Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 18
Ρε παλικαροι, μη ρωτατε πραγματα τυπου « κανα νεο ; Βγηκαν ; Ποτε θα βγουν ; Θα βγουν σημερα ; »
Κανεις δεν μπορει να γνωριζει το ποτε, διοτι πολυ απλα θα γινει οπως εγινε και το 09 και οπως γινεται σε ολες τις προκηρυξεις.
Δηλαδη μια ακυρη στιγμη και ωρα θα τα αναρτησουν, οπως εγινε και με την εκδοση της προκηρυξης οπως εγινε και με τους πινακες.
Ο ενας αγχωνει τον αλλον διχως λογο.
Ναι οκ, εχετε δουλειες, αλλοι οικογενεια, αλλοι γονεις και αλλα προβληματα που πρεπει να τα βαλετε σε σειρα αλλα τι να κανουμε, παντα ετσι γινοταν και παντα επρεπε να οπλιστεις με τρελη υπομονη μιας και ειναι η μεγαλυτερη αρετη.
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπον αυτη τη βδομαδα.
Κανεις δεν μπορει να γνωριζει το ποτε, διοτι πολυ απλα θα γινει οπως εγινε και το 09 και οπως γινεται σε ολες τις προκηρυξεις.
Δηλαδη μια ακυρη στιγμη και ωρα θα τα αναρτησουν, οπως εγινε και με την εκδοση της προκηρυξης οπως εγινε και με τους πινακες.
Ο ενας αγχωνει τον αλλον διχως λογο.
Ναι οκ, εχετε δουλειες, αλλοι οικογενεια, αλλοι γονεις και αλλα προβληματα που πρεπει να τα βαλετε σε σειρα αλλα τι να κανουμε, παντα ετσι γινοταν και παντα επρεπε να οπλιστεις με τρελη υπομονη μιας και ειναι η μεγαλυτερη αρετη.
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπον αυτη τη βδομαδα.
Τα εχω ηδη.Flawless έγραψε:Ταξιάρχε πες τους να στα στείλουν σε προσωπικόXristosMP έγραψε:Τελεια...
Οποιος θελει σε π. Μ
Εμείς που δεν τα καταφέραμε στην τωρινή και παμε για την επόμενη τι παραπανω να προσεξουμε όσον αφορά τα κριτήρια, ηδη για ΠΝ που ενδιαφερομαι είχε προαπαιτουμενα βλεπε ecdl κι αρκετός κόσμος έμεινε έξω.epop dneas έγραψε:Τυχεροι οσοι συναλελφοι υποψηφιοι επιτυχουν στο διαγωνισμο για πολλους λογους.
πρωτον: Ο τουρισμος δεν εφερε τα προσδοκομενα αποτελεσματα και αναμενεται μεγαλη ανεργια
δευτερον: Μετα απο 10-15 χρονια που ειχε να βγει προκηρυξη, οσοι μπουνε τωρα θα ειναι και οι αρχαιοτεροι απο αυτους που θα ακολουθησουν
τριτον: Η επομενη προκηρυξη θα ειναι μεγαλύτερη σε αριθμο ατομων αλλα με αυστηροτερα κριτηρια
τεταρτον: Στο σχολειο εποπ που θα δημιουργηθει στην αυλωνα απο τις επομενες προκηρυξεις θα υπαρχουν εποπ α και εποπ β κατι που τωρα δε θα γινει
και πολλα ακομη
Με ποιο τρόπο θα μου τα στείλεις?
Χριστό πως μπορείς να τα στείλεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Για δες λίγο στην ειδικότητα "τεχνίτης Η/Υ" στην ΠΑ ποιους έχουν πάρει; 😝😝😝
XristosMP έγραψε:Τελεια...
Πώς μπορείς να μου τα στείλεις φίλε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Για Β. Νοσηλευτή της ΠΑ έχει δηλώσει κάνεις η;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Ήμουν σίγουρος ότι θα πιστέψουν ότι έχεις όντως τα αποτελέσματα...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Φιλε εχεις δηλωσει για τεχνικος Η/Υ στην ΠΑ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Ναι. Και εσύ;
Που να δεις τα εισερχομενα μου...Flawless έγραψε:Ήμουν σίγουρος ότι θα πιστέψουν ότι έχεις όντως τα αποτελέσματα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 55
Καλημέρα στην ομάδα άλλη μια μέρα μετα αγωνιας για τα αποτελέσματα ξεκινάει... Άκουσα είναι έτοιμα αλλα δεν ξερω γιατι δεν τα αναρτανε...
Καλημέρα σε όλους, όντως είναι έτοιμα απλά καθυστερούν για κάποιο λόγο να τα αναρτήσουν. Επίσης θα ισχύσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλο το στράτευμα; Ήρεμα ρωτάω.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Ισχύει ότι έχουν τελειώσει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες