Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
725
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 725 »

Καλή σταδιοδρομία στους επιλαχοντες

26

Δημοσίευση από 26 »

Εχουμε κανα νεο ρε παιδια τωρα με τους πινακεσ?
maximos

Δημοσίευση από maximos »

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wE4q6ggiv8WTXdtvSoClrL8t41p22kte0HuFUDqazHcNeJInJ48_97uMz9TggzOs5WCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtc39ipN6MIyVmvRjHzaaXGZ9gsqp6W30KSknZQP9RfZb
Άβαταρ μέλους
maximos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από maximos »

Κύρωση πινάκων επιλαχόντων-επιτυχόντων http://www.et.gr/index.php/daily-publicationsτεύχος 3ο ΦΕΚ Γ 1308

Ημερομηνία Κυκλοφορίας 23-12-2015
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Παιδιά έχετε ακούσει πότε θα μάς πάρουν?
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Παιδιά έχετε ακούσει πότε θα μας πάρουν κάτι ακούγετε για Απρίλιο αληθεύει;
ΜΑΝ

Δημοσίευση από ΜΑΝ »

Παιδιά μήπως ξέρετε αν θα τους πάρουν όλους από τον τελευταίο πίνακα επιτυχόντων -επιλαχόντων. Εάν δεν τους πάρουν όλους, μήπως γνωρίζεται πόσους θα πάρουν από την κατηγορία των ΜΑΧΙΜΩΝ
P.D

Δημοσίευση από P.D »

Maxime έχεις μια απορία.. πάρε Τηλ στο αρχηγείο εκεί που γράφεις υπάρχει μια αρνητικότητα ανεξήγητη. γνώμη μου είναι ότι θα ανοίξει σχολή στα Βίλια άμεσα και για μας. έχουμε πάρει ήδη ΦΕΚ εδώ και καιρό. οσο αναφορά τα κενά είναι πολλά παραπάνω από ότι υπάρχει ενημέρωση από κάποια άτομα. εκτός από τις αποχωρήσεις υπάρχουν κενά από τα άτομα που φοιτησαν στην Πυροσβεστικη Ακαδημία. έχουν μειωθεί κατά πολύ οι 725.
725
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 725 »

Παιδιά Όλοι μέσα ήμαστε τα κενά είναι πολλά όπως λέει και ο P.D Και φίλε μαν. Προσωπικά πιστεύω δεν θα Έβγαζαν ΦΕΚ αν δεν ήταν να τους πάρουν όλους

P.D

Δημοσίευση από P.D »

Το ΦΕΚ είναι νόμος του κράτους. Εκρεμει άλλο ένα ΦΕΚ. Απλά μια παράκληση θέλει ενδιαφέρον με τηλ στο αρχηγείο. Μην ρωτάτε ο ένας τον άλλον.
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Παιδιά εγώ έχω ακούσει ότι θα μας πάρουν Μάιο Ιούνιο. Έχει ακούσει κανείς κάποια άλλη πληροφορία πότε θα μας πάρουν;
P.D

Δημοσίευση από P.D »

Παρε κανένα Τηλ στο αρχηγείο πολίτη να δώσεις το παρόν και άσε "τα έχω ακούσει"
Άβαταρ μέλους
maximos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από maximos »

Πήρα τηλ χθες να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να μας πάρουν με τους 5ετής ιδιώτες. Αρνητική απάντηση πήρα. Μου είπα να επικοινωνήσω από Δευτέρα στο τηλ 2132157728 για ενημερώσεις των 725
P.D

Δημοσίευση από P.D »

Maxime τι εννοείς αρνητική απάντηση; ότι δεν θα πάμε Βίλια μαζί με τα άλλα τα παιδιά η ότι δεν ξέρουν; γιατί εγώ πήρα ξανά και μου είπαν να πάρω στο τηλ που σου είπαν αλλα δεν μπορούσε να μου δώσει καμία απάντηση γιατι δεν ήξερε.
Άβαταρ μέλους
maximos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από maximos »

Αυτό που ρώτησα ήταν αν υπάρχει πιθανότητα να μας καλέσουν μαζί με τους 5ετη, επειδή αρχές Μάρτη θα πάρουν τους ιδιώτες 5ετη όπως διάβασα στο fireservice.gr. Η απάντηση που πήρα ήταν ''πως δεν έχουν καμιά σχέση οι 725 με τους 5ετης''. Για περισσότερες πληροφορίες πάρε αλλού τηλ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 9 επισκέπτες