Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα εχω μια απορια μπορει να μου τη λυσει κπς; το απολυτηριο γυμνασιου πιστευω ενταξει πως ειναι σημαντικο για να μπω εποπ. Δοξα το θεο! Αυτο το εχω. Παιζω μπουζουκι και πηγαινω κικ μποξιν. Εχουν σημασια Στο θεμα; Τ απολυτηριο λυκειου Λοιπον ειναι απαραιτητο για εποπ. Εμενα πραγματικα δε μ ενδιαφερει η θεση αλλα και στη κατωτερη να μπω για μονιμος χρειαζεται απαραιτητος τ απολυτηριο λυκειου; Αν ξερει κπς ας μου απαντησει σας παρακαλω!

εχω αγχος στο αν θα μπω η οχι.

Anonymous

Το απολυτηριο λυκειου ειναι απαραιτητο για οποιαδηποτε θεση εποπ;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

Χωρις εστω απολυτηριο λυκειου, μην κανεις καν τον κοπο να στειλεις τα χαρτια σου. Οσο για το μπουζουκι και το κικ μποξινγκ δεν αποτελουν προσοντα για την προσληψη σου ως εποπ
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Παιδια γεια σας. Εγω ειμαι φοιτήτρια Η/Υ. Αν κάνω τα χαρτιά μου για την ειδικότητα "Διοικητικός Στρατολογικού" θα μου δώσουν τα μόρια που αντιστοιχούν στους φοιτητές (350); Και κάτι άλλο να προσκομήσω βεβαιωση οτι εχω παρακολουθήσει επιτυχώς 4 μαθηματα πληροφορικής ή να προσκομήσω αναλυτική που αναφέρει όλα τα μαθηματα πληροφορικής που έχω επιτύχει; Υπάρχει περιπτωση να με κόψουν; Ευχαριστώ.
Anonymous

Θα κάνω τα χαρτια μου για την ειδικότητα "Αμυνας Αεροδρομίου" και εχω τα εξης ερωτήματα:1) Θα πάρω τα 350 μόρια που δίνουν στους φοιτητές σε αυτήν την ειδικότητα;(Στο στρατό με κόψανε επειδη δηλωσα ειδικοτητα που έπερναν απόφοιτους ΤΕΙ, ενω εγω ακόμη φοιτώ.) 2) Είναι δυσκολα τα πραγματα στην Αεροπορία γενικότερα, οπως ακούγεται και για το στρατό;
Anonymous

sunny έγραψε:Θα κάνω τα χαρτια μου για την ειδικότητα "Αμυνας Αεροδρομίου" και εχω τα εξης ερωτήματα:1) Θα πάρω τα 350 μόρια που δίνουν στους φοιτητές σε αυτήν την ειδικότητα;(Στο στρατό με κόψανε επειδη δηλωσα ειδικοτητα που έπερναν απόφοιτους ΤΕΙ, ενω εγω ακόμη φοιτώ.) 2) Είναι δυσκολα τα πραγματα στην Αεροπορία γενικότερα, οπως ακούγεται και για το στρατό;

κατα ΤΥΧΗ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ. Κ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΝΑΙ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...
Anonymous

Καλημερα. Και παλι. Στα αθληματα παιρνουμε μορια βρε παιδια τι γινεται; Και απο που αλλου παιρνουμε μορια; Γιατι εχω μπερδευτει. Εκτος απο τα χαρτια που εχουμε.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΕΛΕΑΝΟΥΛΑ έγραψε:Καλημερα. Και παλι. Στα αθληματα παιρνουμε μορια βρε παιδια τι γινεται; Και απο που αλλου παιρνουμε μορια; Γιατι εχω μπερδευτει. Εκτος απο τα χαρτια που εχουμε.

Στα αθλήματα έχουμε πεί ότι ΔΕΝ παίρνει κανείς μόρια! Αρκεί απλά να πετύχεις τα ελάχιστα όρια που απαιτούνται. Μόριοδοτείται ΜΟΝΟ η συνέντευξη και τα δικαιολογητικά που έχετε υποβάλλει!

Anonymous

Σε ευχαριστω πολυ. Και κατι αλλο. Ποια ειναι τα ελαχιστα μορια που περνεις για να σε παρουν;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν υπάρχουν ελάχιστα μόρια κλπ... Ξαναλέω ότι όλα είναι ενδεικτικά! Μπορεί φέτος η τα ελάχιστα μόρια της ειδικότητάς σου να είναι 250... Τι να σου πώ. Όλα είναι σχετικά και αλλάζουν!
thodoris_GR
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από thodoris_GR »

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την Κατάταξη Επαγγελματιών Οπλιτών στο Κοινό Στρατολογικό Σώμα για την ειδικότητα Διοικητικός Στρατολογικού αναφέρεται στις ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

δ.- Πτυχιούχοι ή σπουδαστές (εφόσον έχουν περατώσει τα υποχρεωτικά μαθήματα, σύμφωνα με τον κανονισμό σπουδών της σχολής τους, τουλάχιστον των δύο (2) πρώτων εξαμήνων) σχολών ΑΕΙ - ΤΕΙ, οι οποίοι εξετάσθηκαν επιτυχώς σε τέσσερα (4) τουλάχιστον μαθήματα, υποχρεωτικά ή κατ' επιλογή, πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ, καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους σ' αυτές (και κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών τους σπουδών, υπολογιζόμενα αθροιστικά).

και στα ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

(2) Oι σπουδαστές και πτυχιούχοι σχολών ΑΕΙ - ΤΕΙ να καταθέτουν και
σχετική βεβαίωση του οικείου εκπαιδευτικού ιδρύματος από την οποία να προκύπτουν οι απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις της δηλωθείσας ειδικότητας (π. Χ. Επιτυχής περάτωση των υποχρεωτικών μαθημάτων τουλάχιστον των πρώτων δύο ή έξι εξαμήνων και επιτυχής εξέταση σε τέσσερα τουλάχιστον μαθήματα Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ).

καθως είμαι σπουδαστής σε ΤΕΙ πληροφορικής, αν κάποιος δεν έχει περατώσει όλα τα μαθήματα του δευτέρου εξάμήνου αλλά ο αριθμός των μαθημάτων των οποίο έχει περάτωσει είναι μεγαλύτερος αυτών του του πρώτου και του δευτέρου εξαμηνου μπορεί και τι είδους βεβαίωση θα πρέπει να αποστείλει;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από insomniacgr »

thodoris_GR έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την Κατάταξη Επαγγελματιών Οπλιτών στο Κοινό Στρατολογικό Σώμα για την ειδικότητα Διοικητικός Στρατολογικού αναφέρεται στις ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

δ.- Πτυχιούχοι ή σπουδαστές (εφόσον έχουν περατώσει τα υποχρεωτικά μαθήματα, σύμφωνα με τον κανονισμό σπουδών της σχολής τους, τουλάχιστον των δύο (2) πρώτων εξαμήνων) σχολών ΑΕΙ - ΤΕΙ, οι οποίοι εξετάσθηκαν επιτυχώς σε τέσσερα (4) τουλάχιστον μαθήματα, υποχρεωτικά ή κατ' επιλογή, πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ, καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους σ' αυτές (και κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών τους σπουδών, υπολογιζόμενα αθροιστικά).

και στα ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

(2) Oι σπουδαστές και πτυχιούχοι σχολών ΑΕΙ - ΤΕΙ να καταθέτουν και
σχετική βεβαίωση του οικείου εκπαιδευτικού ιδρύματος από την οποία να προκύπτουν οι απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις της δηλωθείσας ειδικότητας (π. Χ. Επιτυχής περάτωση των υποχρεωτικών μαθημάτων τουλάχιστον των πρώτων δύο ή έξι εξαμήνων και επιτυχής εξέταση σε τέσσερα τουλάχιστον μαθήματα Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ).

καθως είμαι σπουδαστής σε ΤΕΙ πληροφορικής, αν κάποιος δεν έχει περατώσει όλα τα μαθήματα του δευτέρου εξάμήνου αλλά ο αριθμός των μαθημάτων των οποίο έχει περάτωσει είναι μεγαλύτερος αυτών του του πρώτου και του δευτέρου εξαμηνου μπορεί και τι είδους βεβαίωση θα πρέπει να αποστείλει;

Οχι, πρέπει απαραιτήτως να έχεις περάσει τα μαθήματα των 2 πρώτων εξαμήνων - του πρώτου έτους κοινώς.
ΕΛΕΝΗ*
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ* »

γεια σας! Εχω μια απορια. Λοιπον, εχω πτυχιο απο τεε η/υ, παιρνω τα μορια προγραμματιστη; Η προκυρηξη δεν λεει ακριβως τι χαρτι θελει μηπως ξερει καποιος να μου πει;ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Anonymous

Τι λες ρες insomniacgr δηλαδη καποιος που εχει περασει ολα τα μαθηματα της σχολης του και του λειπει ενα μαθημα απο το β εξαμηνο για να παρει πτυχιο θεωρειται λιγοτερο ικανος απο καποιον που εχει περασει τα μαθηματα του Α και Β εξαμηνου, πιστευω πως υπολογιζονται αθροιστικα, και ας υποθεσουμε οτι αυτο που νομιζω ειναι λαθος, εσυ απο που αντλησες αυτη τη πληροφορια, πηρες τηλεφωνο στην αρμοδια επιτροπη ελεγχου των δικαιολογητικων για να ενημερωθεις η την εβγαλες απ'το μυαλο σου;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από insomniacgr »

Οτι κι αν έχεις κάνει αθροιστικά, η προκύρηξη είναι σαφής: "εφόσον έχουν περατώσει τα υποχρεωτικά μαθήματα, σύμφωνα με τον κανονισμό σπουδών της σχολής τους, τουλάχιστον των δύο (2) πρώτων εξαμήνων".

Το αν έχεις περάσει ΕΚΤΟΣ από αυτά και άλλα - αυτό δεν τους αφορά και δεν προσμετράται. Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς. Αντιλαμβάνομαι ότι δε σε βολεύει να είναι έτσι - και λυπάμαι - αλλά έτσι είναι.

Αν εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις αυτή την απλή διατύπωση -> Πάρε τηλέφωνο και ρώτα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης