Φίλε εμείς που έχουμε ΙΕΚ θα συμμετέχουμε με το βαθμό της πιστοποίησης, όχι με το απολυτήριο λυκείου. Αν και λίγο σημάδια έχει, όσοι έχουμε ΙΕΚ είμαστε ήδη μέσα λογικά.Rm70gr έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:27 pmΕσυ αγορι μου είσαι μέσα χθες !Dhmos33 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:07 pm Ας πούμε μόρια.
έχω και ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας
Απολυτήριο λυκείου 18 χ30 540 όλα τα διπλώματα (περιλαμβάνει και μηχανή απεριόριστο) ΕΔ. Υπολογιστές προφισενση
Αυτά χωρίς εμπειρία.
Από εμπειρία φύλακας αν προς μετρηθεί,
Προϋπηρεσία ως οβα, εποχικος πυροσβεστης, και τωτα ενέργεια σωφρονιστικός υπάλληλος.
Για να μην σου πω ότι θα είσαι και από τους πρώτους στην κατηγορία σου.
Τα αθλήματα μόνο κοιτα να προετοιμαστείς καλά και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Να κάνω μια ερώτηση αν έχω για δε ecdl αγγλικά και αυτοκινητο χρειάζεται και μηχανή αλλιώς δεν μπορώ να κάνω
Το Γνωρίζω φίλε μου, απλά λέμε το καλό βαθμό πρώτα μην πω του ιεκ και γελάμε όλοι εδώ μέσα χαχαχα 14 βαθμός ιεκ.Giorgos456 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:32 pmΦίλε εμείς που έχουμε ΙΕΚ θα συμμετέχουμε με το βαθμό της πιστοποίησης, όχι με το απολυτήριο λυκείου. Αν και λίγο σημάδια έχει, όσοι έχουμε ΙΕΚ είμαστε ήδη μέσα λογικά.Rm70gr έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:27 pmΕσυ αγορι μου είσαι μέσα χθες !Dhmos33 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:07 pm Ας πούμε μόρια.
έχω και ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφάλειας
Απολυτήριο λυκείου 18 χ30 540 όλα τα διπλώματα (περιλαμβάνει και μηχανή απεριόριστο) ΕΔ. Υπολογιστές προφισενση
Αυτά χωρίς εμπειρία.
Από εμπειρία φύλακας αν προς μετρηθεί,
Προϋπηρεσία ως οβα, εποχικος πυροσβεστης, και τωτα ενέργεια σωφρονιστικός υπάλληλος.
Για να μην σου πω ότι θα είσαι και από τους πρώτους στην κατηγορία σου.
Τα αθλήματα μόνο κοιτα να προετοιμαστείς καλά και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
Αποτι φαίνεται ναι λογικά θέλει υποχρεωτικά και μηχανή αλλά περίμενε σίγουρα στη προκήρυξη πολύ πιθανό να γράφει η αυτοκίνητο ή μηχανή. Να σου δίνει επιλογή δηλαδή χωρίς και τα δύο εννοείται δε γίνεται αυτό είναι σίγουρο
Ναιι ρε τον διορισμό τον έχουμε τσεπάκι, πως και δεν μπήκες κ εσύ σωφρονιστικός; Και
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Αυτοκίνητο ή μηχανάκι 50cc και πανω θέλει υποχρεωτικά, οχι και τα δύο απαραίτητα.
Διασωστη δωσε και σε εμένα τα φώτα σού. Ξέρεις για 2η γλώσσα πόσο μοριοδοτειται β2 30 γ2 90 οπως ασεπ δηλαδή; Και αν γνωρίζεις αν πιάνεται οποιαδήποτε γλωσσαως 2η γιατί δε το λέει μέσα
Κακως αλλα αναμενομενο δυστυχως. Οψόμεθα.Loxagos2k21 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 10:09 am Μας δουλεύουν; Τι είναι πάλι αυτό άρθρο με τα γραπτά;
https://www.proson.gr/ergasia/asep/3707 ... roslipseis
Έλα ρε μεγαλε ωραίος, εγώ από την 6κ είμαι σωφρον.
Τώρα είστε Κομοτηνή η τελειώσατε; Φίλε εγώ θα πάρω τον ρίσκο να παραιτηθώ γτ δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω την αίτηση εφόσον είναι είδη σωφρον. Είμαι πολύ μακριά από το σπίτι μου δεν με συμφέρει τώρα.
Για ποια περιοχή έχεις στόχο στη Δικαστική;
Μπορείς να κάνεις αίτηση κι ας είσαι σωφρον.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ειδικός φρουρός
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος σαν ΣΦΟΧ αν θα παρουμε μοριοδότηση;
Το θεωρώ δεδομένο. Σίγουρα θα μετρήσει εμπειρία αυτήEf2019 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 5:37 pm Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος σαν ΣΦΟΧ αν θα παρουμε μοριοδότηση;
Δεν ξέρω γτ είναι 50-50 ασεπ- υπουργείο το 50% του ασεπ φοβάμαιGiorgos345 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 5:09 pmΓια ποια περιοχή έχεις στόχο στη Δικαστική;
Μπορείς να κάνεις αίτηση κι ας είσαι σωφρον.
Αθηνα πρώτη επιλογή. Βαριά σε ακτίνα 70 χιλιόμετρα από Αθήνα ως εκεί. Αν είναι να δηλώσω μακριά κάθομαι κ εδώ π είμαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες