Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Ναι φίλε μου μετά το Πάσχα θα βγουν και θα πέσει το ηλικιακό όριο στα 25 !
Διαβάστε το άρθρο της amyna, που ανέβασε ο φίλος. Εϊναι αναλυτικό, για όλα περί ΕΠΟΠ, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
Παιδιά εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η παραπληροφοριση πάει τρένο όλοι λένε τα δικά τους
Ποια παραπληροφορηση ρε αδερφε. Βγαινει ενα καλο νεο δεν σας αρεσει ουτε αυτο. Μονιμα στη γκρινια ειστε που λεει και ο μπουμπουκος. Αντι να παρετε τα πανω σας και να πειτε οτι υπαρχει ακομα ελπιδα καθεστε και λετε το ενα και το αλλο. Δεν ξερω αμα ειναι αληθεια η ψεαμτα αυτα που βγαζουν αλλα απο την στιγμη που ασχολουνται δεν σας παει λιγο το μυαλο να πειτε ωπα σιγα σιγα περνουν μπρος; Γιατι τοσο μαυριλα κλαψα και σιχασια για τους ΕΠΟΠ; Εχω ξαναπει οτι αμα δεν μπορειτε να περιμενετε να κανετε κατι αλλο
Giorgosthe έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 12:31 am
Ποια παραπληροφορηση ρε αδερφε. Βγαινει ενα καλο νεο δεν σας αρεσει ουτε αυτο. Μονιμα στη γκρινια ειστε που λεει και ο μπουμπουκος. Αντι να παρετε τα πανω σας και να πειτε οτι υπαρχει ακομα ελπιδα καθεστε και λετε το ενα και το αλλο. Δεν ξερω αμα ειναι αληθεια η ψεαμτα αυτα που βγαζουν αλλα απο την στιγμη που ασχολουνται δεν σας παει λιγο το μυαλο να πειτε ωπα σιγα σιγα περνουν μπρος; Γιατι τοσο μαυριλα κλαψα και σιχασια για τους ΕΠΟΠ; Εχω ξαναπει οτι αμα δεν μπορειτε να περιμενετε να κανετε κατι αλλο
Γιατί αρπάζεσαι ρε αδερφέ και να σου πω και το αλλο και πέρσι τα ίδια έλεγαν και πήρες τα τέτοια μου γιαυτό λοιπόν μην λες χαζομαρες κράτα μικρο καλάθι, μακάρι να βγει μαζί σου δεν ξες τι έχει κάνει ο καθένας μας για να μπει εκεί μέσα και μην κρίνεις κάποιον με το έτσι θέλω, έχουν κουραστεί όλα τα παιδιά οκευ; Εγώ προσωπικά φίλε κάνω δύο δουλειές για να τα βγάλω πέρα και περιμένω εδώ και έναν χρόνο πότε θα την βγάλουν και όλο παράταση παίρνει με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι να κανω, εσυ τώρα μπορεί να έχεις εκατομμύρια στην άκρη ή κάποιον να σε συντηρεί να κάθεσαι να τα ξινεις και να μας πουλάς τρελα γιαυτό πρόσεχε το τι λες φιλικά όλα αυτά
Κατατοπιστικό άρθρο είναι, παρέλειψε να αναφέρει τις νέες αυξήσεις του 2025, χονδρικά, το καθαρό ποσό θα είναι στα 100 ευρώ συν.niasimas έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 10:39 pm Διαβάστε το άρθρο της amyna, που ανέβασε ο φίλος. Εϊναι αναλυτικό, για όλα περί ΕΠΟΠ, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
Styga
Το άρθρο είναι σωστό... Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια! Όπως τα είπε! Εκτός απ' το όριο ηλικίας... Αν δεν βγει η προκήρυξη δεν είναι τίποτα σίγουρο!
Τόσο ανεύθυνοι είναι ρε φίλε περιμένουμε 1.5 χρόνο για την προκήρυξη και δεν αναφέρουν τίποτα. Να ξέρουμε τουλάχιστον τι θα κάνουν πότε θα βγει θα μειωθεί το όριο εισαγωγής που ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ζούμε 1.5 χρόνο στο άγχος.
Δε σκέφτονται το άγχος των παιδιών που είναι ειδικά πίσω από το 2000 με όλη αυτή την συζήτηση όλο λένε δεν έχουν άτομα και δεν κάνουν κάτι.
ΈΛΕΟΣ ΠΟΙΑ
ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΈΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΏΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΛΉΘΕΙΑ
.
Δε σκέφτονται το άγχος των παιδιών που είναι ειδικά πίσω από το 2000 με όλη αυτή την συζήτηση όλο λένε δεν έχουν άτομα και δεν κάνουν κάτι.
ΈΛΕΟΣ ΠΟΙΑ
ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΈΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΏΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΛΉΘΕΙΑ
.
Και αυτό το site λέει ότι θα πάει το όριο στα 25 οπότε μάγκες σκούρα τα πράματα για εμάς του 99ριδες και πριν …
Πως βγάζουν το συμπέρασμα ότι θα μειωθεί δεν καταλαβαίνω εδώ λένε να αυξηθούν τα όρια σύνταξης οι ΕΠΟΠ είναι πιο μάγκες δηλαδή και στα άλλα σώματα το ίδιο είναι από 28 μπαίνουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες