναι να τα δώσετε όλα μέχρι ΤΕΛΟΥΣ στο διαγωνισμό. Ακόμη και το παραμικρό μόριο που θα καταφέρεις να αποσπάσεις μπορεί να σε καταστήσει επιτυχών! Αλλά ακόμη και αν δεν επιτύχεις, θα έχεις περατώσει όλες τις φάσεις του διαγωνισμού, που αφενός μεν θα σου αποφέρει έστω ένα μικρό συναίσθημα ικανοποίησης για τη περάτωση των φάσεων της προκήρυξης, αφετέρου δε, ποτέ δεν ξέρεις εάν το Λιμενικό θα χρειαστεί άμεσα έμψυχο υλικό και αν απορροφηθείτε με συνοπτικές διαδικασίες, όπως συνέβη πρόσφατα και με τους 101 επιλαχόντες.
Bill έγραψε:Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση είναι 29 ετών απόφοιτος ΤΕΙ και έχω υπηρετήσει στα αλεξιπτωτα, ποια αθλήματα θα δώσω; Ευχαριστώ
Τα αθλήματα δεν καθορίζονται με βάση τα προσόντα του καθενός, αλλά με βάση την κατηγορία στην οποία θα επιλέξουν να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι, με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει η εκάστοτε προκήρυξη (πχ άλλα αθλήματα δίνουν οι της γενικής κατηγορίας και άλλα όσοι δίνουν στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων).
Μπορει καποιος να με κατευθυνει σε καποιο προπονητη ή προπονητικο κεντρο για προετοιμασια στα αθληματα αξιοποστο; Πιστευετε οτι αν προπονηθω μονη μου θα εχω επιτυχια; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Γεωργία έγραψε:Μπορει καποιος να με κατευθυνει σε καποιο προπονητη ή προπονητικο κεντρο για προετοιμασια στα αθληματα αξιοποστο; Πιστευετε οτι αν προπονηθω μονη μου θα εχω επιτυχια; Ευχαριστω εκ των προτερων!
πήγαινε σε κάποιο δημοτικό στάδιο κάποιος προπονητής θα είναι
Εχω κατι περιπτώσεις σε ατομα δυσλεκτικά που περασαν Ευελπίδων και κάτι αλλα που έσπασαν εικονικά το χέρι για να δώσουν προφορικά σε πανελλήνιες, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα μη ξεφεύγουμε