Αν έχεις διαβάσει σε παλαιότερα μηνύματα εδώ, γιατί τα έχω διαβάσει,2000 άτομα πήρε ο στρατός. Το 1/5 δηλαδή νομίζω γύρω στα 400 άτομα ήταν γυναίκες, από τις οποίες όλες σχεδόν πέρασαν με μέσο. Βέβαια μέσο βάζουν και άνδρες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Οπότε άσε δεν είναι στάνταρ ότι δεν περνάς αθλήματα με μεσο
Ξερει καποιος εγκυρα ποσοι Οβα περιπου υπηρετουν τωρα; Υποθετω οτι απο την προκηρυξη του 2014 ειναι ελαχιστοι και επισης απο οσο ξερω στην προκηρυξη του Μαρτιου η συμμετοχη ηταν μικρη.
Ρε αλάνια γιατί θεωρείτε ότι δεν έχουν πιθανότητα οι ΟΒΑ. Εγώ σας βάζω ένα παράδειγμα με τα δεδομένα του 2009. Έστω άντρας σε ηλικία 25 ετών όντας ΟΒΑ αποφασίζει να κάνει τα χαρτιά του στην επικείμενη προκηρυξη ΕΠΟΠ... Λέμε ότι έχει απολυτήριο λυκείου 15 (15*10,5=157). Άρα 157 μόρια από απολυτήριο λυκείου...100 ως ΟΒΑ.250 από την προϋπηρεσία στην ειδικότητα και 45 από την εννιάμηνη θητεία... Σύνολο 552 μόρια... Δεν λέω ότι ίσως να έχει Β2. Πλέον είναι ελάχιστοι που δεν έχουν. Μην είστε μηδενιστές
Ναι αλλά ακόμη και μια γυναίκα η άνδρας με πτυχιο αει και έστω μια γλώσσα σε proficiency πάει στα 610. Αν έχουν και άλλες ξένες γλώσσες ακόμη πιο πολυ. Όλα είναι πιθανα
Μόνο οι υποψήφιοι του στρατού ξηράς έδωσαν συνέντευξη και μετά έγιναν εκλογές και η νέα κυβέρνηση το κατήργησε. Οι του ΠΝ, της ΠΑ, και της στρατολογίας δεν έδωσαν καν. Εγώ πάντως είχα τσιμπήσει το 200ρι τότε γιατί είχα και βύσμα.
Ναι ισχύει Mark. Αλλά λέω ότι υπάρχουν πιθανότητες και μάλιστα αρκετές. Ίσως υπάρξουν αλλαγές. Όχι απαραίτητα για τους ΟΒΑ. Αλλά ίσως αλλάξουν τα κριτήρια, η μοριοδότηση και πολλά άλλα. Άντε να δούμε
D.Y.K έγραψε:Μόνο οι υποψήφιοι του στρατού ξηράς έδωσαν συνέντευξη και μετά έγιναν εκλογές και η νέα κυβέρνηση το κατήργησε. Οι του ΠΝ, της ΠΑ, και της στρατολογίας δεν έδωσαν καν.Εγώ πάντως είχα τσιμπήσει το 200ρι τότε γιατί είχα και βύσμα.
D.Y.K έγραψε:Μόνο οι υποψήφιοι του στρατού ξηράς έδωσαν συνέντευξη και μετά έγιναν εκλογές και η νέα κυβέρνηση το κατήργησε. Οι του ΠΝ, της ΠΑ, και της στρατολογίας δεν έδωσαν καν.Εγώ πάντως είχα τσιμπήσει το 200ρι τότε γιατί είχα και βύσμα.
Γιατί ρε μάγκες πιστεύετε ότι θα μπορεσεις να βάλεις βύσμα αν δεν έχει τα μόρια; Δεν γίνονται πια αυτά. Αυτά είναι μακρινά. Όπως και στους ΕΦ μπήκανε τα παιδιά που είχανε τα μόρια όχι όσοι είχαν βύσμα
Last dance έγραψε:Γιατί ρε μάγκες πιστεύετε ότι θα μπορεσεις να βάλεις βύσμα αν δεν έχει τα μόρια; Δεν γίνονται πια αυτά. Αυτά είναι μακρινά. Όπως και στους ΕΦ μπήκανε τα παιδιά που είχανε τα μόρια όχι όσοι είχαν βύσμα
Για τους Ε. Φ μπηκαν και ατομα τα οποια ειχαν ταττοο μανικι ενω η προκηρυξη ελεγε ξεκαθαρα να μη φαινεται με καλοκαιρινα. Επισης με το ατομο που μπηκε ετσι μιλαμε και εχουμε καθημερινη επαφη λογω του οτι ημουν στην ομαδα τους (απλα δεν εδωσα) και δυστυχως επεσε μαγειρεμα στους επιλαχοντες, οχι σε πολλους. Αλλου παππα ευαγγελιο ομως.
Last dance έγραψε:Γιατί ρε μάγκες πιστεύετε ότι θα μπορεσεις να βάλεις βύσμα αν δεν έχει τα μόρια; Δεν γίνονται πια αυτά. Αυτά είναι μακρινά. Όπως και στους ΕΦ μπήκανε τα παιδιά που είχανε τα μόρια όχι όσοι είχαν βύσμα
Το Βύσμα δεν μπαίνει στα μόρια. Το βύσμα μπαίνει στα αθλήματα πλέον.