Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Και επιλαχόντες προβλέπεται να είναι πολύ με τα αθλήματα που έχουν.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Σωστός...hackertom έγραψε: Και επιλαχόντες προβλέπεται να είναι πολύ με τα αθλήματα που έχουν.
Παιδια για να δουμε που βρισκομαστε εδω μεσα να παρουμε μια μεση ιδεα εγω εχω
15,3 απολυτηριο
3 αγγλικα + 1 γερμανικα 4
4 λοκ
Συνολο 23.300 συνολο λιγα μορια. Αλλα 7 σεμπτεβρη δινω για γ κ μοτοσυκλετα δυσκολο να τα χω στ αχερια τα προτοτυπα ως 23 σεμτεμβρη Αλλα αν δεχονται με σφραγκιδα κ υπευθυνδη δηλωση τα διπλωματα τοτε παω 26.600 κ με μηχανη 28.600. Τα αθληματα δν ειναι δυσκολα τωρα αν δν μπορης να κανεις 5 ελξεις η να μεταφερεις τους αλτηρες ειναι ξεφτιλα να μπεις σε σωμα ασφαλειας δινης οχι σε γραφειο συνοικεσια. Αν δεν πεζουν μπινιες με τα βισματα σιγουρα θα χει πολλους που θα κοπουνε και θα ναι η χαρα του επιλαχοντα και ας συγκεντρωνουν τα μορια.
15,3 απολυτηριο
4 λοκ
Συνολο 23.300 συνολο λιγα μορια. Αλλα 7 σεμπτεβρη δινω για γ κ μοτοσυκλετα δυσκολο να τα χω στ αχερια τα προτοτυπα ως 23 σεμτεμβρη Αλλα αν δεχονται με σφραγκιδα κ υπευθυνδη δηλωση τα διπλωματα τοτε παω 26.600 κ με μηχανη 28.600. Τα αθληματα δν ειναι δυσκολα τωρα αν δν μπορης να κανεις 5 ελξεις η να μεταφερεις τους αλτηρες ειναι ξεφτιλα να μπεις σε σωμα ασφαλειας δινης οχι σε γραφειο συνοικεσια. Αν δεν πεζουν μπινιες με τα βισματα σιγουρα θα χει πολλους που θα κοπουνε και θα ναι η χαρα του επιλαχοντα και ας συγκεντρωνουν τα μορια.
hackertom έγραψε:kalasnikof13 έγραψε:Εγω εχω απολυτηριο 19 αρα 19000
αγγλικα 200 γαλλικα 100 ισπανικα 100
μηχανακι 200 συνολο 2500. Αν μετραει η τριτεκνια λογω ηλικιας +200.
Μια χαρά είσαι φίλος άμα πάρεις και τα +200.
Τα δυνατά απολυτήρια έχουν μεγάλο +
Τώρα δεν ξέρω πόσα θα είναι αυτά αλλά θα δούμε.
Φίλε μετράει μονο το ενα πτυχιο ξενογλωσης, δηλαδη μονο τα Αγγλικα υπολογιζε.
Ρε παιδιά εμένα με γειώσατε με 2420 μόρια και όταν σας ρώτησα αν θα με καλέσουν τουλάχιστον για αθλήματα, ως επιλαχούσα, μου είπατε όχι... Τα ίδια περίπου μόρια έχει και ένα φίλος... Και με ρώτησε και τού είπα ότι μέσα από μια πρώτη εκ΄τιμηση μάλλον είναι λίγα και με έκραξε κανονικά...
Η Λίτσα Πατέρα λέτε να ξέρει;
Η Λίτσα Πατέρα λέτε να ξέρει;

Γιώργος έγραψε:... Τα αθληματα δν ειναι δυσκολα τωρα αν δν μπορης να κανεις 5 ελξεις η να μεταφερεις τους αλτηρες ειναι ξεφτιλα να μπεις σε σωμα ασφαλειας δινης οχι σε γραφειο συνοικεσια. Αν δεν πεζουν μπινιες με τα βισματα σιγουρα θα χει πολλους που θα κοπουνε και θα ναι η χαρα του επιλαχοντα και ας συγκεντρωνουν τα μορια.
Για γυναίκες είναι σχεδόν ακατόρθωτα. Για αγύμναστους είναι δύσκολα. Για κάποιον με μια καλή φυσική κατάσταση και μια καλή προετοιμασία είναι σχεδόν άνετα.
Το οποίο πού ακριβώς αναφέρεται;idomeneas έγραψε:Φίλε μετράει μονο το ενα πτυχιο ξενογλωσης, δηλαδη μονο τα Αγγλικα υπολογιζε.
Ναι,2,5 τετρακοσάρια.hackertom έγραψε:Το 1 χιλιόμετρο πόσο είναι σε γύρους; Φαντάζομαι σε στάδιο θα δώσουμε έτσι;
BEEN THERE παιδί μου... Εσυ ήσουν στον κύριο πίνακα ή στους επιλαχόντες;
Μετάφερέ μας λίγο στο κλίμα σου...
been there... έγραψε:
Το οποίο πού ακριβώς αναφέρεται;
2. Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο πιστοποιητικου η πτυχιου αγγλικης η γαλλικής η γερμανικης η ιταλικης γλωσσας επιπεδου τουλαχιστον καλης γνώσης, συμφωνα με τα οριζομενα στο αρθρο 28 του...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Μιλάς σωστά Γιώργο.Γιώργος έγραψε: Παιδια για να δουμε που βρισκομαστε εδω μεσα να παρουμε μια μεση ιδεα εγω εχω
15,3 απολυτηριο
4 λοκ
Εαν ξερει θα ηθελα να μου απαντησει καποιος, εαν εχω στην κατοχη μου αδεια οδηγησης μοτοσικλετας 125 cc περνω τα μορια... Εχει ξαναερωτηθει αλλα δεν εχει απαντηθει.
- handballer
- Συνταγματάρχης
με βάση την προκήρυξη ναι.ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε: Εαν ξερει θα ηθελα να μου απαντησει καποιος, εαν εχω στην κατοχη μου αδεια οδηγησης μοτοσικλετας 125 cc περνω τα μορια... Εχει ξαναερωτηθει αλλα δεν εχει απαντηθει.
μαρια έγραψε:BEEN THERE παιδί μου... Εσυ ήσουν στον κύριο πίνακα ή στους επιλαχόντες;
Μαμά, τα μόνα που συγκρίνονται άμεσα είναι τα αθλήματα. Σε νούμερα: Με το μάτι, αρχικά οι γυναίκες ήταν το 60% περίπου των υποψηφίων - απίστευτα πολλές. Μετά τα αθλήματα είχαν μείνει πραγματικά ελάχιστες γυναίκες, ενώ κόπηκαν και οι μισοί ίσως άντρες.
idomeneas έγραψε:been there... έγραψε:
Το οποίο πού ακριβώς αναφέρεται;
2. Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο πιστοποιητικου η πτυχιου αγγλικης η γαλλικής η γερμανικης η ιταλικης γλωσσας επιπεδου τουλαχιστον καλης γνώσης, συμφωνα με τα οριζομενα στο αρθρο 28 του...
Αν κατάλαβα καλά, το "ή" αποδεικνύει ότι μοριοδοτείται μόνο η μια γλώσσα; Εγώ γιατί καταλαβαίνω ότι ο υποψήφιος καταθέτει είτε πιστοποιητικό (πχ proficiency) είτε πτυχίο (πχ αγγλικής φιλολογίας) για να αποδείξει τη γνώση ξένης γλώσσας;
Μήπως να κάνουμε μαθήματα κατανόησης της Ελληνικής;
- handballer
- Συνταγματάρχης
Έχεις σχεδόν πάντα δίκιο φίλε μου αλλά μην γίνεσαι κυνικός. Δεν είναι όλοι του Πανεπιστημίου εδώ πέρα και το ξέρεις καλά.been there... έγραψε:Μαμά, τα μόνα που συγκρίνονται άμεσα είναι τα αθλήματα. Σε νούμερα: Με το μάτι, αρχικά οι γυναίκες ήταν το 60% περίπου των υποψηφίων - απίστευτα πολλές. Μετά τα αθλήματα είχαν μείνει πραγματικά ελάχιστες γυναίκες, ενώ κόπηκαν και οι μισοί ίσως άντρες.μαρια έγραψε:BEEN THERE παιδί μου... Εσυ ήσουν στον κύριο πίνακα ή στους επιλαχόντες; Μετάφερέ μας λίγο στο κλίμα σου...Αν κατάλαβα καλά, το "ή" αποδεικνύει ότι μοριοδοτείται μόνο η μια γλώσσα; Εγώ γιατί καταλαβαίνω ότι ο υποψήφιος καταθέτει είτε πιστοποιητικό (πχ proficiency) είτε πτυχίο (πχ αγγλικής φιλολογίας) για να αποδείξει τη γνώση ξένης γλώσσας; Μήπως να κάνουμε μαθήματα κατανόησης της Ελληνικής;idomeneas έγραψε:2 Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο πιστοποιητικου η πτυχιου αγγλικης η γαλλικής η γερμανικης η ιταλικης γλωσσας επιπεδου τουλαχιστον καλης γνώσης, συμφωνα με τα οριζομενα στο αρθρο 28 του...been there... έγραψε:Το οποίο πού ακριβώς αναφέρεται;

1) Σχεδόν;
2) Σοβαρά δε θέλω να προσβάλλω κανέναν και τα λάθη ανθρώπινα είναι, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Πχ η ερώτηση κάπου αν οι έλξεις μπορούν να σπάσουν σε σετάκια των 2

(εκτός κι αν ήταν αστείο που εγώ λόγω γραπτού λόγου δεν κατάλαβα... ).
2) Σοβαρά δε θέλω να προσβάλλω κανέναν και τα λάθη ανθρώπινα είναι, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Πχ η ερώτηση κάπου αν οι έλξεις μπορούν να σπάσουν σε σετάκια των 2

- handballer
- Συνταγματάρχης
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν αστείο.been there... έγραψε: 1) Σχεδόν;2) Σοβαρά δε θέλω να προσβάλλω κανέναν και τα λάθη ανθρώπινα είναι, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Πχ η ερώτηση κάπου αν οι έλξεις μπορούν να σπάσουν σε σετάκια των 2(εκτός κι αν ήταν αστείο που εγώ λόγω γραπτού λόγου δεν κατάλαβα... ).

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες