Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ggg

Δημοσίευση από ggg »

Εμενα ο μικροβιολογος μου πηρε 80 ευρω, θέλω να ρωτήσω οι υπολοιποι τις τιμες να εχουν?
fire

Δημοσίευση από fire »

Αυτη η βλακεις με το ΔΜΣ σωματος που λεει τι ειναι; Ειναι αστεια τα ορια που μπορεις να κοπεις... Ελπιζω να μην ισχυει. Γιατι θα μας τρελανουνε. Δεν ειμαστε γκομενες ουτε φουστρακια που κανουνε πασαρελα...
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:[το καθε χρονο και σε αλλο μερος δεν ισχυει... επισης οι περισσοτεροι εποχικοι γινανε 5ετους αυτοι που δεν γινανε κ μαλλον δεν θα γινουν ειναι οσοι ειχανε θεμα με απολυτηρια κλπ.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο κυνηγό.

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Ο μικροβιολόγος μου πήρε 115 ευρώ... Δεν λέω κάτι άλλο... Και από πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος της πυροσβεστικής και έμπιστο, έμαθα πως δεν θα μας προσλάβουν για να μην μας ανανεώσουν την σύμβαση και του χρόνου... Από τον νόμο ορίζετε πως οι νεοπροσληφθεις εποχικοί πυροσβεστες έχουν ένα όριο 7 τουλάχιστον αντιπυρικων περιόδων μέχρι να μπει στο τραπέζι η αλλαγή της σύμβασης τους ή σε Πυροσβεστες Πενταετούς Υποχρέωσης ή σε απευθείας μονιμοποίηση (το ενδεχόμενο της απευθείας μονιμοποίησης από εποχικος είναι σπάνιο)

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ), για καποιον που ρώτησε, δείχνει αν είσαι παχύσαρκος ανάλογα με το ύψος και το βάρος σου. Επίσης, δεν υπάρχει όριο αναστήματος για τους εποχικόυς και σε περίπτωση που γίνουμε 5ετοις, πρώτα ο Θεός, πάλι το όριο αναστήματος δεν μετράει για εμάς.

Sk

Δημοσίευση από Sk »

Αυτό που αναφέρει στο πίσω μέρος του δελτίου υγειονομικής εξέτασης, για μακροσκοπικη εξεταση, τι είναι ακριβώς γνωρίζουμε;
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Παιδιά μια ερώτηση, θα με βοηθούσατε πολύ αν απαντούσατε. Στις μικροβιολογικες εξετάσεις θα χρειαστεί και ξεχωριστή ιατρική γνωμάτευση ή μόνο αυτή που είναι πάνω στο Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης;
Άβαταρ μέλους
commando15
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από commando15 »

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. Εκτος απο τις σφραγίδες των γιατρών στο δημόσιο θα πρέπει να μπει και η σφραγιδα Του δημόσιου νοσοκομείου στο κάτω μέρος του δελτίου απο τις εξετάσεις. Στον ιδιωτικό αρκούν οι σφραγίδες των γιατρων δεν χρειάζεται κατι αλλο.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Μα δεν υπάρχει κάτι στο κάτω μέρος του δελτίου. Εσένα ποιος στο είπε αυτο ;
Driver

Δημοσίευση από Driver »

commando15 έγραψε:ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. Εκτος απο τις σφραγίδες των γιατρών στο δημόσιο θα πρέπει να μπει και η σφραγιδα Του δημόσιου νοσοκομείου στο κάτω μέρος του δελτίου απο τις εξετάσεις. Στον ιδιωτικό αρκούν οι σφραγίδες των γιατρων δεν χρειάζεται κατι αλλο.
Το γραφει καπου αυτο;

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν υπογράψετε τη σύμβαση... Μόνο αυτό λέω!
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από RedCommando »

commando15 έγραψε:ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. Εκτος απο τις σφραγίδες των γιατρών στο δημόσιο θα πρέπει να μπει και η σφραγιδα Του δημόσιου νοσοκομείου στο κάτω μέρος του δελτίου απο τις εξετάσεις. Στον ιδιωτικό αρκούν οι σφραγίδες των γιατρων δεν χρειάζεται κατι αλλο.

Δεν νομίζω φίλε μου, δεν υπήρξε κάποια διευκρίνιση τέτοια, όπως επίσης επάνω στο δελτίο υγειονομικής εξέτασης δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Εσύ από που το έμαθες αυτό;

Άβαταρ μέλους
commando15
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Χρειάζεται και η σφραγιδα του δημοσιου νοσοκομείου στο οποίο εχεται παει, ρωτήστε τη ΔΙΠΥ της εκάστοτε περιοχής. Στην αρχη μου το είπαν στη ΔΙΠΥ οταν πήγα να παρλάβω το δελτίο, ότι στα δημόσια χρειάζεται και η σφραγίδα.
RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

commando15 έγραψε:Χρειάζεται και η σφραγιδα του δημοσιου νοσοκομείου στο οποίο εχεται παει, ρωτήστε τη ΔΙΠΥ της εκάστοτε περιοχής. Στην αρχη μου το είπαν στη ΔΙΠΥ οταν πήγα να παρλάβω το δελτίο, ότι στα δημόσια χρειάζεται και η σφραγίδα.

Ναι φίλε μου, το θέμα είναι σε ποιο σημείο θα μπει η σφραγιδα, ήδη οι γιατροί που μας εξέτασαν έχουν βάλει σφραγίδα δίπλα από τις γνωματεύσεις τους που μάλιστα αναφέρει ότι ανήκουν στο Ε. Σ. Υ.

RedCommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μήπως παρερμηνευσες κάτι;
Άβαταρ μέλους
commando15
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Οχι πανω στις εξετασεις αλλα στο κατω μερος του δελτιου απο τις εξετασεισ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες