Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Στα αγγλικα απλη επικυρωση απο κεπ δε θελει; Επισης το παραβολο απο που μπορουμε να το παρουμε;
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εαν η πιστοποίηση που δίνουν κάποιες σχολές αει (πληροφορική1-2, ανάλυση δεδομένων, διαδύκτιο) ειναι ισάξιο με ecdl για το συγκεκριμένο διαγώνισμο; Απο οσο ξέρω για διαγωνισμούς δημοσίου έχουν την αξία ecdl (αν κάνω λάθος διορθώστε με) απλα ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζει κάποιος τι ισχύει για το συγκεκριμένο διαγωνισμό και αν μπορώ με αυτή να συμμετάσχω επειδή δεν προλαβαινω να πάρω το κανονικό ecdl. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλή επιτυχία σε όλους
Christina έγραψε:Στα αγγλικα απλη επικυρωση απο κεπ δε θελει; Επισης το παραβολο απο που μπορουμε να το παρουμε;
Τα αγγλικά θέλουν μετάφραση από δικηγόρο που αν θυμάμαι καλά κοστίζει γύρο στα 50 ευρο.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Ναι ισχύει... Γράφει τις σχολές στην προκήρυξηpoliths έγραψε:Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εαν η πιστοποίηση που δίνουν κάποιες σχολές αει (πληροφορική1-2, ανάλυση δεδομένων, διαδύκτιο) ειναι ισάξιο με ecdl...
Ευχαριστω Τερας δεν το ειχα προσεξει στην προκ! Για το παραβολο γνωριζει κανενας;
Εμένα ένας γνωστός μου που μου μετέφρασε τα διπλώματα αγγλικών και γαλλικών μου πήρε 20-25 ευρώ για το καθένα. Ότι θέλουν παίρνουν δλδ δεν είναι συγκεκριμένα χρήματα για μετάφραση διπλωμάτων.Teras έγραψε:Christina έγραψε:Στα αγγλικα απλη επικυρωση απο κεπ δε θελει; Επισης το παραβολο απο που μπορουμε να το παρουμε;
Τα αγγλικά θέλουν μετάφραση από δικηγόρο που αν θυμάμαι καλά κοστίζει γύρο στα 50 ευρο.
Αν όμως κάποιος έχει τα Κρατικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας επειδή έχουν εκδοθεί από το ελληνικό κράτος και τα αναγράφουν και στα ελληνικά και έχουν σφραγίδα της ελληνικής δημοκρατίας δεν χρειάζονται μετάφραση σε δικηγόρο! ) :) μόνο μια φωτοτυπία και επικύρωση το πολύ πολύ αν χρειαστεί!
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Παιδιά στην προκήρυξη μέσα αναφέρει ότι "Όσοι υπηρέτησαν ως έφεδροι αξιωματικοί, ανθυπασπιστές κλπ κλπ θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. " Εννοούν το τύπου "Α" σωστά;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 6
Το πιστοποιηθεί στρατολογική κατάστασης α/ β έχει καταργηθεί τώρα είναι ένα ενιαίο
mysterio έγραψε:Εμένα ένας γνωστός μου που μου μετέφρασε τα διπλώματα αγγλικών και γαλλικών μου πήρε 20-25 ευρώ για το καθένα. Ότι θέλουν παίρνουν δλδ δεν είναι συγκεκριμένα χρήματα για μετάφραση διπλωμάτων.Teras έγραψε:Christina έγραψε:Στα αγγλικα απλη επικυρωση απο κεπ δε θελει; Επισης το παραβολο απο που μπορουμε να το παρουμε;
Αν όμως κάποιος έχει τα Κρατικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας επειδή έχουν εκδοθεί από το ελληνικό κράτος και τα αναγράφουν και στα ελληνικά και έχουν σφραγίδα της ελληνικής δημοκρατίας δεν χρειάζονται μετάφραση σε δικηγόρο!) :) μόνο μια φωτοτυπία και επικύρωση το πολύ πολύ αν χρειαστεί!
μπορεις να βγαλεις μεταφραση και μετα να κανεις αντιγραφο το οποιο στοιχιζει λιγοτερο. Αλλα πρεπει να γραφει ακριβες αντιγραφο απο το προτοτυπο... Να ειναι καλα μια φιλη μου, δικηγορος που μ το πε
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν για λιγες ημερες ξεπερνας το οριο ηλικιας για συμμετοχη στην προκυρηξη υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να συμμετασχω; Π. Χ καποια ενσταση η κατι αλλο.
pete έγραψε:Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν για λιγες ημερες ξεπερνας το οριο ηλικιας για συμμετοχη στην προκυρηξη υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστε να συμμετασχω; Π. Χ καποια ενσταση η κατι αλλο.
Εάν το ρωτήσεις άλλη μία φορά ακόμη και μάλιστα σε θέματα άσχετα με το όριο ηλικίας θα αναγκαστώ να σε απενεργοποιήσω.
Το ερώτημα σου έχει απαντηθεί ΕΔΩ μία φορά.
mysterio έγραψε:Παιδιά στην προκήρυξη μέσα αναφέρει ότι "Όσοι υπηρέτησαν ως έφεδροι αξιωματικοί, ανθυπασπιστές κλπ κλπ θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. " Εννοούν το τύπου "Α" σωστά;
Εν ολίγοις ναι αυτό εννούν

Δεν τα παω καλα με τα forum. Ζητω συγνωμη.
-
- Α/ΓΕΑ
Μετάφραση και επικυρωση Στα ελληνικά για τα πτυχία (ECPE/ECCE/TOEIC/TOEFL γίνεται στο γραφείο πιστοποιητικών της ελληνοαμερικάνικης ενωσης Με 10 ευρώ
αιτηση
αιτηση
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
εγώ πήγα εκεί και δε κάνουν μετάφραση... Αυτό που κάνουν είναι να σου δώσουν επικυρωμένο αντίγραφο του πιστοποιητικού... Μετά πας το αντίγραφο στην μεταφραστικη υπηρεσια του υπεξ για μετάφραση και τέλος την μετάφραση στο κεπ για επικυρωση... Μεγάλη διαδικασίαTerminator έγραψε:Μετάφραση και επικυρωση Στα ελληνικά για τα πτυχία (ECPE/ECCE/TOEIC/TOEFL γίνεται στο γραφείο πιστοποιητικών της ελληνοαμερικάνικης ενωσης Με 10 ευρώ
αιτηση
-
- Α/ΓΕΑ
Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικης 'Ενωσης αναφέρει οτι
Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μπορεί να εξυπηρετήσει τους υποψήφιους και για τις παρακάτω περιπτώσεις:
ΠΗΓΗ
Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μπορεί να εξυπηρετήσει τους υποψήφιους και για τις παρακάτω περιπτώσεις:
- Επικύρωση αντιγράφων πιστοποιητικών (επιβαρύνεται με διοικητικά έξοδα)
- Επίσημη μετάφραση πιστοποιητικών (επιβαρύνεται με διοικητικά έξοδα)
- Βεβαίωση επιτυχούς συμμετοχής σε εξετάσεις (επιβαρύνεται με διοικητικά έξοδα)
- Βεβαίωση συμμετοχής σε εξετάσεις (χορηγείται δωρεάν)
- Βεβαίωση εγγραφής σε εξετάσεις (χορηγείται δωρεάν)
ΠΗΓΗ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ord και 13 επισκέπτες