Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
proskopos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από proskopos »

Μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποιο κομμα, ποιος τηλεοπτικος σταθμος, ποιος μεγαλοεπιχειριματιας δεν εχει προσωπικο στρατο (μπραβους), αστυνομικους (νομιμο οπλοστασιο) και δεν λιντσαρει με τον τροπο του ο καθενας τους αντιφρονουντες ως προς τις ιδεολογιες τους;
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από asimike »

yandr έγραψε:
asimike έγραψε:Ελα κλειδωσε και αυτο το θεμα...
Όποτε το κρίνω σκόπιμο, θα το κάνω...

ωραιος Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Το οτι η χωρα ειναι γεματοι σαπιλα δεν επιτρεπει σε κανενα να ειναι φασιστας! με ποιο δικαιωμα και κυριως ποια δικιολογια αυτοι οι περιβοητοι "χρυσαυγιτες" χρησιμοποιουν το σημα της ναζιστικης γερμανιας ως συμβολο τους; Και μη μου πει κανεις πως δεν ισχυει αυτο γιατι το εχω δει με τ ματια μου τη σβαστιγκα σε τοιχο κι απο κατω την επιγραφη "χρυση αυγη"! ελλας ελληνων χριστιανων κυριοι! Που χρησιμοποιουν συμβολα ξενων ναζιστων οι οποιοι κατεσφαξαν και σκοτωσαν τους προγονους τους! οταν αγαπας την χωρα σου αγαπας την χωρα σου και δεν μισεις σκοτωνεις κανεις ρανεις ολους τους αλλους! και αν δεν γουσταρεις κανεναν αλλον εκτος απο το εθνος σου και βαζεις πανω απο ολους κι ολα την χωρα σου τοτε δεν επιλεγεις ποιον θα μισεις (τουρκους αλβανους σκοπιανους ρομα και δεν συμμαζευεται) ενω ταυτοχρονα εισαι ρουφιανος των αμερικανων και φιλογερμανος! ε οχι! αυτο σημαινει δεν ξερω τι θελω και κυριως τι πιστευω! αλλα πανω απο ολα σημαινει ειμαι υποχειριο μερικων δηθεν ψαγμενων που τα εχουν τακιμιασει με συμφεροντα και εγω το πιονι στο παιχνιδι τους! αν αγαπας αληθινα την χωρα σου βρισκεις αλλους τροπους να το δειχνεις! και οχι με φαφλατισμους μεγαλα λογια και ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ! ο φανατισμος ειναι αρρωστια και μονο καλο δεν κανει... αντιθετα μας παει πισω πολυ πισω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι ενώ όλα τα άλλα μας πάνε πολύ μπροστά
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Χρυσή Αυγή

Και τι σημαινει δηλαδη αυτο τελωσπαντων! Θα τα ισοπεδωνουμε ολα αντι να αλλαξουμε μυαλα! Ειπα αν ειδες πως υπαρχει σαπιλα αλλα δεν μας επιτρεπει να φανατιζομαστε! Ολα με μετρο! Να οι προγονοι και παλι σοφοι... Μετρον αριστον! Δεν μπορουμε να το εφαρμοσουμε επιτελους και να αφησουμε τις ακροτητες;
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Sasuke »

proskopos έγραψε:Μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποιο κομμα, ποιος τηλεοπτικος σταθμος, ποιος μεγαλοεπιχειριματιας δεν εχει προσωπικο στρατο (μπραβους), αστυνομικους (νομιμο οπλοστασιο) και δεν λιντσαρει με τον τροπο του ο καθενας τους αντιφρονουντες ως προς τις ιδεολογιες τους;

σωστό πάντως σε καμία περίπτωση η ΧΑ δεν έχει δηλώσει ότι θα κάνει κάτι τέτοιο αν εκλεγεί. Σε παραπέμπω σε αυτό το τόπικ (/forum/forum_posts.asp?TID=7084) στη σελίδα 2.

aggeliki93 έγραψε:Το οτι η χωρα ειναι γεματοι σαπιλα δεν επιτρεπει σε κανενα να ειναι φασιστας! Με ποιο δικαιωμα και κυριως ποια δικιολογια αυτοι οι περιβοητοι "χρυσαυγιτες" χρησιμοποιουν το σημα της ναζιστικης γερμανιας ως συμβολο τους; Και μη μου πει κανεις πως δεν ισχυει αυτο γιατι το εχω δει με τ ματια μου τη σβαστιγκα σε τοιχο κι απο κατω την επιγραφη "χρυση αυγη"! Ελλας ελληνων χριστιανων κυριοι! Που χρησιμοποιουν συμβολα ξενων ναζιστων οι οποιοι κατεσφαξαν και σκοτωσαν τους προγονους τους! Οταν αγαπας την χωρα σου αγαπας την χωρα σου και δεν μισεις σκοτωνεις κανεις ρανεις ολους τους αλλους! Και αν δεν γουσταρεις κανεναν αλλον εκτος απο το εθνος σου και βαζεις πανω απο ολους κι ολα την χωρα σου τοτε δεν επιλεγεις ποιον θα μισεις (τουρκους αλβανους σκοπιανους ρομα και δεν συμμαζευεται) ενω ταυτοχρονα εισαι ρουφιανος των αμερικανων και φιλογερμανος! Ε οχι! Αυτο σημαινει δεν ξερω τι θελω και κυριως τι πιστευω! Αλλα πανω απο ολα σημαινει ειμαι υποχειριο μερικων δηθεν ψαγμενων που τα εχουν τακιμιασει με συμφεροντα και εγω το πιονι στο παιχνιδι τους! Αν αγαπας αληθινα την χωρα σου βρισκεις αλλους τροπους να το δειχνεις! Και οχι με φαφλατισμους μεγαλα λογια και ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ! Ο φανατισμος ειναι αρρωστια και μονο καλο δεν κανει... Αντιθετα μας παει πισω πολυ πισω...

Το ποιοί μας πήγαν πολύ πίσω είναι προφανές, ή μεταπολίτευση. Η δικτατορία Μεταξά ήταν πολύ ανώτερη απο το σημερινό κατάντημα. Ακόμα και η μέτρια επταετία του παπαδόπουλου είναι στους Ελληνες πολύ πιο φιλική απο την μεταπολίτευση (http://www.galop.gr/index.php?topic=874).
Είσαι μικρή ακόμα και το μυαλό σου είναι χειραγωγημένο απο τους υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης. Κάποια σημαντικά πραγματάκια που πρέπει να μάθεις είναι ότι 1) Εξαιτίας των ταγματασφαλιτών η Ελλάδα πλεόν έχει τα σημερινά της σύνορα διαφορετικά θα ήταν στην μέση.
2) Ο χίτλερ δεν σκότωνε τους προγόνους μας αλλά αιμοδιψείς κομμουνιστές.
ο Γκεμπελς είχε πει αν κερδίσμουμε τον πόλεμο θα μας ευγνωμονούν για χίλια χρόνια, αν πάλι τον χάσουμε θα μας καταριούνται αιωνίως.
Να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι την ιστορία την γράφουν οι νικητές και ποτέ επομένως αυτή δεν είναι αντικειμενική.
3) Δεν είμαστε ρουφιάνοι των Αμερικανών, ίσα ίσα που το κίνημα είναι καθαρά αντιαμερικανικό.
4) Αν είμαστε εμείς φανατισμένοι (μια σχετική έννοια) τότε πρέπει να ήταν φανατισμένοι και οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες που δεν δέχονταν κανένα ξένο ακόμα και αν ήσουν Έλληνας απο άλλη πόλη.

...
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

Sasuke έγραψε:
2) Ο χίτλερ δεν σκότωνε τους προγόνους μας αλλά αιμοδιψείς κομμουνιστές.

Δηλ. Ολοι αυτοι που δολοφονηθηκαν στα Καλαβρυτα, στο Κομμενο, Διστομο, Κανδανος κλπ ηταν Φανατικοι Κομμουνιστες;

ΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από asimike »

Ρε παιδια παλι το χανουμε και παει η συζητηση αλλου και μακρια! Ζουμε στα τωρα ***** το σπιτι μου κα το τωρα ειναι οτι η Αθηνα βρωμαει απο λαθρομεταναστες! Οτι οι ληστειες, οι βιασμοι και ολα τα αδικηματα προερχονατια απο αυτους! Οι φυλακες ειναι φισκα απο αυτους και δεν χορανε αλλους! Ξυπνηστε και κοιταξτε το τωρα!
ΕΛΛΑΣ
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Χρυσή Αυγή

Μπα σοβαρα; Α ναι σωστα! Ο κωστας πασσαρης δεν ειναι ελληνας! Αφου δεν τον εχουν σε ελληνικη φυλακη! Γιατι; Γιατι δεν μπορουν να τον ελεγξουν γι αυτο! Ο παλαιοκωστας μπορει να συνεργαζοταν με τον ριζαι αλλα αυτος ειναι η μουρη της υποθεσης! Ο ελληναρας! Οτι οι ελληνες δηλαδη δεν ειμαστε εγκληματιες αλλα μονο οι μεταναστες οι οποιοι στην ουσια εχουν ερθει εδω απο αναγκη και σταματησαν στην χωρα μας γιατι για να πανε στην ευρωπη (με τα ποδια! Δεν εχουν πολυτελειες απευθειας μεταφορας με αεροπλανο!) αναγκαζονται να περασουν απο την ελλαδα και τους πιανουν οι ελληνικες αρχες (στην καλυτερη των πεπιπτωσεων) αν δεν τους βρουν πρωτα καποιοι επιτηδιοι ελληνες εκμεταλλευτες να τους βγαλουν στους δρομους! Η συμπεριφορα μας τους φτανει στην ακροτητα οπως η συμπεριφορα του κρατους φτανει τον ελληνα στα ακρα... Αλλα αν εισαι γεννημενος εγκληματιας οτι και να σαι... Θα κανεις κακο!
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Χρυσή Αυγή

Ευχαριστω για τις διευκρινισεις αλλα ξερω απο ιστορια και δεν ειμαι σαν μερικους που επιλεγουν μερια... Δεν αμφισβητω πως και απο τις δυο μεριες υπαρχουν λαθη αλλα στην προκειμενη μιλαμε για εθνικιστες οι οποιοι ριχνουν το φταιξιμο παντα σε αλλους! Οτι κι αν εχει κανει καλο η δικτατορια δεν γινετε να την ωραιοποιουμαι μια τετοια κατασταση που κανει το πιο βασικο λαθος επισκιαζοντας τα παντα... Απαγορευση! Περιορισμος! Απωλεια ελευθεριας! Το χειροτερο για τον ελληνα ειναι να τον περιορισεις... Και αν δικιολογεις τα εγκληματα των γερμανων εναντιον των προγονων σου με αβασιμες μεροληπτικες δικιολογιες... Τοτε Εικόνα μπραβο σου! Και ακριβως... Ολοι εκεινοι που σκοτωθηκαν απο τους ηττημενους και ταπεινωμενους πλεον γερμανους στα καλαβρυτα η στο διστομο η στη μαχη της κρητης η στο ρουπελ... Πως μπορεις να τα ξεχασεις ολα αυτα και να τους δικιολογεις; Εγω φιλε μου ειμαι μικρη ακομα οπως ειπες αλλα αυτα δεν τα ξεχναω, δεν υποτιμω ετσι τους αγωνες των παππουδων μου, κι αυτους που θυσιαστηκαν για να ειμαι εγω ελευθερη και εσυ και να μπορουμε να κανουμε αυτη τη συζητηση χωρις κανεις να μας περιοριζει... Ντροπη
johnytoli

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από johnytoli »

Ολοι εξυπηρετουν συμφεροντα...

γινομαστε πιονια εμμεσα ή μη...

johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 12

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από johny.xmarks »

aggeliki93 έγραψε:... Οταν αγαπας την χωρα σου αγαπας την χωρα σου και δεν μισεις σκοτωνεις κανεις ρανεις ολους τους αλλους! ...

Ενα μεγαλο μπραβο. Συμφωνω απολυτως (αν και δεν περιμενα μια κοπελα να τα πει ετσι, ευχαριστη εκπληξη)

Επαναλαμβανω το βασικο μου ερωτημα πριν που δεν απαντηθηκε. Οταν εχεις μια παραταξη με ενα μιξ ιδεολογιων (που περιεχει και αλλοδαπους!-αλλα ας το αφησουμε εξω αυτο-) ... ΠΩΣ ειναι δυνατον να φτιαξεις μια σοβαρη παραταξη; Αφου τα μελη της δεν εχουν κοινη ιδεολογια!
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Χρυσή Αυγή

Σ ευχαριστω... Και περιμενω κι εγω μια απαντηση στο ερωτημα σου... Το θεωρω εξαιρετικα ευλογο...sasuke δεν θα μας απαντησεις; ... σε εμνενα απαντησες... Εδω; Νομιζω εισαι ο πιο καταλληλος να απαντησεις...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από REPAINER »

Μη ζοριζετε τον sasuke, ειναι κακος.Εικόνα

και επισης ειναι και ΕΛΛΗΝ ΕικόναΕικόνα

αυτο απο μονο του τα λεει ολα, ανηκει σε μια ξεχωριστη φυλη και πρεπει ολοι να το σεβονται αυτο

Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Black_Knight »

Για να ρωτησω κάτι στους "φαγμένους" ΧΑυγιτες...
Λέτε ότι χρόνια το κόμμα κρατά σταθερή πορεια.
Πριν χρόνια το κόμμα το λέγατε Εθνικοσοσιαλιστικό και αποκαλούσασταν από μόνοι σας Εθνικοσοσιαλιστές και Φασίστες.
Ενώ τώρα το κόμμα ειναι Εθνικιστικό, και είστε απλά ... Εθνικιστές.
Γράφατε "Φασίστες" όταν θέλετε να δείξετε ειρωνία αν σας αποκαλούν έτσι.
Σε λίγα χρόνια θα μας πειτε πως ειστε απλά κεντροδεξιοί Εικόνα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης