AlexG7 έγραψε:Εννοειται οτι περνεις παραπανω λεφτα ρε φιλε και συντηρησεις κλπ αλλα αν θες να πας μονο γι αυτο δε θα τα καταφερεις.
Ασε που τις περισσοτερες φορες θες βυσμα γιατι φτανει το σχολειο σε καποιο σημειο που πρεπει να κοπουν ατομα αλλα δεν κοβεται κανεις οποτε καπως πρεπει να κοψουν καποιον κ μαντεψε τι θα γινει αν δεν εχεις βυσμα
γιατί να κόψουν δεν μπορούν να αποφοιτησουν όσοι έμειναν?
AlexG7 έγραψε:Εννοειται οτι περνεις παραπανω λεφτα ρε φιλε και συντηρησεις κλπ αλλα αν θες να πας μονο γι αυτο δε θα τα καταφερεις.
Ασε που τις περισσοτερες φορες θες βυσμα γιατι φτανει το σχολειο σε καποιο σημειο που πρεπει να κοπουν ατομα αλλα δεν κοβεται κανεις οποτε καπως πρεπει να κοψουν καποιον κ μαντεψε τι θα γινει αν δεν εχεις βυσμα
Ελπιζω να μην δει ο DYK την εν λογω κοτσανα γιατι θα τραβαει τα μαλλια του.
1. Ναι. Βασικά πάνε για να γίνουν Υποβρύχιοι Καταστροφείς με ότι κι αν συνεπάγεται. 2. Ναι εννοείται, όλοι οι βάτραχοι των Ένοπλων Δυνάμεων ανεξαρτήτως βαθμού παίρνουν επιδόματα, πέραν των συντηρήσεων.
1. Αφου στο τελος δε θα υπηρετησουν καν στη ΔΥΚ. Μονο το ΣΥΚ θα βγαλουν. Οταν λες "με ότι κι αν συνεπάγεται" τι εννοεις; 2. Γενικα ενας ειδικοδυναμιτης υπαξ/αξ παιρνει πιο πολλα απο εναν του ΠΖ ας πουμε;
1. Ναι μόνο το ΣΥΚ βγάζουν και επιστρέφουν στις Μονάδες τους. Εννοούσα τα παραπάνω που ανέφερες, την εμπειρία, το προσόν, ίσως βέβαια και τραυματισμούς κα. Τώρα εξαρτάται αναλόγως που υπηρετείς, η Μονάδα προφανώς μπορεί να σε εκμεταλλευτεί (με την καλή έννοια) επιχειρησιακά. 2. Εννοείται. Τώρα δεν ξέρω πόση είναι η καθαρή μισθοδοσία ακριβώς αλλά εννοείται ότι κάποιος που είναι Ειδικές Δυνάμεις λαμβάνει περισσότερα χρήματα, από επιδόματα και συντηρήσεις ειδικότερα.
είδα το παραπάνω μήνυμα και επειδή μοιάζεις πλέον κατάλληλος και σωστά ενημερωμένος, θα ήθελα μερικές πληροφορίες αν αυτές αναφέρθηκαν στην ενημέρωση που σας έγινε:
1. Είμαι υπόχρεος κατάταξης με την 2017 Γ' ΕΣΣΟ (Αύγουστος), μήπως ξέρεις εάν παίρνουν από αυτήν για ΟΥΚ; Μήπως είναι η ίδια με του Σεπτεμβρίου η οποία ανάλογα με την χρονιά πάει λίγο μπροστά ή λίγο πίσω;
2. Αν, πρώτα ο Θεός, μου δοθεί η δυνατότητα, ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω από μέσα; Θα πρέπει να το ζητήσω εγώ κάποια στιγμή στο τέλος της προπαίδευσης ή όταν έρθει σήμα από την ΔΥΚ θα μας ενημερώσουν στον Πόρο;
είδα το παραπάνω μήνυμα και επειδή μοιάζεις πλέον κατάλληλος και σωστά ενημερωμένος, θα ήθελα μερικές πληροφορίες αν αυτές αναφέρθηκαν στην ενημέρωση που σας έγινε:
1. Είμαι υπόχρεος κατάταξης με την 2017 Γ' ΕΣΣΟ (Αύγουστος), μήπως ξέρεις εάν παίρνουν από αυτήν για ΟΥΚ; Μήπως είναι η ίδια με του Σεπτεμβρίου η οποία ανάλογα με την χρονιά πάει λίγο μπροστά ή λίγο πίσω;
2. Αν, πρώτα ο Θεός, μου δοθεί η δυνατότητα, ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω από μέσα; Θα πρέπει να το ζητήσω εγώ κάποια στιγμή στο τέλος της προπαίδευσης ή όταν έρθει σήμα από την ΔΥΚ θα μας ενημερώσουν στον Πόρο;
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τον χρόνο σου,
Βασίλης
1. Με την Γ αποκλείεται να είσαι αφού Αύγουστο δεν υπάρχει εσσό. Μόνο η Α και Ε παίρνουν ουκ γιατί τότε συμπίπτουν τα σχολεία.
2. Θα έρθουν αυτοί να ρωτήσουν θα δηλώσετε. Θα δώσετε αθλήματα και αν περάσετε θα βγει φύλλο πορείας μετά το κέντρο για σκαραμαγκά. Εκεί θα δώσετε όλα τα αθλήματα, εξετάσεις και αν περάσετε θα ξεκινήσετε το σχολείο. Μετά καλή επιτυχία!
Ναι λογικά δίνεις αθλήματα και στο Κέντρο και στην ΔΥΚ.Επίσης, είναι ευκολονόητο, αλλά να έχετε στο νου σας ότι η ΔΥΚ θα ζητάει άτομα από τις συγκεκριμένες ΕΣΣΟ μέχρι να συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός ΟΒΑ. Προφανώς το ποσοστό επιτυχίας στο Σχολείο είναι πολύ μικρό, όμως δεν είναι απόλυτο ότι θα συνεχίσει να ζητάει η ΔΥΚ άτομα και μακροπρόθεσμα, αν συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός.
TZITZIKAKOS έγραψε:ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ καταργουνται τα κεντρα παρουσιασης και εκπαιδευσης και ολοι θα παρουσιαζονται σε μοναδες αυτο αλλαζει ολη την κατασταση ροης προς την δυκ
Το κέντρο παρουσίασης Ειδικών δυνάμεων παραμένει και δεν πρόκειται να κλείσει, η ΔΥΚ μέχρι να καλύψει τις ανάγκες τις σε προσωπικό και από συγκεκριμένες σειρές που ταιριάζουν με τα σχολεία και Έχουν Προαναφερθεί, θα ζητάει εθελοντές οι οποίοι μετά τις σχετικές εξετάσεις [αθλήματα, ιατρικές ] υπογράφουν σύμβαση απαραίτητη Προϋπόθεση για να πάρουν μέρος με την οποία εφόσον τελειώσουν το σχολείο συνεχίζουν σαν ΟΒΑ.Οπότε προσέχουμε τι γράφουμε και δεν γράφουμε απλά έτσι για να γράψουμε.