ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
νικος ΔΕΑ (ΕΔ)

Δημοσίευση από νικος ΔΕΑ (ΕΔ) »

JohnKr έγραψε:Ο Δόκιμος έχει κάποια ειδικότητα (ελ. Σκοπευτής, εκρηκτικά, διαβιβαστής ή οτιδήποτε άλλο) πέρα απο την διοίκηση;

Ναι παίρνει ειδικότητα αλλά καμία σχέση με αυτές που λες... Οι ειδικότητες είναι 5 (τυφεκιοφόρος, πολυβολητής, αντιαρματιστής μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς και ολμιστής) αυτές ειναι μόνο!
JohnKr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από JohnKr »

Αυτές οι ειδικότητες είναι αποκλειστικά και μόνο για τους δόκιμους;

Οι απλοί καταδρομείς δεν έχουν τις ίδιες ειδικότητες;

Δηλαδή ο διαβιβαστής, ο medic, ο τύπος με τα εκρηκτικά είναι απλώς θέσεις μέσα στην ομάδα, δεν αποτελούν ειδικότητα;

Ρίξε μια εξήγηση γιατι με έχεις ξαποστείλει τώρα! Δεν ξέρω τι ξέρω με αυτά που λες!
ΝΙΚΟΣ ΔΕΑ(ΕΔ)

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ ΔΕΑ(ΕΔ) »

Λοιπόν αυτές οι ειδικότητες αφορούν μόνο τους δοκίμους. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τους απλούς οπλίτες!
JohnKr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από JohnKr »

Ο αντιαρματιστής τι ακριβώς κάνει και γιατί χωρίζεται σε μεσαίες και μακρινές αποστάσεις;

Τι όπλα χρησιμοποιεί;

Ελπίζω να μην κουράζω.

ΝΙΚΟΣ ΔΕΑ ΕΔ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ ΔΕΑ ΕΔ »

Οπως το λέει και η λέξη είναι αυτός που χρησιμοποιεί όπλα εναντίον αρμάτων... Είναι διαφορετικά είδη όπλων γ αυτό χωρίζεται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες!
ΝΙΚΟΣ ΔΕΑ ΕΔ

Όσο για τα όπλα δεν ξέρω ακριβώς τι χρησιμοποιούν δεν είναι δικιά μου ειδικότητα...
JohnKr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από JohnKr »

Ποια είναι η καλύτερη ειδικότητα που μπορεί να πάρει ένας δόκιμος;
ΝΙΚΟΣ ΔΕΑ ΕΔ

Τυφεκιοφορος μακραν...
JonJon

Δημοσίευση από JonJon »

Φίλε Νίκο, αυτά που ακούγονται για το βύσμα ισχύουν και κατά πόσο; Ευχαριστώ.
ΝΙΚΟΣ ΔΕΑ ΕΔ

Κοίτα θα σου πουν ότι δεν ισχύουν... Αλλά εγώ αυτό που είδα είναι ότι ισχύει 100%
ge0rgio

Δημοσίευση από ge0rgio »

Μια ερώτηση σε περίπτωση που παρουσιαστώ Σε άλλο κέντρο και όχι στο ΚΕΕΔ τι πρέπει να δηλώσω πρώτα για να πάω ΥΕΑ στις ειδικές δυνάμεις (πέραν του βύσματος που έχω ακούσει ότι χρειάζεται Εικόνα); Να δηλώσω για ΥΕΑ και αν με πάρουν στη ΣΕΑΠ γίνετε εκεί πέρα η επιλογή ή πρέπει να δηλώσω για ειδικές δυνάμεις στο κλιμάκιο που θα έρθει και μετά στο ΚΕΕΔ που θα πάω δηλώνω για ΥΕΑ;
Μια βοήθεια γιατί κάπου χάθηκα ΕικόναΕικόναΕικόνα
Ευχαριστώ.

Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

Έχει απαντηθεί η ερωτήση σου κοίτα σε προηγούμενες σελίδες
aggeloscob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από aggeloscob »

Εστω οτι καποιος παει παει ΣΕΑΠ για ΔΕΑ κ μενει... Μεχρι να τελειωσει και να παει σε μοναδα με τις μετακινησεις τι γινεται; Τα πληρωνει ο στρατος! Μετα απο οτι εχω ακουσει Στη μοναδα που παει ο δοκιμος πληρωνεται μεν αλλα αναλαμβανει ολα τα εξοδα... Σπιτι και μετακινησεις ακομη και στις αδειες! Τελος με τα νεα δεδομενα ποσα πληρωνονται οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων; Στο σιτε του στρατου αναφερει για 570 αλλα πρεπει να γινεται μειωση για τη νεα σειρα! Οπως γινεται και σε οσους Πανε κυπρο για θητεια.
και τι γινεται με τα αθληματα! Ξερω οτι τρεχουν 2 μιλια για χρονο μικροτερο απο 20' κ μετα τα τυπικα κοιλιακοι ελξεις καμψεισ> Αυτα γινονται μια φορα πριν παει καποιος ΣΕΑΠ ως ΔΕΑ; ... Η κ μετα στη σεαπ 2η φορα...

Ξερει κανεις τελικα η θειτεια δεα εδ ποσο ειναι... Στη στρατολογια μ ειπανε γαι +5 μηνες δλδ 14 με το 9μηνο... Καποιοι στο φορυμ λενε οτι συνολικα ειναι 17!

τα μορια ποσα ειναι εν τέλει... Πολλα εχουν ειπωθεί... Οι αλεξιπτωτιστές δεα περνουν περισσότερα απο δεα εδ;

...
Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΑ ΕΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑ ΠΕΙ
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aggeloscob την Τετ Ιούλ 21, 2010 7:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aggeloscob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από aggeloscob »

νικος έγραψε:Καλημέρα φίλε εγώ είμαι στην σεαπ στην κρήτη τώρα... Δεν θα κάνεις 6 εβδομάδες 16 εβδομάδες θα κάνεις Στην κρήτη είτε περάσεις ε. Δ είτε όχι... Εγω πέρασα ειδικες δυνάμεις πρέπει να κάνεις 3 χιλιομετρα 2 μιλα δηλ σε 13.50 το αργότερο 50 καμψεις και 50 κοιλιακους... Και ναι θέλει μέσο!

2 μιλια ειναι 3200 και ο χρονος ειναι τοσο! Γιατι στο σιτε του στρατου αναφερει για κατω απο 20 λεπτα... Εχει αλλαξει τπτ η απλα τα 13 λεπτα ειναι απο του καλυτερους χρονους που εχουν γινει... Οι 16 εβδομαδες στη σεαπ προφανως ειναι 4 μηνες... Χωρις αδεια φανταζομαι... Και αν περασεις απο εκει πας μοναδα... Κ τελος σχολειο! Με τις υπηρεσιες τι γινεται στη μαναδα 4 η 5 τη βδομαδα εχω ακουσει!
kostas_mdk

Δημοσίευση από kostas_mdk »

Καλησπερα μου ηρθε σημερα το χαρτι αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι λεει... Παρουσιαζομαι ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ και λεει επεισης ειδικες δυναμεις ΥΕΑ. Εγω απο τι ξερω αυλωνα ειναι μαυροσκουφης. Ακουσα οτι ενα παιδι πηγε και αυτος το ιδιο και βρεθηκε κρητη και μετα ασπροπυργο... Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μου εξηγησει λιγο τι παιζει... Ευχαριστω !

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης