Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Σιμεων ποσους υπολογιζεις στην α κατηγορια?
Ολους. Αφου φανταστειτε οτι καλεσαν και άλλους επιλαχοντες και που να δεις τωρα που βγηκε κ η πυροσβεστικη. Δεν θα φυγουν καμια 200 απο αστυνομια για εκει;
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ολους. Αφου φανταστειτε οτι καλεσαν και άλλους επιλαχοντες και που να δεις τωρα που βγηκε κ η πυροσβεστικη. Δεν θα φυγουν καμια 200 απο αστυνομια για εκει;
Αν δείς αποτελέσματα απο πυροσβεστική για να είσαι επιτυχων εκει πρέπει να έχεις πολλά μόροια. Που σημένει οτι εδώ θα ήσουν απο τους πρώτους φίλε μου.
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Το κακο ποιο είναι δηλαδη αν κα΄πιος περασει απο τους πρωτους στην εστυνομια δεν μπορει να πάει να δωσε για πυροσβεστικη;
Οτι θα είναι πολύ λίγοι αυτοι που περάσανε και στα 2
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Οκ αρχηγε θα δειξει ο χρονος, σεβαστη η ααποψή σου. Έδωσε αποτυπώματα τελικα;
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Οκ αρχηγε θα δειξει ο χρονος, σεβαστη η ααποψή σου. Έδωσε αποτυπώματα τελικα;
Ε ναι δεν λεω θα γίνει αυτο. Την άποψη μου είπα.
Όχι ακόμα και αρχίζουν να με νευριάζουν... Έχουν δώσει σκεδόν όλοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε
Θα σε φωναξουν φιλε απλα αργουν λίγο φαντασου φωναξαν ατομα που ήταν 250+ επιλαχοντες για αποτυπόματα
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Θα σε φωναξουν φιλε απλα αργουν λίγο φαντασου φωναξαν ατομα που ήταν 250+ επιλαχοντες για αποτυπόματα
Ναι απλά με φαίνετε περίεργο επιδή τελείωσα πρώτος. Ημουν στην πρώτη 200αδα που πήγε. Για αυτό με φαίνετε περίεργο
Συγνώμη ρε συμεων αλλά επειδή το ακούμε μέρες τώρα αυτο ότι δηλαδή έχουν καλέσει και άλλη σειρά επιλαχόντων έχεις/έχουμε καμία σίγουρη σε εισαγωγικά πηγή για το ένα λόγω; είμαι 250 επιλαχών και είναι το μοναδικό που μου δίνει κάποιες ελπίδες! δηλαδή να ελπίζω λες;
Ευχαριστω για την ενιμερωση για την β κατηγορια ρε παιδια ειμαι 80 θεση και ρωτισα στην αστηνομια της περιοχης μου και δεν ηξεραν και δεν με εχουν καλεσει για ψηχοτεχνικα και αθληματα Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?
Ξανα λεω οτι οι 200 επιλαχ ειναι σιγουρα μεσα... μπορει κ ολοι,ακομα περισσοτεροι κλπ! Αλλα για τους 200επιλαχ Που με ενδιαφερει προσωπικα ειναι σιγουρο... !
Υ. Γ (πανος ειμαι αυτος που μου ελεγες οτι το 100σταρι τελειωνει στο σκαμα κ σου ελεγα οχι)
Υ. Γ (πανος ειμαι αυτος που μου ελεγες οτι το 100σταρι τελειωνει στο σκαμα κ σου ελεγα οχι)
Μαλλον δεν φτασανε οι επιλαχοντες Δειτε...http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8858&Itemid=761
πως μπορω να μαθω αν ειμαι επιλαχων στους ειδικους φρουρους;
Φιλε ΣΙΜΕΩΝ, θαυμα δεν εψαχνες πριν καποιες μερες ; Ιδου λοιπον, αναψε καμια λαμπαδα ισαμε το μποι σου...
Τελικα δεν μας ειπες, σε φωναξανε για αποτυπωματα ή ακομα;
Τελικα δεν μας ειπες, σε φωναξανε για αποτυπωματα ή ακομα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες