μαρια ο αντρα σου καλα λεει αλλαμ αυτη την οικονομικη κριση που υπαρχει στη χωρα βλεπω να κανουν καμμια ακυρωση του διαγωνισμου. εδω αυτοι προσπαθουν να βρουν λεφτα απο παντου...1.600.000 ευρω το μηνα στοιχιζουν πανω κατω οι 2000 εποπ... ξερω εγω τι να πω; Αλλα δε βλεπεις τι γινεται;μαρια. . . . έγραψε:ο αντρας μου που ειναι εποπ μου λεει οτι χρειαζοντε ατομααλεξανδροσ έγραψε:παντως απο δω το ειχαν απο εκει το ειχαν καταφερανε να το καθυστερησουν οσο παραπανω γινοταν... με το νεο ετος και βλεπουμε... ρε σεις μηπως δεν θελουν να παρουν εποπ;
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
για το νομοσχεδιο προσληψεων συζητουσαν ρε βλακα εσυ σε πιο κοσμο ζεις. αμα εισαι καθυστερημενος να μην γραφεις εδω μεσα κατσε πιες τον καφε σου και βουλωσε τοanonymos έγραψε:οχι καλα λεω οτι ειστε οτι ναναι, γιατι χτες λεγατε οτι συνεδριαζει για εμας, σκατα στα μουτρα σας βλακες
ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:μαρια ο αντρα σου καλα λεει αλλαμ αυτη την οικονομικη κριση που υπαρχει στη χωρα βλεπω να κανουν καμμια ακυρωση του διαγωνισμου. Εδω αυτοι προσπαθουν να βρουν λεφτα απο παντου...1.600.000 ευρω το μηνα στοιχιζουν πανω κατω οι 2000 εποπ... Ξερω εγω τι να πω; Αλλα δε βλεπεις τι γινεται;μαρια... έγραψε:ο αντρας μου που ειναι εποπ μου λεει οτι χρειαζοντε ατομααλεξανδροσ έγραψε:παντως απο δω το ειχαν απο εκει το ειχαν καταφερανε να το καθυστερησουν οσο παραπανω γινοταν... Με το νεο ετος και βλεπουμε... Ρε σεις μηπως δεν θελουν να παρουν εποπ;
Εγω προσωπικα παιδια μετα τις γιορτες ξαναγυριζω στη σχολη μου στon aσπροπυργο για καπετανιος και ας κανουν οτι θελουν... δεν ανεχομαι να παιζουν με το μελλον μου...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Εγω προσωπικα παιδια μετα τις γιορτες ξαναγυριζω στη σχολη μου στon aσπροπυργο για καπετανιος και ας κανουν οτι θελουν... Δεν ανεχομαι να παιζουν με το μελλον μου...
Και γω το ιδιο θα κανω θα γυρισω στη σχολη μου και θα περιμενω ποτε θα ανακοινωθουν :(
EΓω τη σχολή μου δεν την παράτησα ουτε μέρα...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
stella έγραψε:EΓω τη σχολή μου δεν την παράτησα ουτε μέρα...
Δε νομιζω να τη παρατησε κανεις απλα την ειχαμε βαλει σε δευτερη μοιρα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Αφού σπουδάζετε τι τον θέλετε τον στρατό; Τι νομίζετε επειδή έχει στάνταρ λεφτά είναι και εύκολη δουλειά;
Ακριβώς... Γιατί είναι στάνταρ λεφτά... Καμιά δουλειά δεν είναι εύκολη αλλά δεν παύει να ναι δημόσιο και όσοι έχουν δουλέψει σε ιδιωτικό τομέα καταλαβαίνουν.
-
- Στρατηγός
xaxaxa δημόσιο ο στρατός; Έτσι σου είπανε;
Δε μ αρέσει καθόλου η ειρωνία σου... Ναι δημόσιο είναι...
-
- Στρατηγός
Δεν έχεις κάνει θητεία στον στρατό. Δεν ξέρεις καν τι παίζει με το θεσμό τον εποπ μπαίνεις επειδή σου είπανε ότι έιναι δημόσιο και θα είσαι κάθε μέρα 2 το μεσημέρι στο σπίτι σου. Δεν σου εξηγήσανε για ασκήσεις για αγγίματα, για σκοπιές για "χωσίματα". Τώρα αν πιστεύεις οτι σε ειρωνεύομαι δικαίωμα σου.
Έχώ πολλούς γνωστούς, φίλους, συγγενείς στο στενό μου οικογενειακό περιβάλλον κ ξέρω αν είναι καλά ή όχι... Δεν έχω πάει στο στρατό αλλά ξέρω πως είναι να δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα, να δουλεύεις υπερωρίες και να μην αγγίζεις καν το βασικό μισθό άρά το να σαι επόπ είναι καλύτερα :) συγκριτικά μιλάω...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
ΓΜΑΚ έγραψε:Αφού σπουδάζετε τι τον θέλετε τον στρατό; Τι νομίζετε επειδή έχει στάνταρ λεφτά είναι και εύκολη δουλειά;
Φιλε μου εγω το γουσταρω γι αυτο και θελω να μπω αν δε το γουσταρα δε θα προσπαθουσα τωρα και απο την αλλη ειναι τα σιγουρα λεφτα, δεν ειπαμε ε οτι ειναι ευκολα οπου και να πας δυσκολα θα ειναι. Ο μισθος ομως για 7 χρονια θα ειναι σιγουρα! Και μετα απο τα 7 χρονια ειναι στο χερι να μεινεις ή να φυγεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες