Αριθμός αιτήσεων ΕΠΟΠ (2009)
Σιγα μην μεινανε και λιγοτεροι απο αυτους που ζηταει η προκυρηξη.
Μειναμε περιπου 3500 με 4000... Δηλαδη λογικα 1 στους 2 περναει, μην λεμε και οτι θελουμε
Μειναμε περιπου 3500 με 4000... Δηλαδη λογικα 1 στους 2 περναει, μην λεμε και οτι θελουμε
Hellweek έγραψε:Σιγα μην μεινανε και λιγοτεροι απο αυτους που ζηταει η προκυρηξη.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ, ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ...

Φυσικα, αν αναλογιστεις τι γινοτανε τα προηγουμενα χρονια και για λιγοτερες θεσεις 

Hi! Ερώτηση: Αληθεύει αυτό που διάβασα πιο πάνω ότι οι υποψήφιοι για στρατολογία είναι 2000;
Παιδια μη τρελένεστε σιγα μην γινουν διακρισεις τέτοιες. Τοτε εγινε αυτο με τις 200 γυναικες γιατι προφανως οι γυναικες δεν μπορουσαν να μπουν στο στρατο διοτι δεν ειχαν "εξισωσθει" οι προκηρυξεις κ παιρνανε συγκεκριμενο αριθμό γυναικων. Ειπανε λοιπόν Που θα πάρουμε γυναικες; Στα γραφεια. Βγαλτε μια προκηρυξη για 200 γυναικες στην στρατολογια! Ομως αυτο δεν γινεται τωρα κ σκεφτειται οτι εσεις περνετε κ παραπανισια μορια, αυτα της στραυτευσης που οι γυναικες δεν τα παίρνουν. Οποτε ενα παιδι με πτυχιο κ αγγλικα αν ειναι κοπελα θα παρει 450+80, ενω αν ειναι αντρας θα πάρει 450+80+μορια απο την θητεία! Αρα εσας σας μοριοδοτουν πολυ παραπάνω. Ηρεμηστε λοιπόν.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Στην Αεροπορια ακουσα οτι κανανε αιτησεις 17000 &Μεινανε τωρα 1500 για τις 900 θεσεις πολυ μεγαλο το ξεσκαρταρισμα...
Καλημέρα! Δεν είναι έτσι όπως τα λές. Οι αιτήσεις είναι 17000 αλλά θα πάρουν τους πρώτους 1500 σε μόρια και τους 600 θα τους κόψουν σε αθληματα κλτ. Εγω αυτό κατάλαβα που το Διάβασα!Nirvana84 έγραψε:Στην Αεροπορια ακουσα οτι κανανε αιτησεις 17000 &Μεινανε τωρα 1500 για τις 900 θεσεις πολυ μεγαλο το ξεσκαρταρισμα...
-
- Υπολοχαγός
Ενταξει καλα παμε!
Μια χαρά είναι. Εγώ δεν είμαι για αεροπορία αλλά για στρατολογία αλλά και εκεί πολλές αιτήσεις έχουν γίνει.
TΙ σημασια εχει ο αριθμος των αιτησεων. Γνωριζουμε οτι υπαρχει ανεργια αρα θα υπαρχει και μεγαλος αριθμος αιτησεων... Με αποτελεσμα ο ανταγωνισμος να καλπαζει.
Απο κει και περα ειτε οι αιτησεις ειναι 10000 ειτε 100000 αυτοι που εχουν αρχικα τα μορια θα ειναι στους επιτυχοντες.
Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν ατομα με μεταπτυχιακα και τα σχετικα που εκαναν αιτησεις σε συγκεκριμενες θεσεις.
Απο κει και περα ειτε οι αιτησεις ειναι 10000 ειτε 100000 αυτοι που εχουν αρχικα τα μορια θα ειναι στους επιτυχοντες.
Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν ατομα με μεταπτυχιακα και τα σχετικα που εκαναν αιτησεις σε συγκεκριμενες θεσεις.
-
- Υπολοχαγός
Αμα υπηρχε θεση που να ζηταει μεταπτυχιακα θα εχει περασει... Αλλα αμα δεν υπαρχει &Εχει βαλει μαλλον θα κοπει γιατι ζητανε συγκεκριμενα πραγματα
Δεν πιστεώ να έχουν κάνει αιτήσεις άτομα με μεταπτυχιακά είναι τελέιως κουφό.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Για σου TEO, υπολόγισες τα μόρια σου για στρατολογία; Αν θες απαντησε μου στο θέμα για τη μοριοδότηση για να σχηματισθεί μια εικόνα των ενδιαφερομένων για τη στρατολογία. Εκει θα γράψω και τα δικά μου μόρια.
Μηπως ξερει κανεις τελικα ποσοι εμειναν μετα απο ηγεονομικα ψυχοτεχνικα και αθληματα;
Εχει ακουστει πολλυ εντονα οτι ειναι περπου 3.000.
Μακαρι να ειναι αληθεια γιατι σχεδον ολοι μπορει να επιτυχουν!
Εχει ακουστει πολλυ εντονα οτι ειναι περπου 3.000.
Μακαρι να ειναι αληθεια γιατι σχεδον ολοι μπορει να επιτυχουν!
Καλησπερα και απο μενα παιδια! Συγνωμη αλλα που το ειδατε 2000 ατομα για στρατολογια,200 δεν ητανε΄;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης