Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ναι φίλε μου μετά το Πάσχα θα βγουν και θα πέσει το ηλικιακό όριο στα 25 !
Επισκέπτης

Πριν το Πάσχα θα βγει παιδιά
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Διαβάστε το άρθρο της amyna, που ανέβασε ο φίλος. Εϊναι αναλυτικό, για όλα περί ΕΠΟΠ, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
Επισκέπτης

Παιδιά εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η παραπληροφοριση πάει τρένο όλοι λένε τα δικά τους
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 12:06 am Παιδιά εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η παραπληροφοριση πάει τρένο όλοι λένε τα δικά τους

Ποια παραπληροφορηση ρε αδερφε. Βγαινει ενα καλο νεο δεν σας αρεσει ουτε αυτο. Μονιμα στη γκρινια ειστε που λεει και ο μπουμπουκος. Αντι να παρετε τα πανω σας και να πειτε οτι υπαρχει ακομα ελπιδα καθεστε και λετε το ενα και το αλλο. Δεν ξερω αμα ειναι αληθεια η ψεαμτα αυτα που βγαζουν αλλα απο την στιγμη που ασχολουνται δεν σας παει λιγο το μυαλο να πειτε ωπα σιγα σιγα περνουν μπρος; Γιατι τοσο μαυριλα κλαψα και σιχασια για τους ΕΠΟΠ; Εχω ξαναπει οτι αμα δεν μπορειτε να περιμενετε να κανετε κατι αλλο
Επισκέπτης

Giorgosthe έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 12:31 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 12:06 am Παιδιά εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η παραπληροφοριση πάει τρένο όλοι λένε τα δικά τους

Ποια παραπληροφορηση ρε αδερφε. Βγαινει ενα καλο νεο δεν σας αρεσει ουτε αυτο. Μονιμα στη γκρινια ειστε που λεει και ο μπουμπουκος. Αντι να παρετε τα πανω σας και να πειτε οτι υπαρχει ακομα ελπιδα καθεστε και λετε το ενα και το αλλο. Δεν ξερω αμα ειναι αληθεια η ψεαμτα αυτα που βγαζουν αλλα απο την στιγμη που ασχολουνται δεν σας παει λιγο το μυαλο να πειτε ωπα σιγα σιγα περνουν μπρος; Γιατι τοσο μαυριλα κλαψα και σιχασια για τους ΕΠΟΠ; Εχω ξαναπει οτι αμα δεν μπορειτε να περιμενετε να κανετε κατι αλλο

Γιατί αρπάζεσαι ρε αδερφέ και να σου πω και το αλλο και πέρσι τα ίδια έλεγαν και πήρες τα τέτοια μου γιαυτό λοιπόν μην λες χαζομαρες κράτα μικρο καλάθι, μακάρι να βγει μαζί σου δεν ξες τι έχει κάνει ο καθένας μας για να μπει εκεί μέσα και μην κρίνεις κάποιον με το έτσι θέλω, έχουν κουραστεί όλα τα παιδιά οκευ; Εγώ προσωπικά φίλε κάνω δύο δουλειές για να τα βγάλω πέρα και περιμένω εδώ και έναν χρόνο πότε θα την βγάλουν και όλο παράταση παίρνει με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι να κανω, εσυ τώρα μπορεί να έχεις εκατομμύρια στην άκρη ή κάποιον να σε συντηρεί να κάθεσαι να τα ξινεις και να μας πουλάς τρελα γιαυτό πρόσεχε το τι λες φιλικά όλα αυτά
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Eleonora »

niasimas έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 10:39 pm Διαβάστε το άρθρο της amyna, που ανέβασε ο φίλος. Εϊναι αναλυτικό, για όλα περί ΕΠΟΠ, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
Κατατοπιστικό άρθρο είναι, παρέλειψε να αναφέρει τις νέες αυξήσεις του 2025, χονδρικά, το καθαρό ποσό θα είναι στα 100 ευρώ συν.
Styga
Επισκέπτης

Το άρθρο είναι σωστό... Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια! Όπως τα είπε! Εκτός απ' το όριο ηλικίας... Αν δεν βγει η προκήρυξη δεν είναι τίποτα σίγουρο!
Επισκέπτης

Τόσο ανεύθυνοι είναι ρε φίλε περιμένουμε 1.5 χρόνο για την προκήρυξη και δεν αναφέρουν τίποτα. Να ξέρουμε τουλάχιστον τι θα κάνουν πότε θα βγει θα μειωθεί το όριο εισαγωγής που ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ζούμε 1.5 χρόνο στο άγχος.
Δε σκέφτονται το άγχος των παιδιών που είναι ειδικά πίσω από το 2000 με όλη αυτή την συζήτηση όλο λένε δεν έχουν άτομα και δεν κάνουν κάτι.
ΈΛΕΟΣ ΠΟΙΑ
ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΈΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΏΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΛΉΘΕΙΑ
.
Επισκέπτης

Και αυτό το site λέει ότι θα πάει το όριο στα 25 οπότε μάγκες σκούρα τα πράματα για εμάς του 99ριδες και πριν …
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 12:51 pm Και αυτό το site λέει ότι θα πάει το όριο στα 25 οπότε μάγκες σκούρα τα πράματα για εμάς του 99ριδες και πριν …
Μην σκας φίλε μου, θα βρεις δουλίτσες έξω. Όλοι στο δημόσιο θα μπουν; Έχει ανοίξει η αγορά πλέον.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 12:51 pm Και αυτό το site λέει ότι θα πάει το όριο στα 25 οπότε μάγκες σκούρα τα πράματα για εμάς του 99ριδες και πριν …
Πως βγάζουν το συμπέρασμα ότι θα μειωθεί δεν καταλαβαίνω εδώ λένε να αυξηθούν τα όρια σύνταξης οι ΕΠΟΠ είναι πιο μάγκες δηλαδή και στα άλλα σώματα το ίδιο είναι από 28 μπαίνουν
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 1:50 pm
Πως βγάζουν το συμπέρασμα ότι θα μειωθεί δεν καταλαβαίνω εδώ λένε να αυξηθούν τα όρια σύνταξης οι ΕΠΟΠ είναι πιο μάγκες δηλαδή και στα άλλα σώματα το ίδιο είναι από 28 μπαίνουν
Έχει απαντηθεί ήδη και με παραδείγματα. Ο επόμενος...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 2:03 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 1:50 pm
Έχει απαντηθεί ήδη και με παραδείγματα. Ο επόμενος...
Έχει ψηφιστεί; Υπάρχει επίσημη θέση του υπουργείου ΑΜΕΑ που το παίζεις και γνώστης
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες