Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΤΡ (ΠΖ)

Δημοσίευση από ΣΤΡ (ΠΖ) »

toro έγραψε:Απο τεε για να παρεις κ απολυτηριο βρισκεις συναφει ιδικοτητα με αυτη που ειχες και κανεις ολα τα μαθηματα και γενικης παιδειας δηλαδη και παιρνεις και πτυχιο ξανα και απολυτηριο σε ενα χρονο! Αν παρεις διαφωρετικη ιδικοτητα κανεις 2 χρονια.
Τορο ειναι σιγουρο αυτο που μου λες; Οτι αμα παω επαλ την ιδια ειδικοτητα με αυτην που ειμουν στο τεε κανω μονο την τριτη επαλ την τελευταια δηλαδη κ ετσι παιρνω κ απολυτηριο κ πτυχειο μαζι?
John88

Δημοσίευση από John88 »

Δυστηχως ΣΤΡ (ΠΖ) οχι ημουν στα ΕΠΑΛ σημερα και μου ειπαν πως πρεπει να κανεις 2 χρονια και οχι ενα και εγω ειμαι στην δικη σου περιπτωση τι να κανουμε... Απ εξω.
Γιώργος Ε.Α

Δημοσίευση από Γιώργος Ε.Α »

Αυτήν την σχολή την έχει στον Βόλο σε ένα Ι. Ε. Κ εάν ενδιαφέρεσαι ! Στην περιοχή φυτόκο
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 310LELE »

Αυριο ανοιγουν τα σχολεια ρε παιδια... Για απολυτηριο πας απο 2α λυκειου οτι ειδικοτητα και να παρεις...
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από john »

Παιδια αν αυριο ανοιγουν δυστηχως επρεπε να ειχατε παει νωριτερα... Ειναι αργα τωρα... Και οσο για τα δυο χρονια που σας λενε να τους πειτε να κοιταξουν την νομοθεσια. Γιατι μερικοι Βαριουνται και πετανε οτι θελουν. Ετσι ειχαν πει και σε μενα και τελικα εκανα μονο την τριτη μολις ειδαν τον νομο. Εκτοε αν εχει αλλαξει...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

john έγραψε:Παιδια αν αυριο ανοιγουν δυστηχως επρεπε να ειχατε παει νωριτερα... Ειναι αργα τωρα... Και οσο για τα δυο χρονια που σας λενε να τους πειτε να κοιταξουν την νομοθεσια. Γιατι μερικοι Βαριουνται και πετανε οτι θελουν. Ετσι ειχαν πει και σε μενα και τελικα εκανα μονο την τριτη μολις ειδαν τον νομο. Εκτοε αν εχει αλλαξει...

ποτε το εκανες αυτο ρε φιλε; Εγω που ρωτησα το 11 μου ειπαν οτι για να παρω και απολυτηριο επειδη ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ β κυκλου και εχω μονο πτυχιο πρεπει να παω απο 2α λυκειου!

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από toro »

Και εμενα το ιδιο! Εκανα την τριτη μονο εγω αλλα πηρα μονο πτυχιο καινουργιο!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

toro έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Οριακά δηλαδή...
με τα μορια μου δεν εχει μεινει ποτε κανεις εξω. Εχω 20 μορια πανω απο την βαση τις μικροτερης σειρας που εχει βγει! Οριακα λες;Εικόνα

Χαλάρωσε σειρά, πιστεύω πως περνάς απλώς έχω και μια υπόνοια ότι με την αύξηση της ανεργίας, θα αυξηθούν και οι βάσεις σε ενδεχόμενη προκήρυξη.

Τα μοριάκια σου είναι μια χαρά!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

D.Y.K έγραψε:Χαλάρωσε σειρά, πιστεύω πως περνάς απλώς έχω και μια υπόνοια ότι με την αύξηση της ανεργίας, θα αυξηθούν και οι βάσεις σε ενδεχόμενη προκήρυξη.

Τα μοριάκια σου είναι μια χαρά!

κανεις καποια εκτιμηση; Ποσο μπορει να φτασουν δηλαδη;

ΣΤΡ (ΠΖ)

Δημοσίευση από ΣΤΡ (ΠΖ) »

john έγραψε:Παιδια αν αυριο ανοιγουν δυστηχως επρεπε να ειχατε παει νωριτερα... Ειναι αργα τωρα... Και οσο για τα δυο χρονια που σας λενε να τους πειτε να κοιταξουν την νομοθεσια. Γιατι μερικοι Βαριουνται και πετανε οτι θελουν. Ετσι ειχαν πει και σε μενα και τελικα εκανα μονο την τριτη μολις ειδαν τον νομο. Εκτοε αν εχει αλλαξει...
Τζον ευτυχος που μας το ειπες αυτο οτι υπαρχει νομοθεσια που το λεει... Θα παω αυριο πρωι πρωι να το ψαξω το πραγμα... Κ αμα μου πουν οτι δεν γινετε κ οτι πρεπει να παω παλι απο την δευτερα δεν θα το αφησω ετσι κ θα τους πω οτι υπαρχει νομοθεσια που λεει οτι μπορω να κανω μονο την τριτη ταξη κ να παρω κ απολυτηριο επαλ... Δεν νομιζω οτι ειναι αργα παντως αμα ισχυει αυτο κ αυριο το πρωι μπορω να γραφτω. Ευχαριστω για την πληροφορια.
4oETE8

Δημοσίευση από 4oETE8 »

Ενιαιο λυκειο μπορω να επαναλαβω την 3η λυκειου ωστε να βελτιωσω απολητυριο; Διοτι ακουσα οτι το απολυτηριο δινεται μια φορα και δεν γινεται. Ξερει κανεις κατι πανω στο θεμα αυτο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

4oETE8 έγραψε:Ενιαιο λυκειο μπορω να επαναλαβω την 3η λυκειου ωστε να βελτιωσω απολητυριο; Διοτι ακουσα οτι το απολυτηριο δινεται μια φορα και δεν γινεται. Ξερει κανεις κατι πανω στο θεμα αυτο;

Όχι δεν γίνεται
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

D.Y.K έγραψε:Χαλάρωσε σειρά, πιστεύω πως περνάς απλώς έχω και μια υπόνοια ότι με την αύξηση της ανεργίας, θα αυξηθούν και οι βάσεις σε ενδεχόμενη προκήρυξη.Τα μοριάκια σου είναι μια χαρά!

το ιδιο πραγμα λεμε. Απλα σου λεω βασει των δεδομενων οτι ευκολα η δυσκολα αν βγει προκ θα μπω πιστευω!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Ρε τορο εμεις με 2500 στην α εχουμε ελπιδες εσυ τι λες; Γιατι τα βλεπω λιγο δυσκολα τα πραγματα μαμιθηκαμε 2 χρονια με ειδικες δυναμεις διπλωματα λοουερ και τωρα περναμε τσιμα τσιμα... Ημαρτων δηλαδη ποια ειναι η αποψη σου.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Πρωσοπικα πιστευω με 2500 οτι δεν θα εχεις προβλημα. Ευκολα η δυσκολα θα εισαι μεσα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης