Δύσκολα φίλε μου, διότι οι θέσεις για τις άλλες προκηρύξεις δεν είναι τόσες πολλέσ... Ενώ οι αιτήσεις χιλιάδεσ... Και δεν τα έχουν κάνει παντού όλοι... Καλή σκέψη πάντως αλλά προσωπικά το αποκλείω...KOURSAROS έγραψε: Εχω ενα θεματακι τωρα. Αφου λοιπον δε θα ρισκαρουν πολλοι τη θεση τους στους ε. Φ.(για να παν στους λ/φ η στη πυροσβεστικη) συμβαινει το εξης. Καποιοι υψηλοι σε μορια που ειχαν κανει παντου τα χαρτια τους κ βγαινουν πρωτα τα αποτελ. Των ε. Φ. Θα πανε εκει (φυσιολογικα). Κατ ευθειαν αδιαζει μια καλη θεση στοις υπολοιπες προκ. Λες να μπουν ολλοι με ψηλα μορια στους ε. Φ. Κ να πεσει δραματικα οι εισαγωγη στις αλλες; Λες εμεις που εχουμε χαμηλα σχετικα μορια με κατι 2400 που ακουμε, να μας αραδιασουν στις αλλες κενες θεσεις των προκ. Που θα ναι ειδικοφρουριτες ηδη; Εισαγωγη τρελη στους ε. Φ. Κ στις αλλες τερμα χαμηλα λογο κενων θεσεων; Πειτε αποψεις κοπελια. Ειναι λογικη αυτη η λαλακιζομαι πρωι πρωι; Ευχαριστω...
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Αρα ρε lew εγγυηση παλι μεσα επεσες!3 με 7 τα αποτελεσματα! Σε περιμενουμε για τα νεοτερα νεα σου!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Την άλλη βδομάδα δηλαδή; Για να δούμε... Να δούμε και τι θα γίνει και σήμερα με το συλλαλητήριο σήμερα... Ίσως υπάρξουν και εξελίξεισ...athis έγραψε: Αρα ρε lew εγγυηση παλι μεσα επεσες!3 με 7 τα αποτελεσματα! Σε περιμενουμε για τα νεοτερα νεα σου!
handballer έγραψε:Την άλλη βδομάδα δηλαδή; Για να δούμε... Να δούμε και τι θα γίνει και σήμερα με το συλλαλητήριο σήμερα... Ίσως υπάρξουν και εξελίξεισ...athis έγραψε: Αρα ρε lew εγγυηση παλι μεσα επεσες!3 με 7 τα αποτελεσματα! Σε περιμενουμε για τα νεοτερα νεα σου!
φιλε μας ειπε τοτε και βλεπουμε οτι επαληθευεται! Βεβαια και ο σιμεων μας εχει πει οτι η βαση εκλεισε στα 2360 να δουμε αν ισχυει και αυτο το στοιχειο!
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:geral νομίζω σου πέρνουν την ταυτότητα όταν μπεις στην σχολη, όποτε δεν μπορεις να πας να δωσεις χωρίς ταυτότητα
Ναι αλλά σχολή θα μπούμε λογικά από Γενάρη. Οπότε πιθανόν να προλάβουμε να δώσουμε αθλήματα για τα άλλα σώματα που έχουν βγεί.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Παιδιά χαίρετε!Vag_21 συμφωνώ μαζί σου! Δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί παντού η προκήρυξη και να ρωτάς τα μόρια της τριτεκνίας. Καταρχήν Greek επανέφερε σε παρακαλώ τον GASTR. Δεν τον δικαιολογώ, όμως και εσένα οι τρόποι σου είναι προκλητικότατοι, αγενέστατοι και προσβλητικοί. Εαν φθάσεις στο σημείο να βρίζεσαι με έναν άγνωστο χρήστη και να τον διαγράφεις τότε και εσύ απέτυχες ως διαχειριστήσ... Ποτέ σε μία γυναίκα δεν απαντάμε «Κοπέλα μου τι σκατά έχεις πάθει; » Βέβαια τώρα το μήνυμα το έχεις κατεβάσεις για να μην εκτίθεσαι και εσύ. Όσο αφορά τις βάσεις ακούστε να δείτε λεβεντόπαιδα: Πιθανόν την επομένη εβδομάς να ανακοινωθούν. Όποιος αναφέρεται από τώρα περί κλειδωμένης βάσης απλά λέει μαλακiες και αγχώνει και τους υπόλοιπους. Πολύ έχουν έγκυρες πηγές, ελάχιστες είναι όμως ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ. Ο LEW είναι αξιοπιστότατος, μόνον αυτόν να ακούτε. Θα σας πω και εγώ ένα καλό νέο από αξιόπιστη πηγή: Στο Τυπογραφείο της ΕΛ. ΑΣ εδόθη εντολή να σχηματίσουν τους 1200 προσωπικούς φακέλους για τους νεοπροσληφθέντες ΕΦ. Επίσης, ετοιμάζεται στην Κομοτηνή προκήρυξη για εποχικό πολιτικό προσωπικό (στελέχωση του σχολείου των ΕΦ). Επομένως οδηγούμεθα είς το συμπέρασμα πως η προκήρυξη των ΕΦ βρίσκεται εν εξελίξει κανονικότατα. Για την Πυροσβεστική και το Λιμενικό δεν ασχολούμαι διότι απ'την 1η ημέρα ήταν πονηρές προκηρύξεισ. Και επιβεβαιώνομαι στο ότι δεν θα φιλτράρουν και πολλούς υποψήφιους ΕΦ απ'ότι φαίνεται. Υπομονή και ΕΥΓΕΝΕΙΑ
Καραϊσκάκησ έγραψε:Παιδιά χαίρετε!Vag_21 συμφωνώ μαζί σου! Δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί παντού η προκήρυξη και να ρωτάς τα μόρια της τριτεκνίας. Καταρχήν Greek επανέφερε σε παρακαλώ τον GASTR. Δεν τον δικαιολογώ, όμως και εσένα οι τρόποι σου είναι προκλητικότατοι, αγενέστατοι και προσβλητικοί. Εαν φθάσεις στο σημείο να βρίζεσαι με έναν άγνωστο χρήστη και να τον διαγράφεις τότε και εσύ απέτυχες ως διαχειριστήσ... Ποτέ σε μία γυναίκα δεν απαντάμε «Κοπέλα μου τι σκατά έχεις πάθει; » Βέβαια τώρα το μήνυμα το έχεις κατεβάσεις για να μην εκτίθεσαι και εσύ. Όσο αφορά τις βάσεις ακούστε να δείτε λεβεντόπαιδα: Πιθανόν την επομένη εβδομάς να ανακοινωθούν. Όποιος αναφέρεται από τώρα περί κλειδωμένης βάσης απλά λέει μαλακiες και αγχώνει και τους υπόλοιπους. Πολύ έχουν έγκυρες πηγές, ελάχιστες είναι όμως ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ. Ο LEW είναι αξιοπιστότατος, μόνον αυτόν να ακούτε. Θα σας πω και εγώ ένα καλό νέο από αξιόπιστη πηγή: Στο Τυπογραφείο της ΕΛ. ΑΣ εδόθη εντολή να σχηματίσουν τους 1200 προσωπικούς φακέλους για τους νεοπροσληφθέντες ΕΦ. Επίσης, ετοιμάζεται στην Κομοτηνή προκήρυξη για εποχικό πολιτικό προσωπικό (στελέχωση του σχολείου των ΕΦ). Επομένως οδηγούμεθα είς το συμπέρασμα πως η προκήρυξη των ΕΦ βρίσκεται εν εξελίξει κανονικότατα. Για την Πυροσβεστική και το Λιμενικό δεν ασχολούμαι διότι απ'την 1η ημέρα ήταν πονηρές προκηρύξεισ. Και επιβεβαιώνομαι στο ότι δεν θα φιλτράρουν και πολλούς υποψήφιους ΕΦ απ'ότι φαίνεται. Υπομονή και ΕΥΓΕΝΕΙΑ
μηπως και εσυ δεν μιλας με τον καλυτερο τροπο... ;
-
Κόκκινο πιπέρι
Καραϊσκάκησ έγραψε:Κόκκινο πιπέρι

Καραϊσκάκησ έγραψε:Κόκκινο πιπέρι
δηλαδη ρε φιλε λες να μην ισχυει αυτο που ειπε ο σιμεων για 2360 οτι κλειδωσε εκει η βαση
-
Δηλαδη ρε φιλε λες να μην ισχυει αυτο που ειπε ο σιμεων για 2360 οτι κλειδωσε εκει η βαση;
-
KΆτι έπαθε το computer μου και δεν γράφει καλά. Συγνώμη αν απαντάω 2η φορά. Ε βέβαια ρε Αthis! Παραπληροφορία είναι, πως ο ΣΙΜΕΩΝ ξέρει ότι η βάση είναι κλειδωμένη στα 2360; Τότε να μου πεί και για Β' κατηγορία που είμαι εγώ να μην αγχώνομαι άλλο; Πως το ξέρει ο ΣΙΜΕΩΝ και ο LEW ή εγώ ακόμα όχι; Μακάρι ο φίλος μας ο ΣΙΜΕΩΝ να περάσει γιατί το θέλει πολύ, όμως για τα 2360 είναι φήμη. Για να τελειώνουμε, έχω συνάδελφους διαιτητές στο Αρχηγείο, στο Τυπογραφείο της ΕΛ. ΑΣ (που είναι η πρώτη φωλιά των ειδήσεων), στους συνδικαλιστές της ΕΛ. Ας, τον Ντούμα από κοντά, και στην Ομοσπονδία. Όπως καταλαβαίνεις ότι γίνεται ενημερώνομαι με διασταυρωμένες πληροφορίες στο λεπτό. Επίσης και ο LEW είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΑΤΟΣ. Μέχρι στιγμής δεν υφίσταται κλειδωμένη βάση για Α' και Β' κατηγορία. Άμα τώρα κάποιος ξέρεις για κάτι για Β' κατηγορία ας μου πεί να ξέρω και εγώ.
athis έγραψε: δηλαδη ρε φιλε λες να μην ισχυει αυτο που ειπε ο σιμεων για 2360 οτι κλειδωσε εκει η βαση;Ε βέβαια ρε Αthis! Παραπληροφορία είναι, πως ο ΣΙΜΕΩΝ ξέρει ότι η βάση είναι κλειδωμένη στα 2360; Τότε να μου πεί και για Β' κατηγορία που είμαι εγώ να μην αγχώνομαι άλλο; Πως το ξέρει ο ΣΙΜΕΩΝ και ο LEW ή εγώ ακόμα όχι; Μακάρι ο φίλος μας ο ΣΙΜΕΩΝ να περάσει γιατί το θέλει πολύ, όμως για τα 2360 είναι φήμη. Για να τελειώνουμε, έχω συνάδελφους διαιτητές στο Αρχηγείο, στο Τυπογραφείο της ΕΛ. ΑΣ (που είναι η πρώτη φωλιά των ειδήσεων), στους συνδικαλιστές της ΕΛ. Ας, τον Ντούμα από κοντά, και στην Ομοσπονδία. Όπως καταλαβαίνεις ότι γίνεται ενημερώνομαι με διασταυρωμένες πληροφορίες στο λεπτό. Επίσης και ο LEW είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΑΤΟΣ. Μέχρι στιγμής δεν υφίσταται κλειδωμένη βάση για Α' και Β' κατηγορία. Άμα τώρα κάποιος ξέρεις για κάτι για Β' κατηγορία ας μου πεί να ξέρω και εγώ. [;) ] [;) ] [;) ]

Αν έχω λάθος θα ζητησω συγγνωμη στρατηγε. Αλλα αφιυ εχεις κονε ρωτα Κ εσυ να μάθεις
Καραϊσκάκησ έγραψε:KΆτι έπαθε το computer μου και δεν γράφει καλά. Συγνώμη αν απαντάω 2η φορά. Ε βέβαια ρε Αthis! Παραπληροφορία είναι, πως ο ΣΙΜΕΩΝ ξέρει ότι η βάση είναι κλειδωμένη στα 2360; Τότε να μου πεί και για Β' κατηγορία που είμαι εγώ να μην αγχώνομαι άλλο; Πως το ξέρει ο ΣΙΜΕΩΝ και ο LEW ή εγώ ακόμα όχι; Μακάρι ο φίλος μας ο ΣΙΜΕΩΝ να περάσει γιατί το θέλει πολύ, όμως για τα 2360 είναι φήμη. Για να τελειώνουμε, έχω συνάδελφους διαιτητές στο Αρχηγείο, στο Τυπογραφείο της ΕΛ. ΑΣ (που είναι η πρώτη φωλιά των ειδήσεων), στους συνδικαλιστές της ΕΛ. Ας, τον Ντούμα από κοντά, και στην Ομοσπονδία. Όπως καταλαβαίνεις ότι γίνεται ενημερώνομαι με διασταυρωμένες πληροφορίες στο λεπτό. Επίσης και ο LEW είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΑΤΟΣ. Μέχρι στιγμής δεν υφίσταται κλειδωμένη βάση για Α' και Β' κατηγορία. Άμα τώρα κάποιος ξέρεις για κάτι για Β' κατηγορία ας μου πεί να ξέρω και εγώ.
καλα τα λες φιλε μου οποτε σας περιμενουμε να μας ενημερωσετε αφου εχετε τετοιες ακρες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης