Scott1926 έγραψε:Η λογική λέει ότι θα βγει μετά τις γιορτές το ότι βγάλανε ειδικότητες δεν σημαίνει και κάτι θέλουν πρώτα να ξεμπερδευουν με τους οβα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και μετά θα βγει για ΕΠΟΠ... Δεν ξέρω κάτι σίγουρα υποθέσεις κάνω ίσα ίσα καλύτερα να βγει πριν τις γιορτές να προλάβει και η γενιά του 92
Μια παρατηρηση μονο να κανω αδελφε,
Αν η προκηρυξη βγει πριν το 2021 πιανει και τη γενια του 93, αν βγει το 2021 πιανει μονο τη γενια του 94 και μετα.
Δεν είναι λίγο δύσκολο να βγει προκήρυξη μέσα στο lockdown; Με το σκεπτικό ότι όλα τα έγγραφα που πρέπει να συγκεντρώσει κάποιος πρέπει να περάσουν ή να ληφθούν από δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες νομίζω ότι υπολειτουργούν αυτήν την περίοδο.
B.G.L έγραψε:Σε μια σελίδα διάβασα ακριβώς ότι αυτή την εβδομάδα αμαμενεται η τροποποίηση του ορίου ηλικίας αν γίνει και αμέσως μετά την ολοκλήρωση θα βγει η προκήρυξη. Κοίτα αν γίνει η τροποποίηση η προκήρυξη θα βγει έστω και 1 η μέρα πριν την νέα χρονιά αν ληφθεί υπόψη ότι οι οβα του 2017 είναι της γενιά του 1990 και μεταγενεστερα και τώρα λήγει η τριετία τους θα βγει το 2020 για να τους συμπεριλάβει. Τι να πω τώρα βέβαια μπορεί και όλα αυτά να ανατραπούν θα το δούμε σύντομα ελπίζω
Αυτο διαβασα κι εγω, οτι αυτη τη βδομαδα θα παει η τροποποιηση της ηλικιας στη Βουλη για το αν θα μεινει 28 ή θα παει στα 30 για ολους ή μονο 31 για ΟΒΑ.
Ιδωμεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Δεκ 12, 2020 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Scott αν δεν αλλάξει το όριο ηλικίας και βγει μέσα στον Δεκέμβριο, θα μπορούν όσοι είναι από το 93 και μετά. Του 92 δεν μπορούν, παρά μόνο αν αλλάξει το οριο
Αν η προκηρυξη βγει πριν το 2021 πιανει και τη γενια του 93, αν βγει το 2021 πιανει μονο τη γενια του 94 και μετα.
Μία παρατήρηση στην παρατήρηση σου. Και στις 2 περιπτώσεις το έτος κατάταξης είναι το 2021 οπότε και τώρα να βγει η προκήρυξη υπάρχει το ενδεχόμενο του 93' να μείνουμε απ'έξω.
Nemanja έγραψε:Δεν είναι λίγο δύσκολο να βγει προκήρυξη μέσα στο lockdown; Με το σκεπτικό ότι όλα τα έγγραφα που πρέπει να συγκεντρώσει κάποιος πρέπει να περάσουν ή να ληφθούν από δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες νομίζω ότι υπολειτουργούν αυτήν την περίοδο.
Μαλλον θα γινουν ολα ηλεκτρονικα ή ισως δωθει ενα παραθυρο για τη συγκεκριμενη προκηρυξη.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Λες να πανε για Ιανουαριο 2021; Αν και καθολου απιθανο αυτο, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη, εφοσον βγηκε ΦΕΚ. Ισως, να δεχτω το γεγονος οτι περιμενουν να βαλουν τους ΟΒΑ τωρα για να παρουν τα μορια ή απλα για να ξεμπερδευει αυτη η σειρα και να περιμενουν την ψηφιση της ηλικιας.
Την προκυρηξη την βγαζει το υπουργειο δεν την ψηφιζει η βουλη ρε παιδια!
Φεκ φιλοι μου ειχε βγει και το 16 απλα επανακαθοριζε ειδικοτητες σμυν
Ετσι κ αυτο το φεκ επανακαθοριζει τις ειδικοτητες εποπ και τα προσοντα που πρεπει να πληρουν.
Δεν σημαινει οτι θα βγει κοντα σιμα προκυρηξη.
Πρωτος πρωτος εγω θελω να βγει για να ξελασκαρω επιτελους απο τα χοντρα.
Neman, μπορούν να γίνουν αιτήσεις ηλεκτρονικα και διάφορα δικαιολογητικά να σταλθούν ταχυδρομικά. Αν ήταν έτσι δεν θα γινόντουσαν προσλήψεις πχ στο δημόσιο μέσω ασεπ λόγω κορονοιου, αλλά μια χαρά γινονται.
Εγώ λέω απλά να προσέχετε κιόλας τώρα με τον ιό, μην κολλήσετε τίποτα και μετά δεν μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας. Άλλος το περνάει σαν κρύωμα και άλλος μπορεί να ταλαιπωρηθεί καιρο
Σημασία τουλάχιστον για τα όρια ηλικίας έχει η ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης και όχι το πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών. Δηλαδή αν δεν αλλάξει κάτι θα λέει ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης σύμφωνα με την χρόνια που είναι κανείς γεννημένος και όχι σύμφωνα με το πότε στέλνεις τα δικαιολογητικά