Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
rivers... .mesaa

Δημοσίευση από rivers... .mesaa »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:
Θανος έγραψε:Ναι, κανενα.

χαχα. Με εκανες κ γελασα! Χρειαζεται σε ολους μας γιατι αρκετο χαντακωμα εχουμε φαει οσοι περιμενουμε προκηριξεις ειτε για λιμενικο ειτε κ για φρουρους κ κλπ με ολα αυτα τα ρεμαλια που ειναι κυβερνηση κ ξεπουλανε την χωρα μαζι με εμας για τις καρεκλαρες τους. Ξερω βγαινω λιγο off topic αλλα ως ποτε θα παρακαλαμε να μας πεταξουν ενα κομματι ψωμι κ οποιος προλαβει. Ποιοι ειναι αυτοι οι τεμπελιδες που θα μας στερισουν τα ονειρα! Ποσα κομμαντα8 ειμαστε εδω! Μηπως να ξεσικωθουμε εγω λεω περα απο το πληκτρολογιο! Ενας δεν κανει τιποτα. Ολοι μαζι πολλα. Καποτε με τις τσαπες πηγαιναν για τα δικαιωματα τους εμεις τι κανουμε απλα περιμενουμε κ οι μισοι φτασαμε στο οριο ηλικιας κ καποιοι το περασαν κ απλα εχασαν το ονειρο τους ειτε αυτο ειναι να γινοντουσαν Ε. Φ ειτε ΠΠΥ ειτε κ λιμενοφυλακες. Αν ενοχλει τοσο αυτο το σχολιο τους διαχειριστες ας σβηστει κ συγνωμη κ παλι αν βγηκα εκτος θεματος.
φιλε μ συμφωνώ σε όλα όσα λες

αν έχεις τελειώσει στρατό Το 2009 που γραφεις Τότε έχεις προλάβει αρκετέςς προκηρύξεις όπως οι 1500 φρουροί το 2011 αλλά στο λιμενικο πως κ δν μπήκες ειδικά στους φρουρούς. Αν θες απαντας Φυσικα

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Φιλε πανε οι παλιες καλες εποχες τερμα αυτα ! Οσα επαγγελματα Αναφερεις Πιο πανω ολα πλεον εισαγωγη μεσω πανελλαδικων εξετασεων
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

rivers...mesaa έγραψε:
Vasilis loxias (pz) έγραψε:
Θανος έγραψε:Ναι, κανενα.

χαχα. Με εκανες κ γελασα! Χρειαζεται σε ολους μας γιατι αρκετο χαντακωμα εχουμε φαει οσοι περιμενουμε προκηριξεις ειτε για λιμενικο ειτε κ για φρουρους κ κλπ με ολα αυτα τα ρεμαλια που ειναι κυβερνηση κ ξεπουλανε την χωρα μαζι με εμας για τις καρεκλαρες τους. Ξερω βγαινω λιγο off topic αλλα ως ποτε θα παρακαλαμε να μας πεταξουν ενα κομματι ψωμι κ οποιος προλαβει. Ποιοι ειναι αυτοι οι τεμπελιδες που θα μας στερισουν τα ονειρα! Ποσα κομμαντα8 ειμαστε εδω! Μηπως να ξεσικωθουμε εγω λεω περα απο το πληκτρολογιο! Ενας δεν κανει τιποτα. Ολοι μαζι πολλα. Καποτε με τις τσαπες πηγαιναν για τα δικαιωματα τους εμεις τι κανουμε απλα περιμενουμε κ οι μισοι φτασαμε στο οριο ηλικιας κ καποιοι το περασαν κ απλα εχασαν το ονειρο τους ειτε αυτο ειναι να γινοντουσαν Ε. Φ ειτε ΠΠΥ ειτε κ λιμενοφυλακες. Αν ενοχλει τοσο αυτο το σχολιο τους διαχειριστες ας σβηστει κ συγνωμη κ παλι αν βγηκα εκτος θεματος.
φιλε μ συμφωνώ σε όλα όσα λες

αν έχεις τελειώσει στρατό Το 2009 που γραφεις Τότε έχεις προλάβει αρκετέςς προκηρύξεις όπως οι 1500 φρουροί το 2011 αλλά στο λιμενικο πως κ δν μπήκες ειδικά στους φρουρούς. Αν θες απαντας Φυσικα

βεβαιως. Το 2009 παρουσιαστηκα στον στρατο κ το 2010 απολυθηκα. Ειχα δωσει το 2010 κ 2011 τα χαρτια μου για ειδικους φρουρους κ επισης το 2011 κ για ΠΠΥ στην πυροσβεστικη. Δεν ειχα τα μορια δυστηχως τοτε. Ημουν 20 κ 21 χρονων οποτε δικαιλογημενα μεσα σε εισαγωγικα Δεν το ειχα ψαξει καλυτερα με το θεμα μοριων. Σαν πιο νεος ημουν εν ολιγης λιγο στον κοσμο μου λιγο κ με ενδιαφεραν αλλα πραγματα ε με τον καιρο κ οχι πολυ αργοτερα στα 22 κ κατι μου αρχισα να το παιρνω πιο σοβαρα βλεποντας στο μελλον τι θελω ακριβως να κανω κ αληθεια ειναι οτι να γινω ειδικος φρουρος παντα ηταν αυτο που πραγματικα ηθελα. Μεχρι που σε αυτη την ηλικια κ μετα αρχισα να μαζευω μορια με τον καθε τροπο μεχρι κ σχολειο ξαναπηγα για πιο καλυτερο βαθμο απολυτηριου κ αλλα πολλα κ απο το 2014 προς τα τελη κ μεχρι τωρα που τα μαζεψα βλεπετε τι γινετε. Αλλα λεγοντας για εμενα τι και πως βγηκαμε λιγο εκτος θεματος. Εγω αυτο που πιστευω ειναι οτι πρεπει να παλεψουμε ολοι μαζι γιατι σαν μοναδες δεν γινετε κατι. Παραδειγμα οσοι ειναι ονειρο τους να γινουν ειδικοι φρουροι να μαζευετει μια δημοιρια και να πανε στο σεφεα να μιλησουν για το θεμα προσληψεων (δεν νομιζω να μην δεχτουν να ακουσουν νεα παιδια που ονειρο τους ειναι να γινουν Ε. Φ) να γινει πιο εντονο το θεμα και απο μερια τους σαν συνδικαλιστες να πιεσουν περισσοτερο στα πιο πανω κεφαλια. Κατι το οποιο γινεται αλλα οχι κ με τοσο πιεση. Αντιστοιχα αυτο να γινει κ με λιμενικους πυροσβεστες κ κλπ και προκηρυξη για 1500 φρουρους δεν προλαβα.500 το 2010 και 1200 το 2011 ηταν.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από wolver »

Το σεφεεα παντα θετει ζητημα προσληψεων φιλε μου. Οπως εκανε και στην συναντηση με τον αν. Τομεαρχη εσωτερικων της Ν. Δ τον κ. Χαρακοπουλο. Προσληψεις γινονται στο δημοσιο οσο και να μην θελουμε να το παραδεχτουν καποιοι. Το θεμα ειναι που θα τις κανει η εκαστωτε κυβερνηση. Τωρα θα μ πεις τι κοστος εχουν στο κρατος 300 ε. Φ π. Χ ο καιρος θα δειξει τι θα γινει. Προσωπικα στο θεμα προκηρυξη ε. Φ για το μελλον ειμαι αιδιοδοξος
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

7.500 δημόσιους υπαλλήλους θα παρουν φέτος. 404 δικαστικοι υπάλληλοι

500 στη ΔΕΗ ( χαχαχα)

Άλλοι τόσοι στα ΕΛΤΑ,

1000και αρχαιοφυλακες, και έχουμε ακόμα...

Και στο λιμενικο που θαλασσοπνιγεται,300 άτομα, και αν την βγάλουν τελικά.

Εδώ προτίμησαν να βγάλουν τους βαρυποινιτες απ τις φυλακές, για να μην παρουν σωφρονιστικούς.

Π

Δημοσίευση από Π »

http://www.limenikanea.gr/2017/04/blog-post_44.html?m=1
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μάλλον θα πάρει καιρό ακόμα αυτή η... "συζήτηση" που αναφέρει ο Υφυπουργός Εικόνα
Π

Δημοσίευση από Π »

Θα βγει μέσα στο καλοκαίρι Μάιο Ιούνιο... Η σχολή ήδη έχει ξεκινήσει και φτιάχνεται στον 4 όροφο για την καινούργια σειρα 300 ατόμων... Εχθές μίλησα με έναν άνθρωπο μέσα από το Υπουργείο και μου ειπε ότι σε 2 -3μήνες το πολύ θα βγει... Είναι έτοιμη..
survivors

Δημοσίευση από survivors »

του χρόνου δεν υπάρχει περίπτωση αν βγει;
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από swat_521tpn »

D.Y.K απο την στιγμή που έχει σταλεί για έγκριση απο την ΠΥΣ.. δεν παει να πει ότι θα βγει και σύντομα; Έστω μεχρι τέλη 2017. Εννοώ δεν υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα που είτε θα απαντήσουν αρνητικά .. είτε θετικά?

Δεν διαφωνώ ότι απο λόγια έχουμε χορτάσει. Στην παρούσα φάση όμως, ποια είναι η γνώμη σου; να ελπίζουμε ότι θα βγει?

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τις μέρες που έρχονται..
Φίλε Π κανένα νεότερο;

Π

Δημοσίευση από Π »

Χρόνια πολλά και καλή Ανάστασή με Υγεία σε όλους... Δεν έχω μάθει κάτι νεότερο, μόλις μάθω θα σας ενημερώσω...
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Φίλε μου Π καλημέρα.Χτες είχα πάρει στην σχολή τηλ. και μου ειπαν οτι πέρα απ αυτα που εχουν ακουστεί δεν γνωρίζουν κατι. και οτι απο το ίντερνετ μαθαίνουν και αυτοί , όπως και εμεις τις εξελίξεις.(βέβαια δεν περίμενα να μου το επιβεβαιωσουν).

αλλά αυτό το οτι φτιάχνεται ο 4ος όροφος που είχες πει. δεν έπρεπε να το ξέρουν εαν ισχύει.. ή έστω να φαινεται το κονδύλι σε καποια επίσημη απόφαση; όπως για τον ιματισμό πχ.

και με έναν επιλαχόντα (που τον πηρανε)που μίλησα πέρα απο φήμες δεν ξέρει κατι.

Δεν προσπαθω να σε βγάλω ψεύτη.. ή να σε θίξω.

Και εγω πιστευω οτι θα βγει. αλλά επιφυλάσσομαι για το πότε.(μακάρι να βγει σύντομα).

Φιλικά πάντα.

Π

Δημοσίευση από Π »

Ο επιλαχοντας που λες μπορεί να μην ξέρει... Εγώ μαθαίνω από το Υπουργείο ότι μου λένε... Όπως και την άλλη εβδομάδα πες του επιλαχόντα θα τους βγάλουν μέτρα τάξεις στο λιμάνι που μπορεί να μην το ξέρει... Ότι μου λένε αυτά λέω... Και για την σχολή που ετοιμάζεται να φτιαχτει σίγουρα Θ το έχει ακούσει... Ξεκινάνε μετά το Πάσχα Ν φτιάχνουν... Φιλικά μιλάω φίλε και ότι μου λένε αυτά λέω..
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Για ποια προκηρυξη μιλαμε; Εδω ακουγεται οτ θα παρει τους 105 επιλαχοντες της προηγουμενης προκηρυξης, που σημαινει αυτοματα οτι θα μειωθουν τα ατομα για γενικης σειρας. Οτι να ναι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες