Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

Και επιλαχόντες προβλέπεται να είναι πολύ με τα αθλήματα που έχουν.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

hackertom έγραψε: Και επιλαχόντες προβλέπεται να είναι πολύ με τα αθλήματα που έχουν.
Σωστός...
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδια για να δουμε που βρισκομαστε εδω μεσα να παρουμε μια μεση ιδεα εγω εχω

15,3 απολυτηριο

3 αγγλικα + 1 γερμανικα 4

4 λοκ

Συνολο 23.300 συνολο λιγα μορια. Αλλα 7 σεμπτεβρη δινω για γ κ μοτοσυκλετα δυσκολο να τα χω στ αχερια τα προτοτυπα ως 23 σεμτεμβρη Αλλα αν δεχονται με σφραγκιδα κ υπευθυνδη δηλωση τα διπλωματα τοτε παω 26.600 κ με μηχανη 28.600. Τα αθληματα δν ειναι δυσκολα τωρα αν δν μπορης να κανεις 5 ελξεις η να μεταφερεις τους αλτηρες ειναι ξεφτιλα να μπεις σε σωμα ασφαλειας δινης οχι σε γραφειο συνοικεσια. Αν δεν πεζουν μπινιες με τα βισματα σιγουρα θα χει πολλους που θα κοπουνε και θα ναι η χαρα του επιλαχοντα και ας συγκεντρωνουν τα μορια.

idomeneas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από idomeneas »

hackertom έγραψε:
kalasnikof13 έγραψε:Εγω εχω απολυτηριο 19 αρα 19000

αγγλικα 200 γαλλικα 100 ισπανικα 100

μηχανακι 200 συνολο 2500. Αν μετραει η τριτεκνια λογω ηλικιας +200.

Μια χαρά είσαι φίλος άμα πάρεις και τα +200.
Τα δυνατά απολυτήρια έχουν μεγάλο +
Τώρα δεν ξέρω πόσα θα είναι αυτά αλλά θα δούμε.

Φίλε μετράει μονο το ενα πτυχιο ξενογλωσης, δηλαδη μονο τα Αγγλικα υπολογιζε.
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Ρε παιδιά εμένα με γειώσατε με 2420 μόρια και όταν σας ρώτησα αν θα με καλέσουν τουλάχιστον για αθλήματα, ως επιλαχούσα, μου είπατε όχι... Τα ίδια περίπου μόρια έχει και ένα φίλος... Και με ρώτησε και τού είπα ότι μέσα από μια πρώτη εκ΄τιμηση μάλλον είναι λίγα και με έκραξε κανονικά...

Η Λίτσα Πατέρα λέτε να ξέρει;Εικόνα

been there...

Δημοσίευση από been there... »

Γιώργος έγραψε:... Τα αθληματα δν ειναι δυσκολα τωρα αν δν μπορης να κανεις 5 ελξεις η να μεταφερεις τους αλτηρες ειναι ξεφτιλα να μπεις σε σωμα ασφαλειας δινης οχι σε γραφειο συνοικεσια. Αν δεν πεζουν μπινιες με τα βισματα σιγουρα θα χει πολλους που θα κοπουνε και θα ναι η χαρα του επιλαχοντα και ας συγκεντρωνουν τα μορια.

Για γυναίκες είναι σχεδόν ακατόρθωτα. Για αγύμναστους είναι δύσκολα. Για κάποιον με μια καλή φυσική κατάσταση και μια καλή προετοιμασία είναι σχεδόν άνετα.

idomeneas έγραψε:Φίλε μετράει μονο το ενα πτυχιο ξενογλωσης, δηλαδη μονο τα Αγγλικα υπολογιζε.
Το οποίο πού ακριβώς αναφέρεται;

hackertom έγραψε:Το 1 χιλιόμετρο πόσο είναι σε γύρους; Φαντάζομαι σε στάδιο θα δώσουμε έτσι;
Ναι,2,5 τετρακοσάρια.

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

BEEN THERE παιδί μου... Εσυ ήσουν στον κύριο πίνακα ή στους επιλαχόντες;
Μετάφερέ μας λίγο στο κλίμα σου...
idomeneas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από idomeneas »

been there... έγραψε:

2. Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο πιστοποιητικου η πτυχιου αγγλικης η γαλλικής η γερμανικης η ιταλικης γλωσσας επιπεδου τουλαχιστον καλης γνώσης, συμφωνα με τα οριζομενα στο αρθρο 28 του...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Γιώργος έγραψε: Παιδια για να δουμε που βρισκομαστε εδω μεσα να παρουμε μια μεση ιδεα εγω εχω

15,3 απολυτηριο

3 αγγλικα + 1 γερμανικα 4

4 λοκ

Συνολο 23.300 συνολο λιγα μορια. Αλλα 7 σεμπτεβρη δινω για γ κ μοτοσυκλετα δυσκολο να τα χω στ αχερια τα προτοτυπα ως 23 σεμτεμβρη Αλλα αν δεχονται με σφραγκιδα κ υπευθυνδη δηλωση τα διπλωματα τοτε παω 26.600 κ με μηχανη 28.600. Τα αθληματα δν ειναι δυσκολα τωρα αν δν μπορης να κανεις 5 ελξεις η να μεταφερεις τους αλτηρες ειναι ξεφτιλα να μπεις σε σωμα ασφαλειας δινης οχι σε γραφειο συνοικεσια. Αν δεν πεζουν μπινιες με τα βισματα σιγουρα θα χει πολλους που θα κοπουνε και θα ναι η χαρα του επιλαχοντα και ας συγκεντρωνουν τα μορια.

Μιλάς σωστά Γιώργο.
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

Εαν ξερει θα ηθελα να μου απαντησει καποιος, εαν εχω στην κατοχη μου αδεια οδηγησης μοτοσικλετας 125 cc περνω τα μορια... Εχει ξαναερωτηθει αλλα δεν εχει απαντηθει.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε: Εαν ξερει θα ηθελα να μου απαντησει καποιος, εαν εχω στην κατοχη μου αδεια οδηγησης μοτοσικλετας 125 cc περνω τα μορια... Εχει ξαναερωτηθει αλλα δεν εχει απαντηθει.
με βάση την προκήρυξη ναι.
been there...

μαρια έγραψε:BEEN THERE παιδί μου... Εσυ ήσουν στον κύριο πίνακα ή στους επιλαχόντες;
Μετάφερέ μας λίγο στο κλίμα σου...

Μαμά, τα μόνα που συγκρίνονται άμεσα είναι τα αθλήματα. Σε νούμερα: Με το μάτι, αρχικά οι γυναίκες ήταν το 60% περίπου των υποψηφίων - απίστευτα πολλές. Μετά τα αθλήματα είχαν μείνει πραγματικά ελάχιστες γυναίκες, ενώ κόπηκαν και οι μισοί ίσως άντρες.

idomeneas έγραψε:
been there... έγραψε:

2. Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο πιστοποιητικου η πτυχιου αγγλικης η γαλλικής η γερμανικης η ιταλικης γλωσσας επιπεδου τουλαχιστον καλης γνώσης, συμφωνα με τα οριζομενα στο αρθρο 28 του...

Αν κατάλαβα καλά, το "ή" αποδεικνύει ότι μοριοδοτείται μόνο η μια γλώσσα; Εγώ γιατί καταλαβαίνω ότι ο υποψήφιος καταθέτει είτε πιστοποιητικό (πχ proficiency) είτε πτυχίο (πχ αγγλικής φιλολογίας) για να αποδείξει τη γνώση ξένης γλώσσας;
Μήπως να κάνουμε μαθήματα κατανόησης της Ελληνικής;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

been there... έγραψε:
μαρια έγραψε:BEEN THERE παιδί μου... Εσυ ήσουν στον κύριο πίνακα ή στους επιλαχόντες; Μετάφερέ μας λίγο στο κλίμα σου...
Μαμά, τα μόνα που συγκρίνονται άμεσα είναι τα αθλήματα. Σε νούμερα: Με το μάτι, αρχικά οι γυναίκες ήταν το 60% περίπου των υποψηφίων - απίστευτα πολλές. Μετά τα αθλήματα είχαν μείνει πραγματικά ελάχιστες γυναίκες, ενώ κόπηκαν και οι μισοί ίσως άντρες.
idomeneas έγραψε:
been there... έγραψε:Το οποίο πού ακριβώς αναφέρεται;

2 Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο πιστοποιητικου η πτυχιου αγγλικης η γαλλικής η γερμανικης η ιταλικης γλωσσας επιπεδου τουλαχιστον καλης γνώσης, συμφωνα με τα οριζομενα στο αρθρο 28 του...
Αν κατάλαβα καλά, το "ή" αποδεικνύει ότι μοριοδοτείται μόνο η μια γλώσσα; Εγώ γιατί καταλαβαίνω ότι ο υποψήφιος καταθέτει είτε πιστοποιητικό (πχ proficiency) είτε πτυχίο (πχ αγγλικής φιλολογίας) για να αποδείξει τη γνώση ξένης γλώσσας; Μήπως να κάνουμε μαθήματα κατανόησης της Ελληνικής;
Έχεις σχεδόν πάντα δίκιο φίλε μου αλλά μην γίνεσαι κυνικός. Δεν είναι όλοι του Πανεπιστημίου εδώ πέρα και το ξέρεις καλά.Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
been there...

1) Σχεδόν;
2) Σοβαρά δε θέλω να προσβάλλω κανέναν και τα λάθη ανθρώπινα είναι, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Πχ η ερώτηση κάπου αν οι έλξεις μπορούν να σπάσουν σε σετάκια των 2 ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα (εκτός κι αν ήταν αστείο που εγώ λόγω γραπτού λόγου δεν κατάλαβα... ).
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

been there... έγραψε: 1) Σχεδόν;2) Σοβαρά δε θέλω να προσβάλλω κανέναν και τα λάθη ανθρώπινα είναι, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Πχ η ερώτηση κάπου αν οι έλξεις μπορούν να σπάσουν σε σετάκια των 2 ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα (εκτός κι αν ήταν αστείο που εγώ λόγω γραπτού λόγου δεν κατάλαβα... ).
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν αστείο. Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες