Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από mysterio »

kandakos έγραψε:Καλησπερα παιδια. Εγω ειχα ειχα δωσει πανελληνιες το 17 εγραψα 12.000 μορια. Ωστωσο δεν πηγα στη σχολη περασα πηγα στρατο αλεξιπτωτα και εχω και διπλωμα ταχυπλοου ecdl lower και καλο απολυτηριο τι με συμφερει να κανω χαρτια στην προκυρηξη η 10% απο που εχω πιο πολλες πιθανοτητες;Ευχαριστω εκ των προτερων

Κατά τη γνώμη μου φίλε έχεις αρκετές πιθανότητες να συμμετέχεις στην προκήρυξη όταν βγεί, αφού όπως λες έχεις και καλό βαθμό απολυτηρίου. Επιπλέον η φοίτηση στη σχολή Λ/Φ θα είναι 6 με 8 μήνες μόνο (αντί 2 χρόνια από τις πανελλήνιες), θα σας πάρει λογικά γρηγορότερα από τους επιτυχόντες των πανελληνίων και κατ επέκταση θα έχεις και συντομότερα δουλειά.Εάν ήμουν στη θέση σου όμως, αφού σου δίνεται η δυνατότητα θα κατέθετα και τα χαρτιά μου για το 10%, αφού δεν έχεις να χάσεις κάτι και δεν σου κοστίζει τίποτα και εαν πετύχεις στην προκήρυξη απλά δεν συνεχίζεις τις διαδικασίες των πανελληνίων, απλό! Εικόνα

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από alex7 »

mysterio έγραψε:
kandakos έγραψε:Καλησπερα παιδια. Εγω ειχα ειχα δωσει πανελληνιες το 17 εγραψα 12.000 μορια. Ωστωσο δεν πηγα στη σχολη περασα πηγα στρατο αλεξιπτωτα και εχω και διπλωμα ταχυπλοου ecdl lower και καλο απολυτηριο τι με συμφερει να κανω χαρτια στην προκυρηξη η 10% απο που εχω πιο πολλες πιθανοτητες;Ευχαριστω εκ των προτερων

Κατά τη γνώμη μου φίλε έχεις αρκετές πιθανότητες να συμμετέχεις στην προκήρυξη όταν βγεί, αφού όπως λες έχεις και καλό βαθμό απολυτηρίου. Επιπλέον η φοίτηση στη σχολή Λ/Φ θα είναι 6 με 8 μήνες μόνο (αντί 2 χρόνια από τις πανελλήνιες), θα σας πάρει λογικά γρηγορότερα από τους επιτυχόντες των πανελληνίων και κατ επέκταση θα έχεις και συντομότερα δουλειά.Εάν ήμουν στη θέση σου όμως, αφού σου δίνεται η δυνατότητα θα κατέθετα και τα χαρτιά μου για το 10%, αφού δεν έχεις να χάσεις κάτι και δεν σου κοστίζει τίποτα και εαν πετύχεις στην προκήρυξη απλά δεν συνεχίζεις τις διαδικασίες των πανελληνίων, απλό! Εικόνα

Φανταζομαι η διαφορα των λφ απο πανελληνιες σε σχεση με τους λφ απο προκηρυξεις , ισως να εχουν αλλη βαθμολογικη εξελιξη, μιας και πλεον δεν υπαρχει σχολη υπαξ.
alex
Nik

Δημοσίευση από Nik »

Νικ σε ολα θα συμφωνησω εκτος απο ενα πραγμα που λες, ο υπουργος ποτε δεν ειπε ποσα ατομα θα παρουν εννοω αν θα ειναι 120 η 199... Μονο τα σαιτ γραφανε για 120 ατομα και ολες οι επισημες ανακοινωσεις απο την μερια του λιμενικου ηταν για προμηθεια διαφορων υλικων για την καταταξη 199 λιμενοφυλακων αυτο ηθελα να πω... Τωρα ολα ειναι πιθανα

Έχεις δίκιο, δεν ανέφερε νούμερο ο υπουργός.

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Η προκήρυξη έπρεπε να είχε βγει το 2017(είμασταν 26 χρονών).

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ένα Μπράβο στον Αναμένοντα που έστελνε κάθε μήνα επί 2 χρόνια επιστολές για να βγει με τροποποιημένο όριο!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Φανταζομαι η διαφορα των λφ απο πανελληνιες σε σχεση με τους λφ απο προκηρυξεις , ισως να εχουν αλλη βαθμολογικη εξελιξη, μιας και πλεον δεν υπαρχει σχολη υπαξ.

Καμία διαφορά δεν θα έχουν.

Σχολή υπαξιωματικων θα μπαίνουν με εσωτερικές εξετάσεις στο σώμα, οσοι έχουν πτυχιο ΤΕΙ-ΑΕΙ και τότε θα αποκτούν την βαθμολογικη εξέλιξη των υπαξ.

Η μόνη διαφορά που ίσως να υπάρχει είναι ότι οι των πανελληνίων θα βγαίνουν κατευθείαν ανακριτικοι (αν είναι 3ετης η φοίτηση), ενώ οι της προκήρυξης αποκτούν ανακριτικα καθήκοντα στα 3 χρόνια υπηρεσίας.

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από mysterio »

alex7 έγραψε:Φανταζομαι η διαφορα των λφ απο πανελληνιες σε σχεση με τους λφ απο προκηρυξεις, ισως να εχουν αλλη βαθμολογικη εξελιξη, μιας και πλεον δεν υπαρχει σχολη υπαξ.
Πολύ σωστά τα ανέφερε ο Διασώστης31 τα πράγματα στο σύνολό τους. Για να μην υπάρξει άλλο μπέρδεμα, η προκήρυξη που πρόκειται να βγεί θα είναι και η τελευταία μιας και η εισαγωγή στο Σώμα θα γίνεται μόνο μέσω πανελληνίων και αυτό πρόκειται να γίνει τώρα κατ΄εξαίρεση για να καλυφθούν κενές θέσεις μέχρι την αποφοίτηση των παιδιών που θα μπουν από πανελλήνιες.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα αδερφια. Ελπιδες εχουν οσοι εχουν lower,ecdl, ειδικες δυναμεις κατα προτιμιση (δεα) , ταχυπλοο, και γ κατηγοριας διπλωμα... δ κτλ!! και λυκειο 14 + αδερφια... κατω απο 14 λιγο δισκολο.. ο ξαδερφος μου το 11 μπηκε με 12,3. Χαχαχ.. φαναστητε!!!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νικος έγραψε:Καλησπερα αδερφια. Ελπιδες εχουν οσοι εχουν lower,ecdl, ειδικες δυναμεις κατα προτιμιση (δεα) , ταχυπλοο, και γ κατηγοριας διπλωμα... Δ κτλ! Και λυκειο 14 + αδερφια... Κατω απο 14 λιγο δισκολο. Ο ξαδερφος μου το 11 μπηκε με 12,3. Χαχαχ. Φαναστητε!

Μην ξεχνάς όμως, ότι το 2011 βγήκαν παράλληλα προκηρύξεις για Ειδικούς Φρουρούς, Λιμενικό και Πυροσβεστική.

Αυτό σημαίνει, ότι αρκετοί "απορροφήθηκαν" σε 3 υπηρεσίες, με πολλούς από αυτούς να μπορούν κιόλας να... Διαλέξουν!

Τα πράγματα πλέον με την χρόνια ανομβρία στους διαγωνισμούς, θα είναι σαφέστατα πιο δύσκολα.

Δεν θα σου πω αν έχεις ελπίδες ή όχι. Είπαμε, ελπίδες έχετε όλοι σας μέχρι να βγουν οι τελικοί πίνακες.

Το αντιλαμβάνεσαι και μόνος σου αυτό φαντάζομαι.

Φιλικά,

Bill

Δημοσίευση από Bill »

Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση είναι 29 ετών απόφοιτος ΤΕΙ και έχω υπηρετήσει στα αλεξιπτωτα, ποια αθλήματα θα δώσω; Ευχαριστώ
Tracer

Δημοσίευση από Tracer »

Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση είναι 29 ετών απόφοιτος ΤΕΙ και έχω υπηρετήσει στα αλεξιπτωτα, ποια αθλήματα θα δώσω; Ευχαριστώ
Kostaskala
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kostaskala »

Καλημέρα. Καθώς όπως φαίνεται φτάνουμε στην τελική ευθεία για την προκήρυξη θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας. Εγώ είμαι 24 χρονών, έχω απολυτήριο 16,1 ήμουν ΔΕΑ, προφισιενσι αγγλικά, λοουερ γερμανικά, ταχύπλοο,ecdl (και πτυχίο πανεπιστημίου βέβαια αυτό μόνο για αξιωματικούς) . Πιστεύεται ότι έχω ελπίδες Να μπώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει και καλή επιτυχία σε όλους.
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

Nik έγραψε:Με το 10% δεν έχεις καμία πιθανότητα να μπείς δυστυχώς. Αν δείς που είναι τα υπολοιπα σωματα ασφαλείας απο πανελλήνιες, κάπου εκεί θα κινηθεί και το Λιμενικό οπότε με 12.000 μόρια όπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ. Από την προκήρυξη ξεκάθαρα Έχεις τουλάχιστον πιθανότητες να μπείς. Ψάξε να βρείς τους πίνακες μορίων από αυτήν του 2015 και θα δείς ότι χοντρικά αμα δώσει ας πούμε 30 θέσεις στην ειδική κατηγορία και έχεις ένα απολυτήριο γύρω στο 17 μπορείς να παιξεις μπάλα. Πρέπει να γραψεις και σχεδόν άριστα άν έχει γραπτά. Στην γενική κατηγορία θα χρειαστείς και λίγο μεγαλύτερο απολυτήριο.

κρίμα είχα κάνει όνειρα να πήγαινα και στις ειδικές μονάδες

είναι 21χρονων

τράβα επαλ να πάρεις καλύτερους βαθμούς μου έλεγαν δείτε αποτελέσματα

το μόνο που έχω είναι απολυτήριο 12,9 πτυχίο πληροφορικής από επαλ 12,8 νομιζω και δίπλωμα αυτοκινήτου

Freddo_Espresso
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Freddo_Espresso »

Kostaskala έγραψε:Καλημέρα. Καθώς όπως φαίνεται φτάνουμε στην τελική ευθεία για την προκήρυξη θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας. Εγώ είμαι 24 χρονών, έχω απολυτήριο 16,1 ήμουν ΔΕΑ, προφισιενσι αγγλικά, λοουερ γερμανικά, ταχύπλοο,ecdl (και πτυχίο πανεπιστημίου βέβαια αυτό μόνο για αξιωματικούς) . Πιστεύεται ότι έχω ελπίδες Να μπώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον απαντήσει και καλή επιτυχία σε όλους.

Φίλε μου κάποτε είχα κάνει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό με απολυτήριο 12,8 (που ωριμότητα τότε για διάβασμα) και παρ'όλα αυτά πέρασα, καθώς είχαν κοπεί αρκετοί υποψήφιοι στα αθλήματα (κολύμβηση - έλξεις) και στα γραπτά, και ως εκ τούτου ανέβηκα στη κατάταξη. Αυτό που έχω να πω σε εσένα και στο κάθε υποψήφιο, είναι να τα δώσετε όλα μέχρι ΤΕΛΟΥΣ στο διαγωνισμό. Ακόμη και το παραμικρό μόριο που θα καταφέρεις να αποσπάσεις μπορεί να σε καταστήσει επιτυχών! Αλλά ακόμη και αν δεν επιτύχεις, θα έχεις περατώσει όλες τις φάσεις του διαγωνισμού, που αφενός μεν θα σου αποφέρει έστω ένα μικρό συναίσθημα ικανοποίησης για τη περάτωση των φάσεων της προκήρυξης, αφετέρου δε, ποτέ δεν ξέρεις εάν το Λιμενικό θα χρειαστεί άμεσα έμψυχο υλικό και αν απορροφηθείτε με συνοπτικές διαδικασίες, όπως συνέβη πρόσφατα και με τους 101 επιλαχόντες.

"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Καλημερα, καποιος που εχει απολυτηριο Τει και εχει υπηρετησει στα αλεξιπτωτα τι αθληματα θα δωσει?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες