Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που ορισμένες απο τις εξετάσεις μου θα είναι σε ιδιώτη γιατρό και οι άλλες μισές σε γενικό νοσοκομείο;(θα μου πείτε γιατί να τα μπερδέψω έτσι αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού εδώ και αρκετό καιρό για κάποιους ιατρούς στο νοσοκομείο). Πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία της περιοχής μου αλλά δεν με βοήθησαν καθώς δεν είναι αρμόδιοι της προκύρηξης. Γνωρίζω πως μπορούμε είτε σε ιδιώτη είτε στο νοσοκομείο απλά αγχώνομαι μήπως δεν δέχονται μισά απο δω και μισά απο κει. Όποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει, ή αν κάποιος έχει κάνει το ίδιο πράγμα με εμένα ας μου απαντήσει εδώ. Ευχαριστώ πολύ και καλη επιτυχία σε όλους!
- espapadaki
Καλησπέρα μέσα στην προκήρυξη αναφέρει ότι μπορούμε να απευθυνθούμε και στα δύο (δημοσίου ιδιωτικους) πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ελαστικοι εφόσον υπάρχει και το θέμα με τον covid. Κι εγώ το ίδιο έκανα. Καλή επιτυχία να έχεις.
Κανενα προβλημα κυρια μου.
Οι εξετασεις απο δημοσιο περα απο ημερομηνια κ σφραγιδα χρειαζονται κ στρογγυλη απτο νοσοκομειο; Σε καποιες εξετασεις δν εχουν βαλει αριθμο μονο ημερομηνια. Ειναι σωστο;
Έχω κάνει τις εξετάσεις σε ιδιώτες γιατρούς Το κόστος τους ήταν γύρω στα 70ευρώ Ενημερωτικά Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πρέπει να επικυρωθεί από τον ιατρικό Σύλλογο Επειδή είναι από ιδιώτες; Ευχαριστώ!
Καλησπέρα σε όλους οι υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να είναι εκτυπωμένες μπρος πίσω σε ένα φύλλο οι γίνεται σε δυο διαφορετικές ;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Το σωστο ειναι να εκτυπωσεις το φυλλο που γραφει την ειδικοτητα που επελεξες και το Ι σου στην μπροστα σελιδα και στην πισω οψη του να υπαρχει η σελιδα με τις υπογραφες των γιατρων
Τώρα τι μπορώ να κάνω το έχω σε δυο φύλλα περασα και γιατρούςanonymous19970 έγραψε:Το σωστο ειναι να εκτυπωσεις το φυλλο που γραφει την ειδικοτητα που επελεξες και το Ι σου στην μπροστα σελιδα και στην πισω οψη του να υπαρχει η σελιδα με τις υπογραφες των γιατρων
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα βαζεις συνδετηρα η συραπτικο
Ευχαριστώ φιλαράκι καλή επιτυχία να έχειςanonymous19970 έγραψε:Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα βαζεις συνδετηρα η συραπτικο
Παιδιά καλημέρα! Λύστε μου μια απορία αν γνωρίζετε! Όσο αφορά το τεστ κύησης θέλει και γυναικολογικό έλεγχο πχ υπέροχο ; Η απλά την β χοριακη;
- alexmpss
Στο πεδυ μπορώ να τις κάνω η να πάω σε ιδιωτικό
Παιδιά καλησπέρα. Εμένα τις μικροβιολογικές και θώρακος μου τις έγραψε ο καρδιολόγος. Αυτός πρέπει να υπογράψει εκεί ή πρέπει να πάω σε γιατρούς αντίστοιχης ειδικότητας;
-
- Posts in topic: 2
Odym εγω πρωσοπικα εγω αυτο έκανα υπογραφή στη ειδικότητα του καθενός ετσι μου είχανε πει στο τηλέφωνο
Ευχαριστώ. Και άλλη μία (αυτή τη φορά, χαζή ερώτηση) ποιες ειδικότητες ενδείκνυνται να υπογράψουν; Την ακτινογραφία μάλλον πνευμολογος; Και τις αίματος μάλλον μικροβιολόγος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες