Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
elati

Δημοσίευση από elati »

Η απόφαση του Συμβουλίου μπορεί να καθυστερήσει περαιτέρω την κατάταξη των επιτυχόντων;
Κυριακος123

Δημοσίευση από Κυριακος123 »

Παιδιά τους πρώτους 83 επιλαχόντες θα πάρει (αν εγκριθεί το αίτημα) οι οποίοι είναι όλοι απο αει.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

cuervo έγραψε:Mία συγνώμη την οφείλεις και γνωρίζεις πολύ καλά πως αν δεν υπήρχαν οι εκλογές θα είχε προχωρήσει η διαδικασία πολύ νωρίτερα, τώρα αυτά για τα ΣΤΕ και τα εφετεία όπως βλέπεις δεν νομίζω να έχουν και τόση αξία, τώρα το αν είμαι επιτυχών ή όχι δεν έχω λόγο να σου το αποδείξω, μερικοί εδώ μέσα από την αρχή του διαγωνισμού και πριν καν βγουν τα αποτελέσματα ήσασταν αρνητικοί και κακοπροαίρετοι Και συνεχίζεται στο ίδιο τέμπο.

Συγνώμη για ποιο λόγο να ζητήσω; Επειδή έκανες πρόβλεψη ότι θα μας πάρουν μετά το Πάσχα; Δεν ήθελα να σε μειώσω αλλά επειδή υπάρχουν πολλοί περίεργοι και κακοπροαίρετοι εδώ καλό θα ήταν όταν λέμε μια πληροφορία να λέμε και από που πηγάζει. Ιδίως μια πληροφορία τόσο σοβαρή. Ο λόγος που ήμουν υπέρ μιας πιο ενεργής δράσης από τους επιτυχόντες ήταν ότι υπάρχει προηγούμενο προκήρυξης του Υπουργείου Άμυνας του 2008 που δεν τους έχουν πάρει ακόμα και ήταν μέσω ασέπ. Επίσης το άλλο που λες το αν δεν ήταν εκλογές θα είχε προχωρήσει νωρίτερα η κατάταξη δεν το νομίζω. Οι εκλογές έγιναν 25 Ιανουαρίου και τώρα έχουμε 3 Απριλίου. Δεν προχώρησε το θέμα γιατί οι αρμόδιοι δεν το προχωρούσαν. Αλλά ελπίζω τώρα να μη κολλήσει πάλι κάπου και να μπούμε μετά το Πάσχα.

Επίσης φίλε μου να σου θυμίσω ένα μήνυμα που έστειλες στις 31 Ιανουαρίου:

cuervo έγραψε:Τελειώνει η αναμονή μας, σε λίγες ημέρες μπαίνουμε!

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ναι και μετά έγινε ο, τι έγινε με τις δόσεις και με το Eurogroup, επίσης μερικοί εδώ μέσα έγραφαν και για ακύρωση του διαγωνισμού, τέλος καλό όλα καλά!
ΣΩΤΗΡΗΣ

Δημοσίευση από ΣΩΤΗΡΗΣ »

Όπως έγραψε και κάποιος άλλος παραπάνω, να μην ξεχνάμε ότι πέρα από τη διαδικασία του αυτεπάγγελτου ελέγχου χρειάζεται και απόφαση κατανομής από το Υπουργείο Εσωτερικών (Διοικητικής Ανασυγκρότησης ή οπως αλλιώς το λένε... ). Η ανακοίνωση που είχε βγει στις 30 Δεκεμβρίου το λέει ξεκάθαρα. Οπότε εγώ τουλάχιστον χωρίς να θέλω να παραστήσω τον ξερόλα ή να παίξω με την αγωνία κανενός, προετοιμάζομαι ήδη ψυχολογικά για μεγαλύτερη αναμονή.
ρούλα

Δημοσίευση από ρούλα »

Απλά επειδή το κοίταξα λίγο υπάρχουν και από τις δύο κατηγορίες άτομα που έχουν γράψει καλύτερα από τους αντίστοιχους σε κατηγορία τους αυτό δεν μετράει; Δηλαδή άτομα από ΤΕΙ επιλαχόντες έχουν γράψει καλύτερα από αντίστοιχα άτομα ΤΕΙ επιτυχόντες... Το ίδιο και με τα παιδιά από Αει... Άρα δεν θα μετρήσει η αντίστοιχη ποσόστωση;
EPilahon
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από EPilahon »

Παιδιά καληςπερα !! Ευχομαι καλη σταδιοδρομία σε ολους κ με το καλο η κατάταξη επιτυχόντων κ επιλαχόντων !! ειμαι επιλαχών στους ΥΠαξ κ απο οτι εμαθα η κατάταξη θα γινει απο σεπτεμβρη λόγω του οτι τελειώνει οι κοικλος σπουδών στην ΣΜυΝ !! Επισης η ανακοινωση αφορά τους 83 πρώτους επιλαχόντες!! Ο αριθμός ο 83 βγήκε σχετικά με το οτι ο τελευταίος επιτυχών εχει μικρότερη βαθμολογία δηλ μόρια κ γραπτά, απο τον 83 επιλαχών!! Οι κατηγορίες καταργούνται οταν εισαι επιλαχών κ μπαίνεις με υπουργική απόφαση !! Επισης οι ΑΕΙ κ οι ΤΕΙ ειχαν ιδια μοριοδότηση κ ιδια μαθήματα !! Γιαυτο οι ασεπ έκανε ενιαίο τον πίνακα κ αυτο ειναι το πιο δίκαιο !! Οσοι ΤΕΙ μπουν, θα μπουν επειδη καποιος αεν πέτυχε στους αξ!! Επισης, Πολλοι απο τους 83 επιλαχόντες ειναι ταυτόχρονα επιλαχόντες στους 69 αξ άρα πιστεύω μπορει να φτασει κ να μπει κ ο 100στος επιλαχών !!! Μακαρι δηλ να βρουν οσοι πιο πολλοί δουλεια !!! Τέλος όσο αφορά την απόφαση του νς θα ήθελα να τονίσω βασει νομοθεσίας πρεπει να απαντήσει εντός 60 ημερών !! Το αίτημα εχει σταλεί εδω κ δυο εβδομάδες σχεδον !! Τελη Απριλίου θα εχουμε απάντηση αν κ ειναι καθαρά τυπικό το θεμα κ θα εγκριθεί κανονικα !!! Καλο σας κ η αναμονη τελείωσε !!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Giorgospcline »

EPilahon έγραψε:Παιδιά καληςπερα ! Ευχομαι καλη σταδιοδρομία σε ολους κ με το καλο η κατάταξη επιτυχόντων κ επιλαχόντων ! Ειμαι επιλαχών στους ΥΠαξ κ απο οτι εμαθα η κατάταξη θα γινει απο σεπτεμβρη λόγω του οτι τελειώνει οι κοικλος σπουδών στην ΣΜυΝ !
Δεν ξέρω που το έμαθες ότι θα γίνει από Σεπτέμβριο, αλλά δε νομίζω να ισχύει. Εμείς θα καταταγούμε στη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών του Λιμενικού, η οποία φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥΝ. Δεν έχουμε σχέση με τους κύκλους σπουδών των Υπαξιωματικών του Ναυτικού. Εξάλλου οι ΣΜΥΝίτες έχουν 2ετή εκπαίδευση κι εμείς 9μηνη. Καλή σταδιοδρομία και σε σένα.

EPilahon
Στρατιώτης
Στρατιώτης

μακαρι να μπούμε Μάιο!! Ενταξει δεν το αποκλυω απλα σου εγραψα τι άκουσα !!! αυτο που δεν γνωρίζω κ θα ήθελα να μου το απαντήσει καποιος ειναι αν θα μπούμε ως μια σειρά ! Ακούγονται διαφορά αλλα οχι απο έγκυρες πηγες οτι θα ειμΣτε δυο σειρές !!! Καλημερα κ καλη κατάταξη !!!
Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

EPilahon έγραψε:μακαρι να μπούμε Μάιο! Ενταξει δεν το αποκλυω απλα σου εγραψα τι άκουσα ! Αυτο που δεν γνωρίζω κ θα ήθελα να μου το απαντήσει καποιος ειναι αν θα μπούμε ως μια σειρά ! Ακούγονται διαφορά αλλα οχι απο έγκυρες πηγες οτι θα ειμΣτε δυο σειρές ! Καλημερα κ καλη κατάταξη !

Πολλά όνειρα κάνεις και βιάζεσαι επιλαχών.

Άβαταρ μέλους
MAK55
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MAK55 »

Εφόσον είμαστε φιλοξενούμενοι στη ΣΜΥΝ λογικά δε μπορούμε να μπούμε τώρα... ΔΥΚ εσύ μήπως γνωρίζεις αν είναι δυνατόν η κατάταξη να γίνει τώρα από τη στιγμή που ο κύκλος σπουδών στη ΣΜΥΝ τελειώνει?
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από glock »

http://policenet.gr/article/%CE%BD%CE%B5%CE%B5%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%83-45-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-69-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CF%87%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD
EPilahon
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ρουλα μου δυστηχως οχι !! Η βαθμολογία ειναι μόρια κ γραπτά !! Μπορει ναι μεν να εχεις γραψει καλα αλλα χρειάζεσαι κ μόρια απο τα πτυχία σου !!! Δεν μπορει να απορριφθεί καποιος που εχει περιςςοτερα μόρια κ γραπτά πανω εςενα!! Ο διαγωνισμός ηταν 70% μόρια κ 30% γραπτά !!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από D.Y.K »

MAK55 έγραψε:Εφόσον είμαστε φιλοξενούμενοι στη ΣΜΥΝ λογικά δε μπορούμε να μπούμε τώρα... ΔΥΚ εσύ μήπως γνωρίζεις αν είναι δυνατόν η κατάταξη να γίνει τώρα από τη στιγμή που ο κύκλος σπουδών στη ΣΜΥΝ τελειώνει;

Μπορείτε και τώρα να φιλοξενηθείτε στην ΣΜΥΝ αλλά στην παρούσα φάση αυτό είναι το τελευταίο που σας ενδιαφέρει.

ρούλα

Δημοσίευση από ρούλα »

Αποκλείεται να μην εννοούν άτομα απο αντίστοιχη κατηγορία γιατί αν είναι έτσι και βάλουμε το σύνολο των επιτυχόντων τότε όλος ο πίνακας των επιλαχόντων που έχει περισσότερα μόρια στο σύνολο από το σύνολο των επιτυχόντων... Ο τελευταίος επιτυχών έχει 4368 και είναι όμως από ΑΕΝ ενώ ο τελευταίος επιλαχών έχει 4523,55 τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Αν ήταν έτσι όπως το ερμηνεύεται δεν θα έπρεπε να πάρουν επιπλέον μονο 83... Θα έπρεπε να πάρουν 241, τι Θα πάρουν όλους τους επιλαχόντες; Δεν ισχύει κατι τέτοιο... Εννοούν πόσα άτομα από τήν αντίστοιχη κατηγορία τους έχουν περισσότερα μόρια δηλαδή περίπου (Δέν τα έβγαλα και ακριβώς) Μισές απο ΑΕΙ Μισές απο ΤΕΙ και αυτό είναι και το δίκαιο!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: D.Y.K, Venom94 και 3 επισκέπτες