ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπερα... Θελω να κανω μια ερωτηση. Εχει παρουσιαστει ο αρραβωνιαστικος μου στην Αρτα ως ''οδηγος τεθωρακισμενων'' Και ψαχνω να βρω που υπαρχουν Κ. Ε. ΤΘ στην Αττικη εκτος απο αυτο στην Αυλωνα... Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει σας παρακαλω.
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 103
- Επικοινωνία:
Μονάδα Τεθωρακισμένων στην Αττική είναι μονο το ΚΕΤΘ στον Αυλώνα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ευχαριστω πολυ.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Υπάρχει κανείς που να υπηρέτησε στο Κ. Ε. ΤΘ με την 90Α ;
Εγώ παρουσιάστηκα στις 15/1/1990 με διοικητή τον ταξίαρχο Φατούρο κ τελείωσα στις 16/7/1991 με ταξίαρχο τον Κοκκινο...
Εγώ παρουσιάστηκα στις 15/1/1990 με διοικητή τον ταξίαρχο Φατούρο κ τελείωσα στις 16/7/1991 με ταξίαρχο τον Κοκκινο...
Τα ιατρεια στο ΚΕΤΘ ειναι κοντα η μακρια απο τους θαλαμους που θα ειμαστε, η υπαρχει καποιο ιατρειο σε καθε λοχο η κατι τετοιο η ειναι ενα για ολο το στρατοπεδο ; Γενικος ποσο ευκολη θα ειναι η προσβαση σε αυτο και ποσο χρονο περιπου θα κανω περπατοντας εαν ειναι μακρια απο το λοχο. Επισης ποτε και ποσος ειναι ο ημερισιος ελευθερος χρονος και αν τοτε μπορω να παω παντου πχ στα ιατρεια χωρις να παρω αδεια απο καποιον ανωτερο.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Τα ιατρεία του ΚΕΤΘ είναι αρκετά μακριά από τις Επιλαρχίες, κοντά στην Ίλη ΥΕΑ.
Οσο αναφορα της υπόλοιπες ερωτησης μου ; Ευχαριστω
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Μόνο με συνοδεία του Λοχία ή Δεκανέα Υπηρεσίας μπορείς να πάς οπουδήποτε. Ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει πολύς και γενικά περιορίζεσαι τις πρώτες ημέρες στις Ίλες και Επιλαρχίες.
Αναφερεσε πχ στα ιατρια με το οπουδηποτε, διοτι πχ καψημη δεν ειναι λογικο να πυγενεις με το λοχια συνοδεια. Η κανω λαθος. Οποτε εγω πχ οποιαδιποτε στιγμη θα εχω καποιον ανωτερο κοντα μου απο τον οποιο θα ζηταω οτι θελω πχ να παω στα ιατρια και το λογο που θελω να παω και αυτος με την σειρα του θα με πυγενει σωστα; Με λιγα λογια θα πρεπει να αναφερωμαι κανονικα για να το ζητησω αυτο;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Μέχρι να ορκιστείς θα πρέπει να πηγαίνεις με συνοδεία. Και εννοείται ότι αν πρόκειται να πάς οπουδήποτε πρέπει να ενημερώνεις τουλάχιστον τον Δεκανέα ή Λοχία Υπηρεσίας (στρατιώτης αρχαιότερης σειράς είναι) και αν πρόκειται για Ιατρεία μόνο με συνοδεία γιατί το όργανο Υπηρεσίας έχει μαζί του και το βιβλίο επισκέψεων Ιατρείου.
Μετά την ορκομωσία τα πράγματα χαλαρώνουν και θα μπορείς να πηγαίνεις μόνο σου στο ΚΨΜ της Επιλαρχίας. Υπάρχει και Κεντρικό ΚΨΜ που είναι πολύ πιο μακριά δύσκολα μπορείς να πάς εκεί μόνος εκτός και αν έχεις πάρει άδεια.
Ιατρεία εννοείται πάλι με συνοδεία για να είναι ενήμερο και το όργανο Υπηρεσίας. Γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάτι σοβαρό και να διανυχτερεύσεις στα Ιατρεία, επομένως θα πρέπει να υπάρχει και ένα άτομο να σου φέρει 1-2 πράγματα που έχεις στο θάλαμο της Ίλης.
Μετά την ορκομωσία τα πράγματα χαλαρώνουν και θα μπορείς να πηγαίνεις μόνο σου στο ΚΨΜ της Επιλαρχίας. Υπάρχει και Κεντρικό ΚΨΜ που είναι πολύ πιο μακριά δύσκολα μπορείς να πάς εκεί μόνος εκτός και αν έχεις πάρει άδεια.
Ιατρεία εννοείται πάλι με συνοδεία για να είναι ενήμερο και το όργανο Υπηρεσίας. Γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάτι σοβαρό και να διανυχτερεύσεις στα Ιατρεία, επομένως θα πρέπει να υπάρχει και ένα άτομο να σου φέρει 1-2 πράγματα που έχεις στο θάλαμο της Ίλης.
o δεκανεας η ο λοχιας υπηρεσειας βρισκετε που; Υπαρχει ενας για καθε ιλη; Και διαμενει κοντα η μεσα στο θαλαμο η σε καποιο γραφιο κοντα στο θαλαμο, δλδ ολο το 24ωρο θα ειναι εφυκτο και ευκολο να τον βρω; Και επισης σε αυτα τα ατομα αναφερωμαστε κανονικα οπως και στο λοχαγο ας πουμε; Η ειναι ποιο χημα η κατασταση; Ευχαριστω που μου απαντας!
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Ένας σε κάθε Ίλη είναι και διαμένει σε εναν από τους 8 θαλάμους. Είναι διαθέσιμος ανα πάσα στιγμή, ακόμη και όταν κοιμάται, αρκεί να είναι κάτι σοβαρό και όχι για να "παίξεις" θέατρο.
Μέχρι να ορκιστείς αναφέρεσαι όπως αναφέρεσαι σε ανώτερο, μετά περιττεύει.
Μέχρι να ορκιστείς αναφέρεσαι όπως αναφέρεσαι σε ανώτερο, μετά περιττεύει.
Μαλιστα, ευχαριστω πολυ, απλα εμενα μου ειχανε πει οτι αν θελω κατι πρεπει να βγενω στην πρωινη αναφαρα και να το ζηταω μπροστα σε ολους γιαυτο ρωτησα, οπως μου τα λες μπορω οποτε θελω πχ οταν εχω ελευθερο χρονο να το ζηταω και να γιναιτε. Στα ιατρια θα πρεπει να πυγενω συγουρα 1 φορα το μηνα για καποιο εμβολιο που κανω 1 φορα το μηνα, και τυχενει να πρεπει να παω μετα απο 1 εβδομαδα που θα παρουσιαστω και γιαυτο ρωταω το ποσο ευκολα θα το καταφερω.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Το παραπάνω να το αναφέρεις και όταν παρουσιαστείς αλλά να μιλήσεις και με τον Διοικητή της Ίλης για να είναι και αυτός ενήμερος.

Φυσικα θα παω και γνωματευση κτλ κανονικα. Θα εχουμε την δυνατοτητα να συνομηλησουμε με το διοικητη κανονικα στην αρχη 1-1; Θα υπαρξει καποια συνεντευξη με το καθε φανταρο και απο το διοικητη εκτος τον γιατρων κτλ που περναμε στην αρχη οταν μπουμε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες