Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Αν κάποιος είναι από τους πρώτους επιλαχών λέτε να είναι μεσα αμα ήταν η περσινή φουρνιά θα έλεγα ανετα αλλά φέτος επειδή χαρίζουν έχεις τι κετε;
Οι βάσεις είναι σχετικές, άλλες θα πέσουν άλλες θα ανέβουν! Προσωπικά εγώ στην ειδικότητα που πέρασα με τα μόρια που έχω πέρυσι θα έμπαινα 1ος, φέτος ήμουν 5ος κατά σειρά επιτυχών όμως πριν τις ΠΚΕ, πέρασα και τις ΠΚΕ οποτε στην χειρότερη θα είμαι 5ος επιτυχών, βέβαια αν κάποιος που ήταν από την 1η έως και τη 4η θέση κόπηκε τότε προφανως ανεβαίνω κατά μια θέση και εν τέλη μπορεί να είμαι και 3ος ή 4ος επιτυχών. Πάντως πριν τις ΠΚΕ ήμουν 5ος κατά σειρά βάση μορίων στην ειδικότητα που εβαλα. Με λίγα λόγια η βάση της ειδικότητας μου ανέβηκε σε σχέση με πέρυσι, επίσης μπήκαν καινούργιες ειδικότητες οποτε δε μπορεί κανεις να έχει εικόνα που θα κυμανθούν.Όσο αναφορά τώρα με την ημερομηνία κατάταξης, αν όπως λένε μερικά παιδιά εδώ μέσα ότι πίνακες θα έχουμε αρχές του μήνα τότε η κατάταξη θα γίνει τέλη Οκτώβρη.
Αν όμως όπως λέω εγώ, ανακοινωθούν πίνακες μέσα Οκτώβρη τότε η κατάταξη πάει για αρχές Νοέμβρη.Προφανως δε θα μπούμε όλοι μαζί την ίδια μέρα, δηλαδή 1 με μια μισή βδομάδα θα μπαίνουν άτομα άλλοι θα μπουν πχ στις 7 Νοέμβρη αλλά στις 10-11 και πάει λέγοντας
Ορκωμοσία θα έχουμε πριν τα Χριστούγεννα, ορκιζομαστε και φεύγουμε και με τα 2 γρουπ και γυρνάμε Ιανουάριο για σχολείο μαχητή και μετέπειτα φύλλα πορείας όλοι για σχολείο ειδικότητας, μέσα στο κέντρο θα μας δώσουν να συμπληρώσουμε φρουρές προτιμήσεις, καλό είναι να δηλώσετε παραμεθόριο από μόνοι σας γιατί τα πρώτα χρονια έχει σίγουρα παραμεθόριο πλιν μικρών εξαιρέσεων λόγω ειδικότητας πχ ράφτης στρατιωτικού έργοστασιου έτσι μόνο δραπετσωνα, λόγω βύσματος και αεροπορια Στρατού που έχει Μέγαρα, Βόλο, Αλεξάνδρεια. Η πληρωμή γενικά θα αργήσει κάπου τον Δεκέμβρη θα πάρουμε ένα χιλιάρικο προκαταβολή και από Ιανουάριο προς Φεβρουάριο θα πάρουμε την εξόφληση 2 χιλιάδες πάνω κάτω.από κει και πέρα θα μπούμε σε κανονική ροη 809 ευρώ για πρώτο χρόνο, οι τις παραμεθορίου +70 ευρώ καθαρά!
Όλα αυτά που σας είπα είναι μεν μακροχρόνια αλλά σας δίνω μια εικόνα, ελπίζω να βοήθησα
Αν όμως όπως λέω εγώ, ανακοινωθούν πίνακες μέσα Οκτώβρη τότε η κατάταξη πάει για αρχές Νοέμβρη.Προφανως δε θα μπούμε όλοι μαζί την ίδια μέρα, δηλαδή 1 με μια μισή βδομάδα θα μπαίνουν άτομα άλλοι θα μπουν πχ στις 7 Νοέμβρη αλλά στις 10-11 και πάει λέγοντας
Ορκωμοσία θα έχουμε πριν τα Χριστούγεννα, ορκιζομαστε και φεύγουμε και με τα 2 γρουπ και γυρνάμε Ιανουάριο για σχολείο μαχητή και μετέπειτα φύλλα πορείας όλοι για σχολείο ειδικότητας, μέσα στο κέντρο θα μας δώσουν να συμπληρώσουμε φρουρές προτιμήσεις, καλό είναι να δηλώσετε παραμεθόριο από μόνοι σας γιατί τα πρώτα χρονια έχει σίγουρα παραμεθόριο πλιν μικρών εξαιρέσεων λόγω ειδικότητας πχ ράφτης στρατιωτικού έργοστασιου έτσι μόνο δραπετσωνα, λόγω βύσματος και αεροπορια Στρατού που έχει Μέγαρα, Βόλο, Αλεξάνδρεια. Η πληρωμή γενικά θα αργήσει κάπου τον Δεκέμβρη θα πάρουμε ένα χιλιάρικο προκαταβολή και από Ιανουάριο προς Φεβρουάριο θα πάρουμε την εξόφληση 2 χιλιάδες πάνω κάτω.από κει και πέρα θα μπούμε σε κανονική ροη 809 ευρώ για πρώτο χρόνο, οι τις παραμεθορίου +70 ευρώ καθαρά!
Όλα αυτά που σας είπα είναι μεν μακροχρόνια αλλά σας δίνω μια εικόνα, ελπίζω να βοήθησα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Για τεχνικος βοηθός παρατηρητή έχετε ακούσει κάτι για τις βάσεις;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
ευχαριστουμε πολυ για ολες τις πληροφοριες !33ΜΚ έγραψε: Οι βάσεις είναι σχετικές, άλλες θα πέσουν άλλες θα ανέβουν! Προσωπικά εγώ στην ειδικότητα που πέρασα με τα μόρια που έχω πέρυσι θα έμπαινα 1ος, φέτος ήμουν 5ος κατά σειρά επιτυχών όμως πριν τις ΠΚΕ, πέρασα και τις ΠΚΕ οποτε στην χειρότερη θα είμαι 5ος επιτυχών, βέβαια αν κάποιος που ήταν από την 1η έως και τη 4η θέση κόπηκε τότε προφανως ανεβαίνω κατά μια θέση και εν τέλη μπορεί να είμαι και 3ος ή 4ος επιτυχών. Πάντως πριν τις ΠΚΕ ήμουν 5ος κατά σειρά βάση μορίων στην ειδικότητα που εβαλα. Με λίγα λόγια η βάση της ειδικότητας μου ανέβηκε σε σχέση με πέρυσι, επίσης μπήκαν καινούργιες ειδικότητες οποτε δε μπορεί κανεις να έχει εικόνα που θα κυμανθούν.Όσο αναφορά τώρα με την ημερομηνία κατάταξης, αν όπως λένε μερικά παιδιά εδώ μέσα ότι πίνακες θα έχουμε αρχές του μήνα τότε η κατάταξη θα γίνει τέλη Οκτώβρη.
Ακριβώς η κατάταξη θα γίνει κλιμακωτά και όχι όλοι μαζί από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα έχει διαφορά 15 με 20ερες ... Με την διαφορά ότι ο πρώτος μισθός θα είναι 836 καί όχι 809 (μικρή η διαφορά) γιατί το πρώτο κλιμάκιο μισθολογικής εξέλιξης είναι στα 836 ... Τώρα η μέρα ανακοινώσεις τν αποτέλεσματων διαφέρει ανάλογα με την πηγή που έχει ο καθένας αναμένουμε καί βλέπουμε τί θα γίνει
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Λάθος κάνεις. Ο μισθός ΕΠΟΠ στρατιώτη ξεκινά από τα 809? και μόνο όσοι πηγαίνουν παραμεθόριο θα δουν καθαρή αύξηση 70? όπως λέει το παλικάρι πιο πάνω
Mortar έγραψε:Λάθος κάνεις. Ο μισθός ΕΠΟΠ στρατιώτη ξεκινά από τα 809? και μόνο όσοι πηγαίνουν παραμεθόριο θα δουν καθαρή αύξηση 70? όπως λέει το παλικάρι πιο πάνω
Έτσι είδα στον πίνακα μπορεί να κάνω λάθος
Εκτός αν κάποιος είναι όβα που η μισθοδοσία συνεχίζεται κανονικά
33 MK, ο, τι έγραψες ισχύει και για Πολεμικό Ναυτικό; Ευχαριστώ πολύ
Πολεμικό ναυτικό σχεδόν όλοι είναι μέσα. Δεν έκοψαν κανέναν στα αθλήματα στο ναυτικό!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 30
Πέρασα και εγώ τα λέμε Αυλώνα σείρες! Στην ευελπίδων τέρμα χαλαρή η επιτροπή στα αθλήματα και στο μίλι και στα υπόλοιπα έπρεπε να κόψουν πολύ κόσμο. Τελευταία μέρα δίνουν αύριο αθλήματα όσοι πήραν παράταση γιατί έπρεπε να πάνε 401. Αυτό για αποτελέσματα 1η Οκτώβρη εμένα μου φαίνεται πολύ χλωμό.
Ο πρώτος μισθός είναι στα 809, επιπλέον πιστεύω πως αν ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα με πέρυσι η κατάταξη θα γίνει κλιμακωτά την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ούτως ώστε η ορκωμοσία να γίνει πριν τα Χριστούγεννα για να μπορέσετε να φύγετε με τη δεκαήμερη άδεια ορκωμοσίας και έπειτα να επιστρέψετε για το σχολείο μαχητή !
Βγήκαν τα αποτελέσματα για σφ
άντε με το καλό και για τους επ. Οπ.
άντε με το καλό και για τους επ. Οπ.
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για την άκυρη ερώτηση, υπάρχει μήπως κάποιο σχετικό νήμα για την ειδικότητα Ρίπτης - Επισκευαστής αλεξίπτωτων - Τεχνίτης σωστικών μέσων (ΕΜ) ; Ευχαριστώ πολύ και πάλι με συγχωρείτε. 🙏🏻
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Καλησπερα και καλα αποτελεσματα σε ολους. Οσον αφορα αυτο θα βγει πινακας αναλυτικος οπως περσι ή θα μπαινουμε μονοι μας στο συστημα και θα βλεπουμε οι επιτυχοντες που παμε και ποτε ; οποιος εχει ακουσει κατι γι αυτο ας απαντησει. Ευχαριστω πολυ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikoletamaria την Κυρ Σεπ 25, 2022 3:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης