Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ploigos

Δημοσίευση από ploigos »

Καλησπερα σας! Ειμαι υποψηφιος για τη κατηγορια δ1 πλοηγοι-κυβερνητες! Εχει προκυψει ενα ζητημα σχετικα με τη βεβαιωση της θαλασσιας υπηρεσιας κ το γνωριζουν οσοι αλλοι υποψηφιοι πηγαν μαζι με μενα Να καταθεσουν σημερα τα χατια τους και τους διωξανε! Ειμαι αποφοιτος ΑΕΝ! Αρμοδια υπηρεσια γ αυτη τη βεβαιωση ειναι τα ναυτικα μητρωα στο πειραια! Το ιδιο το ΝΑΤ ειπε σε μενα κ σ αλλα παιδια να πανε να τη παρουν απο κει! Κ στη μαγουλα δεν τη δεχτηκαν! Κ θελαν απ το ΝΑΤ! Κ το ΝΑΤ κατηγοριματικα το αρνειτε πως βγαζει τετοια βεβαιωση! Μπαλακι! Να τρελενεσαι δλδ! Μηπως Γνωριζει κανεις τi συμβαινει; Κανα νεο;

ΥΓ¨. Αφηστε π ειναι κ ΑΣΧΕΤΟΙ οσοι συνεταξαν τη προκυρηξη! Ειναι δυνατον να μη γνωριζουν πως ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΝ εχει τουλαχιστον ενα χρονο υπηρεσια αλλιως ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ αποφοιτος αεν; Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

testuser έγραψε:Καλησπερα,γνωριζει κανεις αν δεν προλαβω να μεταφρασω το profficiency, μπορω να κανω υπευθυνη δηλωση οτι το εχω και μολις το εχω ετοιμο να το παω να το δωσω;

Πρέπει να το έχεις έτοιμο μέχρι την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων αλλιώς δεν τα παίρνεις τα μόρια

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Εαν μπω θελω εκαμ ντροπη σου. Παιζεις με τον πονο μου! Μου εκλεψες 100 μορια.Εικόνα 2160 βγαινει η πραξη Αδελφε... *εννοειται πως σου κανω πλακα

οχι ρε αδερφε δεν σου εκλεψα μοριαΕικόνα απλα ξεχασες να πεις οτι εχεις και δ κατηγοριας για να σου προσθεσω αλλα 100! Εγω εχω 2110. Που λες να παιξει η βαση; Πιστευεις για 2900 και τετοια που λεγονται;
φιλε δεν ειπα οτι θα ειναι τοσο η βαση, αλλα οτι θα ειναι μεγαλυτερη απο 2.350. Απλα ανεφερα το περιστατικο στο οποιο ημουν παρων και το παληκαρι μαζευε 2900 μορια. Και οταν θα βγουν οι βασεις θα δειτε οτι ειναι αρκετοι σαν αυτον. Ποσοι ακριβως δε μπορω να ξερω.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Οχι ρε αδελφε. Γ κατηγοριας εχω! Βαση αυτα που λες 16 απολυτηριο+500 ειδικες δυναμεις+50 μηχανη συνολο 2150 χονδρικα! Για βασεις δεν μπορω να πω τιποτα φιλε. Ειδικα στην γ! Θα δεις κατι κοριτσακια με 18 απολυτηριο,+300 τα αγγλικα,+ χαρτι υπολογιστων+μηχανη κτλ κ θα μας στειλουν αδιαβαστους.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

δημητρης25 έγραψε:Οχι ρε αδελφε. Γ κατηγοριας εχω! Βαση αυτα που λες 16 απολυτηριο+500 ειδικες δυναμεις+50 μηχανη συνολο 2150 χονδρικα! Για βασεις δεν μπορω να πω τιποτα φιλε. Ειδικα στην γ! Θα δεις κατι κοριτσακια με 18 απολυτηριο,+300 τα αγγλικα,+ χαρτι υπολογιστων+μηχανη κτλ κ θα μας στειλουν αδιαβαστους.

Ναι αδερφε μου συγνωμη, εκανα λαθος το μετρημα... Ουτε κρυφο σχολειο να ειχα βγαλει!ΕικόναΓια να ερθουν κοπελες και να κανουν στην γ κατηγορια πρεπει να εχουν και επαγγελματικο διπλωμα... Ελεος δηλαδη... Ποσες θα ειναι και αυτες; Ποποποποπο εφιαλτη ζω... Ξυπνηστε με... !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

petran1988 έγραψε:Έχω απολυθεί εδώ και 2,5 μήνες από προεδρική φρουρά και τα χαρτιά της απόλυσής μου δεν έχουν πάει ακόμα στην στρατολογία, άρα δεν μπορώ να βγάλω το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ένας αξιωματικός εκεί μου είπε ότι για την Προκήρυξη Μπορώ να κάνω μία υπεύθυνη δήλωση που να αναγράφω ότι τελείωσα εκεί αλλά για λόγους υπηρεσιακούς δεν κατάφερα να πάρω το αντίστοιχο έγγραφο από την στρατολογία και θα το καταθέσω αργότερα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

To θέμα είναι ότι θα πρέπει να το προσκομίσεις μέχρι τις 16-1 αλλιώς τα μόρια δεν τα παίρνεις

ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Δυσκολο ρε παιδια να παει η βαση στους οδηγους πανω απο 2300 ποσοι να ειναι αυτοι με ενσημα με μεγαλο απολυτηριο και ειδικες δυναμεις για να παει τοσο ψηλα γνωμη μου πανω απο 2200 με ΤΠτ ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Akspoogy »

Ετσι πιστευω κι εγω, ποσοι να ειναι 50;100;
δεν νομιζω να παει πανω απο 2000 η βαση
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Δυσκολο ρε παιδια να παει η βαση στους οδηγους πανω απο 2300 ποσοι να ειναι αυτοι με ενσημα με μεγαλο απολυτηριο και ειδικες δυναμεις για να παει τοσο ψηλα γνωμη μου πανω απο 2200 με ΤΠτ ευχαριστω

παιδια ολες οι γνωμες δεκτες αλλωστε εικασιες κανουμε, η δικια μου γνωμη ειναι οτι ο τελευταιος επιτυχων στην γ κατηγορια θα μπει με 2150... Και ο πρωτος καπου με 2400... Μπορει να υπαρξουν και μερικα ατομα με πολλα χρονια προυπηρεσια, αλλα ποσοι να ειναι και αυτοι;50;100; Παραπανω δεν θα ειναι...
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από amomos2 »

ploigos έγραψε:Καλησπερα σας! Ειμαι υποψηφιος για τη κατηγορια δ1 πλοηγοι-κυβερνητες! Εχει προκυψει ενα ζητημα σχετικα με τη βεβαιωση της θαλασσιας υπηρεσιας κ το γνωριζουν οσοι αλλοι υποψηφιοι πηγαν μαζι με μενα Να καταθεσουν σημερα τα χατια τους και τους διωξανε! Ειμαι αποφοιτος ΑΕΝ! Αρμοδια υπηρεσια γ αυτη τη βεβαιωση ειναι τα ναυτικα μητρωα στο πειραια! Το ιδιο το ΝΑΤ ειπε σε μενα κ σ αλλα παιδια να πανε να τη παρουν απο κει! Κ στη μαγουλα δεν τη δεχτηκαν! Κ θελαν απ το ΝΑΤ! Κ το ΝΑΤ κατηγοριματικα το αρνειτε πως βγαζει τετοια βεβαιωση! Μπαλακι! Να τρελενεσαι δλδ! Μηπως Γνωριζει κανεις τi συμβαινει; Κανα νεο;

ΥΓ¨. Αφηστε π ειναι κ ΑΣΧΕΤΟΙ οσοι συνεταξαν τη προκυρηξη! Ειναι δυνατον να μη γνωριζουν πως ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΝ εχει τουλαχιστον ενα χρονο υπηρεσια αλλιως ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ αποφοιτος αεν; Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ!

φιλε μου Αν η υπηρεσια ειναι στο φυλαδιο σου επικυρωμενη τοτε στη βγαζει και το λιμεναρχειο της περιχης σου!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Πενήντα (50) μονάδες εφόσον είναι κάτοχοι πιστοποιητικού ή πτυχίου γνώσης χειρισμού Η/Υ

τοσα περνεις αν εχεις ecdl;

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

OMEGA έγραψε: Πενήντα (50) μονάδες εφόσον είναι κάτοχοι πιστοποιητικού ή πτυχίου γνώσης χειρισμού Η/Υ

τοσα περνεις αν εχεις ecdl;

Nαι

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Αν εχεις και ecdl και πτυχιο πληροφορικης απο επαγγελματικο λυκειο.

50+50=100;

και το ecdl θελει μεταφραση στα ελληνικα και επικυρωση;

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

OMEGA έγραψε:Αν εχεις και ecdl και πτυχιο πληροφορικης απο επαγγελματικο λυκειο.

50+50=100;

και το ecdl θελει μεταφραση στα ελληνικα και επικυρωση;

όχι μόνο το ένα μετράει, για το ecdl δες στην σελίδα 18 του θέματος το 6ο μήνυμα για να μην γράφω τα ίδια :P

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από greko_27 »

Σημερα σταλθηκε σημα προς ολες τις ΠΥ οπου κατατιθονται οι αιτησεις συμμετοχης πως βεβαιωσεις για την Αποδειξη τουλαχιστον ενος ετους θαλασσιας υπηρεσιας γινονται δεκτες μονο απο τα ναυτικα μητρωα,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΗΤΡΩΩΝ, ΤΜΗΜΑ Δ'.2Ας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 18 ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες