Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Δηλ όποιος είπε οτι μεταξυ 2360 κ 2260 ειναι 500 ατομα έλεγε οτι να 'ναι
pigasos24 έγραψε:ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Κ εμενα με 2320 που με καλεσαν και πηγα μου ειπαν οτι είναι γενικα μπορει να είμαι κα 8.000 θεση απλα για την θέση
Για πες κάτι πιο αναλυτικό ρε Σιμεών εσύ που πήγες στο ΑΤ και είπατε και 2 κουβέντες! Δηλαδή μπορεί να καλέσουν και άτομα με 1500 μόρια για κλήρωση μόνο και μόνο επειδή ισοβάθμησαν; Δε νομίζω...
Στην προκηρυξη γραφει γενικως οτι γινεται κληρωση για την θεση του υποψηφιου, δεν αναφερει οτι περιοριζεται σε επιτυχοντα ή επιλαχοντα. Και απο το περσινο θεμα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη, ο καθενας ελεγε τα δικα του.
Ρε μαγκες σοβαρευτειτε στον εναν ειπαν την θεση στον αλλο τον καλεσαν ετσι απλα και στον τριτο του ειπαν οτι ειναι μες στους 960. τι να πρωτοπιστεψεισ
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ρε μαγκες σοβαρευτειτε στον εναν ειπαν την θεση στον αλλο τον καλεσαν ετσι απλα και στον τριτο του ειπαν οτι ειναι μες στους 960. Τι να πρωτοπιστεψεισ
Τιποτα. Περιμενεις τα επισημα. Κουραστηκα ηδη γι αυτο το κλεινω για σημερα το φορουμ

Πρωτη φορα βλεπω τοσο κοσμο να γραφει ταυτοχρονα, εχει παρει φωτια το foroum.athis ποιος στο ειπε εσενα ρε φιλε οτι εισαι σε αυτη την θεση?
Ρε athi αν ήσουν 1549 δεν πιστευω να σε καλουσαν, αφου μ΄νο 288 επιλαχωντες θα πάρουν
Σωτηρησ έγραψε:Ποιος στο ειπε εσενα athis;
ο μπατσος μου ειπε τωρα τι να πω ψεματα αληθεια δεν ξερω
Ποιον να πρωτοπιστεψεις ρε ***** το; Δε καλεσαν κανεναν με 2250 μορια; Εχω φαει οτι νιχι μου εχει μεινει. Τοση αγωνια πια...
Athi ελεοσ... Τι μπατσος ρε φιλε... Αστυνομικος ειναι... Κ εσυ υποψηφιος μπατσος εισαι δλδ; Τι να πω...
Παλικαρια δεν σας λεω βλακιες ετσι μου ειπε ετσι σας λεω τωρα!
288 επιλαχώντες συνολικά η απο Α μόνο φίλε?
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Μηπως εισαι 1549 στην Γενικη σε Αυξουσα σειρα; ... ΧΩΡΙΣ τις κληρωσεις διοτι μετα τις κληρωσεις θα υπαρξουν ανακαταταξεις στη σειρα!
2650 Β κατηγόρια με καλέσαν για κλήρωση
288 στην α κ 40+ στην β αν δεν κανω λάθος
Τηλεφωνα για κληρωσεις παιρνουν ολους οσους εχουν ισοβαθμησει ανεξαρτητου θεσης και μοριων. Αυτο γινετε γιατι βγαινει αναλυτικη λιστα με τα μορια ολων των υποψηφιων Που εχουν καταθεσει χαρτια και πληρουν τις προυποθεσεις εισαγωγης και πρεπει να βγει μια σειρα. Δειτε προηγουμενα αποτελεσματα και θα δειτε πως στην λιστα με τα αποτελεσματα εχουν επιτυχοντες, επιλαχοντες μεχρι και ατομα που ειχαν 2500 θεση και πιο κατω. Δεν σημαινει τιποτα αν σας πηραν τηλεφωνο για κληρωση,η κληρωση γινετε για την κατοχυρωση της θεσης και μονο. Θα δειτε πως θα παρουν τηλεφωνο και ατομα με 1500 μορια. Αυτο που εχει σημασια ειναι η βαση των 960 η οποια σας λεω ειναι 2360 και μεχρι ποσα μορια θα χει ο τελευταιος επιλαχον.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες